Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 2

(série)
USA, 2012, 10 h 23 min (Minutáž: 47–56 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

William H. Macy, Emmy Rossum, Justin Chatwin, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Jeremy Allen White, Laura Wiggins (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve druhé sérii, která začíná v létě, dochází v životě Gallagherových a jejich blízkých k mnoha změnám – Fiona je servírkou v baru po boku V, Ian se chce za každou cenu dostat na vojenskou akademii West Point, Mickey končí ve vězení za napadení policisty a Kevin s V se začínají pokoušet o miminko. (LachtanShows)

Recenze (6)

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

White trash opet v akci. Jeste nikdy nebylo tak cool byt socka a hovado. Na me prilis absurdni dej. Udeje se toho totiz opravdu hodne a neni cas postavy poradne privest k jejich rozhodnuti a ta tak casto nedavaji smysl. Obvykle se postava A s postavou B nenavidi nebo maji rady  v jednom dile, zatimco ve druhem se jejich vztah naprosto prevrati na zaklade jedne malicherne udalosti. techto veletocu se udeje pomerne hodne. Jednoduse receno zbrkly, mizerny scenar. Preferoval bych pomalejsi zpusob vypraveni. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož už jsem viděla i novější série, tak musím říct, jak neuvěřitelné překvapení je, kam daleko se všechny ty děti dostaly a jak vyrostly. A začalo to u první série, díky které jsem se stala závislou na tomto seriálu a druhá série si stále drží tu originalitu. Velké plus za Fioninu mámu, velké oživení příběhu takhle ke konci. ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.5/10. Tenhle seriál je prostě jiný než jsem čekal. Je plný těch nejabsurdnějších postaviček, co jste viděli a druhá řada pořádně zatopila pod kotlem. Ale i přes tu absurdnost většině dokáží porozumět až na dvě výjimky, které chci vidět trpět a to je Karen a Frank. Ano Frank je schválně tak napsaný, jako srandovní vsuvka a v určitém smyslu se na to dívám kvůli němu, protože vše ostatní by bylo až moc vážné a težko stravitelné ale chci ho vidět svíjet se bolestí. Co trochu nechápu je, že v první řadě polda, myslím že se jmenuje Lucas, vyštípe Steva z města, kvůli Fioně ale neudělal za celou řadu nic aby ji získal. Divný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tomu sice pouhý rok, už nyní nedokážu jednotlivé díly škatulkovat do sérií, do kterých by měly patřit a dosti se mi plete, co se v daných 12 dílech stalo. To avšak vůbec nevadí, protože tahle místy neskonale úsměvná a dalšími scénami zatraceně dojemná televizní jízda se dá zhltnout jako jedna velmi bohatá sezóna jednoho z nejlepších seriálů "ever made". Je úsměvné vzpomenout si, jak naši milí Gallagheři byli dobou druhé řady ještě malí a nezkušení a jak se jejich každodenní lapálie lišily od těch, se kterými se potýkají v současnosti. Kouzlo a charisma jednotlivých postav je ale stále nepřekonané. 10/10! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Po dvou sériích se všechno mění, nejdřív jsem s těmi na první pohled zkaženými postavami nechtěl trávit ani o minutu déle, jenom aby se mi postupně jejich svět zažral pod kůži a já se od jejich protloukání se životem nemohl odtrhnout. Ono totiž pod tou na první pohled škaredou slupkou žije vcelku obyčejná (byť dost specifická) partička, která - byť jí scénář přihrává do cesty jednu přepálenou situaci za druhou (v rámci mládeži nepřístupného obsahu je Californication oproti tomuhle skoro dětský pořad) - vlastně není tak jiná od lidí, co znám. Přidejte čím dál tím víc sexy Emmy Rossum a skvělé hudební podkresy a to se pak těžko něco takového ve tři ráno vypíná. Pátou hvězdu si schovávám, kdyby to náhodou bylo v budoucnu ještě lepší. ()

Galerie (176)

Reklama

Reklama