Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 9

(série)
Trailer
USA, (2018–2019), 12 h 56 min (Minutáž: 52–58 min)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Emma Kenney, Shanola Hampton, Christian Isaiah (více)
(další profese)

Epizody(14)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děkujeme Emmy Rossum za ta léta srdcervoucích epizod pravděpodobně nejpoutavějšího seriálu, na jaký jsem se kdy vrhnul, a dokud mi nedošly díly, tak se od něho ani nemohl odtrhnout. Za celých 110 dílů zde bylo nespočet dojemných momentů, ovšem okamžik, kdy Fiona naposledy překračuje onen legendární dům rodiny Gallagherů a vidíme slzy v očích i samotného Franka, musí dostat do kolen každého. Jediný seriál, který stavím nad samotné GOT. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiona byla velká část rodiny Gallagherů, fungovala hlavně jako lepidlo a záchranář. V posledních dvou sérií ale její roli postupně přebíral Lip, takže předpokládám, že po jejím odchodu nastoupí on na její místo. Mrzí mě, že opět spadla na dno, zasloužila si konečně svůj pořádný úspěch, ale jak říkal Lip, je potřeba se dostat na dno, abychom si uvědomili, že se máme sebrat a bojovat. Myslím si, že její příběh byl zakončený dobře. Závěrečná scéna, kdy odchází a i samotný Frank má slzy v očích mě opravdu rozplakala. Uvidíme jak seriál bude dál fungovat bez ní. ()

T.E.Elf 

všechny recenze uživatele

Záporná progrese pramenící ze zmatlání všech strastí světa dohromady. A evidentně bylo autory nalezeno řešení. ()

Galerie (327)

Reklama

Reklama