Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 1

(série)
USA, 2011, 9 h 41 min (Minutáž: 43–58 min)

Hrají:

William H. Macy, Emmy Rossum, Justin Chatwin, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Jeremy Allen White, Joan Cusack (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

První sezóna amerického komediálně dramatického seriálu se soustředí na Fionu, která se vedle snahy postarat se o svých pět sourozenců seznámí s pohledným mladíkem Stevem. Nezodpovědný a věčně opilý otec rodiny Frank se mezitím seznámí s matkou přítelkyně jednoho z jeho synů a propojení obou rodin zapříčiní mnoho kuriózních situací. (LachtanShows)

(více)

Recenze (7)

hrdygay 

všechny recenze uživatele

podareny serial plny nahych scen, jebacka emmy rossum ukazala kozy v prvej, tretej, siestej, siedmej, osmej, jedenastej casti tejto serie, dalsia jebacka laura wiggins ukazala kozy v stvrtej, osmej, jedenastej, dvanastej casti, v par castiach tejto serie hrala aj strasna jebacka jane levy, bohuzial neukazala kozy:(, frank gallagher (william h. macy) je fakt trieda, vecny ozran, co sa vysral na deti, vzdy sa tesim, do akeho maleru dostane, co je ochotny urobit za peniaze 9/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenarazil jsem nikdy na lepší seriál. A když už jsem si skřížil životní cesty se sebepovedenějším, rozhodně mi nevzal tolik za srdce. Tohle televizní drama, které si nebere absolutně ŽÁDNÉ servítky, mě loni v prosinci nepopsatelně uhranulo. V žádném případě jsem neměl tušení, co od toho čekat a prvních pár dílů jsem měl ohledně jistého druhu scén nemalé pochybnosti. Nejen tahle kuriozita ovšem dělá ze Shameless lídra svého žánru, na který se ve šlépějích tohoto klenotu snaží v posledních letech americké televize dávat velký důraz. Já ale doufám, že místo bezprostředního počtu náhradníků, si tenhle seriál bude budouvat svou vlastní cestu ještě dlouho do budoucna. 10/10! ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Ze začátku jsem to měl za ujetou komedii, ve skutečnosti to má všechno. Degeneráty, magory, ožraly, sociopaty, 13 leté matky, drama, sociální přesah, homosexuální osvětu atd. přistát na ulici vetřelci, už nic nechybí, akorát by teda nejspíš skončili na grilu nebo v lednici. Druhá řada je jasná věc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že jsem objevila tuhle rodinku. Ani nevím, proč jsem se na seriál vlastně začala koukat, ale mám pocit, že to mělo něco společného s Emmy Rossum, někde se mi zalíbila a tak jsem si řekla, že se s ní kouknu na tenhle seriál. A po shlédnutí první série jsem si říkala, co za šílenou rodinu tohle je? ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiona, oh Fiona. Začínám Emmou, protože pokud v ČR může hrát Panenku Marii pouze Klára Issová, tak ve zbytku světa Emmy Rossum. Ta neskutečná kukadla omamují a nechají zapomenout na veškerou bídu spojenou s rodinou Gallagherových a jejich okolím. Shameless je neobyčejný seriál, který ani nenalézá srovnání, o to víc mě překvapuje, že je to americký remake - nedovedu si představit, jak skvělý musí být originál, protože americké remake povětšinou nesnáším a považuji je za totální odpad. Tenhle se ale dozajista povedl. Hořko-sladké okamžiky, u některých jsem slzel pobavením, jindy zase dojetím. Těším se na další sérii a věřím, že jich bude ještě hooodně. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama