Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Diskuze

Thug_Leo

Thug_Leo (hodnocení, recenze)

Kontroverzní, sprosté a zábavné se postupem změnilo v konverzačku o pocitech, sexu v oblečení a moralizování. OD 3* k 5* od 8.série 3* a aktuální 10x01? Zoufale nudné. To fanouškům nechybí alkohol, drogy, nezodpovědnost, sex a zajímavé nové  postavy? Jediné co mohu pochválit je absence Fiony.

hrozd

hrozd (hodnocení, recenze)

Tak koukám, že jsem asi jeden z mála, komu se devátá serie líbí. Scénář mě pořád dokáže překvapit a furt mě to baví :-) Ale po odchodu Emmy Rossum už to zkrátka nemůže být ono.

Thug_Leo

Thug_Leo (hodnocení, recenze)

Fiona aka realitní makléřka, Lip od ničeho k ničemu, Carl trapas, Ian zajimavý, ale sám nestačí. Frank je na vyhazov. A zytek je tragický viz Kev. Směr smetí

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Meeeh...z mýho pohledu? 9x06 je to jediný, na čem ještě záleželo v tomhle seriálu, to si fanoušci jako já vyřvali, Noel Fisher to pro nás udělal, protože už nás nemohl poslouchat a zbytek toho seriálu už je kktina:-D 

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

9x01 je něco příšernýho, takřka na hranici nesledovatelnosti, drtivou většinu postav buď k smrti nesnáším, nebo mi jsou úplně jedno, což se odráží i v čím dál nesmyslnějších zápletkách. Frank a jeho školní linka? Jako neříkám, že by děj v Shameless byl kdykoliv kdovíjak realistickej, ale čeho je moc, toho je fakt příliš. Do toho Carl a odepsání Kassidi... Ať už je jakkoliv nesympatická, asi jsem divnej, nebo co, ale (údajný) zavraždění puberťačky mi nepřijde vtipný nebo kreativní, jenom úplně debilní a nechutný. Což mi připomíná Lipa a jeho š*kání v blitkách...  Really? Několik prvních sezón považuju za vynikající, byť nevkusných a pitomých věcí se tam stala řada, ale tohle je fakt dno škarpy, a vzhledem k tomu, že Fiona, kterou stále ještě považuju za jednu z malinkýho mála sympatických a fanděníhodných postav, se chystá k odchodu, prosím převelice, ať Shameless už radši zaříznou a nechaj v klidu chcípnout.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

shisho

Zhruba od páté série ano, ale pořád mě baví se na to dívat. Spíš už ale kvůli postavám než zápletkám.

shisho

shisho (hodnocení, recenze)

Som jediný, komu sa Shameless zdá čím ďalej stupidnejší a primitívnejší? 
Gay Jesus? Really?

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Musim povedat ze 7dmicka mi po horznej 6stke spravila chut a tesim sa na dalsiu. Finale paradne.

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Pravda, jednak tie predsudky, ale proste ide o to, že Fiona a vlastne všetky deti majú skúsenosť z domu, kedy sa o niečo snažili a ich nepodarení rodičia im to pokazili, ale ešte horšie, zobrali... vždy mi napríklad napadne scéna z druhej série, keď Monica varila a našla peniaze, na ktoré decká makali celé leto, všetci... a ona ich zobrala a spolu s Frankom ich minuli na fet, ježiš vždy ma to vytočí strašne. A teraz si Fiona proste dala tú námahu, ako povedala, vzala hypotéku, založila dom, namakala sa na rekonštrukcii, chvalabohu za Kevina tuto, má konečne niečo čo je len jej a nejaká srajda jej tú snahu snahu zakope... na základe čoho...

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

mad_ness

já si taky říkám... Ta reakce na tu reviewerku byla sice na první pohled dětinská, ale na druhou stranu ta recenze neměla nic společnýho s Fioniným podnikem ani hodnocením služeb, ta holka akorát soudila novou majitelku na základě toho, že je to mladá holka, nic jinýho o ní nevěděla, a co to je sakra za pózu, že do špinavý zničený prádelny, kterou vede šílená stařenka s padesáti volně pobíhajícíma kočkama, je cool chodit, ale když je to teď zrenovovaný, čistý a funkční, a dostaneš tam zdarma koláč, tam za žádnou cenu nechoď, páč to vede nějaká mladá kráva?

na příspěvěk reagoval mad_ness

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Fiona získala ambície najmä potom, keď zistila kto šéfuje polovici South Side a bolo už teda aj načase, to má fajn, aj keď ju v zásade nikto neprosil, aby robila to, čo robila a vychovala súrodencov, ale kde by boli bez nej... a konečne začala mať voči sebe viac hrdosti a priestor, kde sa môže plne činiť... myslím, že jej reakcia bola síce svojská ale celkom pochopiteľná.. Lip na druhej strane posral a premrhal presne to, čo spomína komentár podo mnou, niet mu rady ani pomoci, ale čo iné možno čakať od závisláka...

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Thomick

tak samozřejmě, viselo to na ní nějakejch deset dvanáct let, a měla toho plný zuby, že jo. Co se Lipa týče, nesouhlas, Fiona, Debbie a Ian nějaký ambice měli, ale něco jim vlezlo do cesty (u Iana nemoc, u Debbie žel bohu cosi, co považuju za scénáristickej lapsus, páč Debbie z prvních čtyř sérií by se podle mě rozhodně nesnažila naschvál otěhotnět, ale co nadělám, ostatně se mi líbila ta scéna, kde Fiona Debbie povídá, jak hrozně náročný bylo studování na GED a Debbie jí odpoví, že už celý ty zkoušky udělala bez jakýkoli přípravy, což beru jako záblesk naděje, že v nějakým větším plánu pořád na Debbie čeká něco dobrýho), Lip naopak nikdy ambice neměl, měl jakýsi "nápady," (de facto vidiny toho, že rychle zbohatne, což je kromě Lipa vlastnost, která definuje především Franka) který nikdy nerealizoval, i když za ním vždycky stála celá rodina širý okolí, každej do posledního ho podporoval, a Lip akorát vždycky na všechno házel celej život bobek. Měl to vždycky ze všech nejjednodušší, měl nejvíc prostředků, nejvíc podpory a zdaleka nejvíc šancí, a všechny je vždycky promrhal, viz ten dnešní díl s prošvihnutou prací byl miliontou a první variací na téma "Copak zase Lip posere?"

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Na Fioně to nevisí už dýl než sérii, udělala kvůli tomu (aby se zbavila otěží) už tisíc scén, a pak takhle vyvádí...?

Lipova linka mi je teda podstatně bližší už jen proto, že i přes silný gallagherovský rysy jako závislost na chlastu má aspoň nějaký ambice (pochybný, ale to by jinak nešlo), kterýma koneckonců nakazil právě i Fionu. To ho minimálně odlišuje od zbytku. I když uvidíme, co bude, až se vrátí Carl.

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Thomick

já to mám takhle s Lipem, no. Oba dva se chovaj jako namyšlený hovada, akorát s tím rozdílem, že na Fioně celej život visí tíha starání se komplet o celou rodinu a nevděk s tím související, a Lip nikdy nemusel nic, a ve výsledku se stejně chová hůř než ona.

na příspěvěk reagoval Thomick

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Skončila jsem u třetího dílu, který jsem nedokoukala. Pro mě je to nuda a našla jsem si jinou zábavu. Postavy, které jsem snesla byl Carl, Svetlana a Liam. :) Nejspíše už to nedodívám. :):)

Uživatel (mOnkey) smazal svůj příspěvek.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

3stan

bohužel souhlas. Většina postav se točí v kruzích (Lip ze sedmičky je Lip z jedničky přes kopírák, kolik už dostal "druhých" šancí a kolik jich podělal ani nespočítám, ale fandit se mu nedá už hodně dlouho), ty ostatní se horší (Debbie, která začínala jako duše seriálu, je teď nesnesitelná kráva, byť v téhle sérii o trochu lepší než v posledních dvou) nebo si nepamatují svoje prohřešky (ne že bych Fionu nerad, ale když skuhrá, jak ona nikdy nedostala tu šanci se nějak vypracovat, nemůžu nevzpomenout na její pohodlnou práci a snoubence, který s radostí vyměnila za šmajchlovačku se svým švárou), a paradoxně jediný dvě postavy, který se někam posouvaj a vyvíjej dobrým způsobem, jsou Svetlana, která začínala jako vedlejšák, a konečně taky Carl, kterýho poprvý za sedm sérií nechci zabít.

3stan

3stan (hodnocení, recenze)

Siedma séria zatiaľ u mňa dosiahla len toľko, že okrem Franka už nemôžem vystáť ani Debie! Je to proste riadna p**a! Na druhú stranu sa Fiona konečne niekam posunula a nebehá stále dookola jak škrečok...aj keď predpokladám, že sa tam opäť čosi poserie, ako to už tradične v Shameless chodí - na veľkú škodu. Celkovo mám pocit, že sa seriál ani postavy nijak výrazne nevyvíjajú.

na příspěvěk reagoval Tom Riddle, (mOnkey)

Wensdy

Wensdy (hodnocení, recenze)

Celá série byla docela zklamání, ale poslední díl se hodně povedl! :-)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Sagara

Vidím to podobně, cítil jsem z toho jakousi únavu a až přílišnou chtěnost. Na druhou stranu jsem se každé pondělí těšil na nový díl.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

No ja osobne sam za seba musim povedat ze premna to bola z viacerich dovodov najslabsia seria ale stale mierne nadpriemer. Viacere linky ma vylozene srali, Frank najhorsi za posledne tri serie. atd.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

d@v3tranc3

d@v3tranc3 (hodnocení, recenze)

Na to jak byl začátek série slabší, tak bych ted řekl, že posledních několik dílů je výborných.

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Sagara

túto sériu herci počas natáčania komentovali ako návrat ku akejsi podstate Gallagherovcov, chceli ju urobiť podobnú tým prvým... situácia s domom ma mrzí, lebo ten tam bol od začiatku ako jedna z mála istôt, aj keď s ním občas boli problémy, ale mali ho. Ja napríklad nerozumiem, kam presne akože Frank smeruje, ale na druhú stranu Debs sa začala rysovať dobrá línia, bez ohľadu na jej správanie. Tak isto Lip, ten mal dobrú líniu odkedy prišiel na výšku a Fiona má konečne iné problémy ako manžel, milenec, bývalý čiže toto je tiež fajn. Mne osobne sa toto osamostatňovanie postáv (okrem Liama) páči, ale dúfam, že vzhľadom na situáciu budú koniec koncov stále silní ako rodina.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Tak piata cas za nami, a ja sa nemozem zbavit pocitu, ze si scenaristi nevedia s touto seriou velmi poradit a zial sa to odraza aj na kvalite. Debbie a Carl doteraz spolahlivo bavili, ale v tejto serii su takmer az neznesitelni. Hlavne teda Carl. U ostatnych postav akosi postradam zmysel a smerovanie. Jedina postava, ktora ma naozaj zaujimavu dejovu linku je napokon kupodivu Frank (hoci ten uz aj dve predosle serie mal skvele). Ano prist o dom, je bolestive a snad to nejako nakopne smerovanie. Nechcem sa stazovat, stale ma to bavi, len vyjadrujem jemne obavy a zaujima ma vas nazor. Na druhu stranu, je pred nami este sedem epizod a zostavam optimista, ze to je stale len take mierne rozbehove zakopnutie a skutocne zmysluplne smerovanie postav bude dalej odhalene. Vdaka za pozornost :D

na příspěvěk reagoval mad_ness

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Z tohto som skoro zomrel vcera:

"Mind giving up your seat for me and my baby?"
"It's a bag of flour."
"Dude, get up. She's obviously retarded."
"Her or the baby?"

na příspěvěk reagoval Pavka5

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama