Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 5

(série)
USA, 2015, 10 h 50 min (Minutáž: 51–59 min)

Kamera:

Kevin McKnight

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Noel Fisher, Emily Bergl (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (5)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fuck you, Fiona..!" Nejtěžší na celém nejpovedenějším seriálu současnosti? Vybrat si postavu, která ze všech zúčastněných je vaší nejoblíbenější. A u velkého množství z nich také to náročné dilema, kdy nevíte, jestli onu osobu, její hraní a vystupování milujete nebo nenávidíte. Také jsem už nejen u této série začal přemýšlet, zda by nebylo vhodné mému oblíbenci udělit cenu za největší počet choulostivých scén v televizním projektu. Věřím, že nějakou kuriozní už na svém kontě mít musí. 10/10! ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to u mě furt na pomezí 4-5*, ale v porovnání s předchozími sériemi se bavím víc. Je to dáno tím, že jdou konečně postavy trochu víc do hloubky, a podle mě si začínají uvědomovat, že jejich dosavadní chování je sráží pomalu ke dnu, a že to takhle dát nepůjde. A to mě na tom baví. Dělat sračky je jedna věc, ale vidět konečně ty následky, to je teprv zábava a drama tohodle seriálu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbožňuji tenhle seriál, vždycky dokáže něčím neuvěřitelným překvapit a vždy, když se tam objeví nové a nové postavy, tak mi to nevadí. Naopak jsem ráda, protože vím, že to znamená další drama u rodiny Gallagherů. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Začíná to u mne pomalu ztrácet dech. Způsob zacházení s postavami je vlastně velice primitivní a nijak se nerozvíjí. Ano je to zábavné, svým způsobem, ale také dost primitivní. Příklad za všechny je postava Cusack, nejméně dvě řady nevědí, co s tou postavou dělat ale pořád jí tam nesmyslně vracejí, aby nakonec odbouchly její dům, což je poslední pojitko, aby mohla doufám konečně nadobro zmizet. Ani Franková část v téhle sérii není tak zábavná, i když ta doktorka smrt je dobrá postava, on se k ní jako protipól nehodí. Takhle by jsme mohli rozebrat každou postavu a došlo by nám, že je to až moc velký scénaristický balast. Ten seriál je už moc dlouhý a dochází k hluchý místům, tak jsou scenaristi nuceni vymýšlet ptákoviny aby se jim to nerozsypalo. I tak nemám problém s tím nadále pokračovat. ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou sérií se seriál Shameless definitivně posunul do mojí absolutní síně slávy a v topce zaujal druhé místo - a možná po devíti sériích sesadí i moji nesesaditelnou srdcovku 24 hodin. "Štěstí se přeceňuje"... Nepopsatelný nářez a trefa do černého. Tenhle seriál je kurevsky pravdivý a asi si přeji, aby nikdy neskončil. Díky za ohlášenou desátou sérii! Mám se pořád na co těšit. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama