Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele mad_ness k tomuto seriálu (1)

Hříšníci (2011) 

Som tak rada, že som sa na toto dala. A zároveň v rozpakoch. Ale som si istá dvoma vecami, a síce, že niekoľko tak hnusných charakterov bez štipky poľutovania, som ešte nevidela stvárnených a napísaných tak dobre. Využitie toho "zo života" je na mieste a robí to veci ešte uveriteľnejšími. No a druhá vec... že sa proste nedá nemilovať Mickeyho. A Iana. Oboch, naraz, dokopy. Prečo ich potom láska neľúbi keď oni sa tak ľúbia... ? Anyways, dávam tvorcom novú sériu na to, aby napravili to, čo výsostne posrali, seriózne, vo všetkých tých zmätkoch bol tento zmätok jedným z najkrajších. V opačnom prípade mažem hviezdy, mažem z obľúbených a mažem spomienky (muhaha, ešte to tak! Justinovu ric a Camerona Monaghana ponechám). ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama