Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 2

Recenze (156)

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 7 sérií je naprosto super. A to se tak často u seriálů nestává, většinou už to bývá dost umíráček. Tady přišel malý sjezd dolů až s příchodem 8. série, po odchodu Fiony to (alespoň u mě) byl sešup už trochu větší, ale furt to šlo, i když jsem už některé příběhové linky nedával Mně na tom seriálu vlastně vadí jen jediná věc - často se tam stává, že se stane něco velkého a už nikdy v životě to žádná postava nezmíní (Sheila a její výbuch domu, mrtvý týpek, co byl vevnitř - WTF). To mi prostě dává signál, že to tam tvůrci cpou, jen aby byl nějaký WOW efekt, ale už se pak nechcou trápit s dalším vysvětlováním. Ten seriál měl kopu skvělých hlubokých momentů a já chtěl víc. Škoda, že se tak stalo jen párkrát za sérii. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Jsou to přesně takové seriály a filmy, které člověka metou z jednoho rohu do druhého. O čem mluvím? Jednou se člověk smíchy za břicho popadá, podruhé se změní nota a člověku je z toho co se děje do breku. Neříkám, že to bylo až tak silné, ale čajíček to taky nebyl. Lip a Debbie mojí jasní favorité oblíbených postav, Kevin si ke konci taky začal získávat mé sympatie. První polovina první série byla spíše komedie, druhá půlka solidní drama - hodně mi to svým laděním připomínalo Little Miss Sunshine. Zkusím pro srovnání britskou verzi a pak se pustím do druhé série, protože Shameless bezpochyby upoutalo mou pozornost... Prozatím 4*. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál! Dlouho jsem hledala něco, co mě chytí hned v prvním díle a tady se tak stalo. Po první sérii můžu říct, že je to naprostá bomba! Nechybí tady vůbec nic. Zábavy je nadbytek a tak to má být. Opravdu mě to dostalo. Všechny postavy jsou úžasné; není snad ani jedna, která by mi v něčem vadila. Awesome! ()

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem společně se seriálem na počátku třetí série. Musím shodit hodnocení o jednu hvězdu na 3*, protože se seriál stává méně a méně snesitelným. Scény s W.H. Macym začínám přeskakovat, protože se neustále opakuje jeden motiv a jeho chování nejeví žádnou scénáristickou novinku. Pro mě rozhodně první kandidát na vyřazení ze seznamu sledovaných seriálů. Škoda. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Hodnotím prvních pět serií, 6x01, 7x10, 7x11 a 9x06 (Někteří asi pochopí:-D). Zbytek jsem neviděla konzistentně. Dobře, narovinu, seriál to byl super, kvalita ovšem mírně klesající a ke konci páté serie s koncem mé oblíbené dějové linky už pro mne další nebyly dost zajímavé na sledování. První serie ovšem excelentní. Pomalu jsem ale začala čichat klesající odhodlání udržet tu drzost až do konce a začalo mi být jasné, že se z toho postupně stane ultraliberální moralistická dojemná shitshow. Nevadilo by mi, že se příběh vyvíjí a posouvá, ale vadí mi, že měkne:-D Takže ten konec jsem vidět nechtěla a jediná dojemnost, kterou tady příjímám, je v dějový lidii Mickeyho a Iana. Naneštěstí Noel má očividně moc práce na to, aby strávil čtvrt života natáčením jednoho seriálu, budiž mu odpuštěno:-D Jestli něco opravdu nechci vidět, tak je to to, jak si Ian hraje na Gayžíše nebo jak tam lidi řešej, kdo si zvolil jaký preferovaný zájmena. Takže jdu od toho spolu s Noelem. Jo mimochodem...dějová linie Mickeyho je naprosto perfektní, postava Mickeyho je naprosto perfektní:-D Je hodně osvěžující vidět gaystory, kde homosexualita postav není jediný důležitý charakterový prvek a kde postavy procházejí poctivou vývojovou křivkou. A hlavně si neumím vybavit moc příběhů, kde by postava gaye nebyla pojatá jako obět a slabý kus ve stádě. Kde by naopak byla do značné míry dominantní. Takže jo, díky Mickeymu váhám, jestli nedat pět:-D Kromě něj si mojí pozornost udržel Lip a Carl, naopak jí postupně kompletně ztratil Frank, který je krom páté serie vytrvale neměnný, Fiona, z které se stane tak trochu nekompetentní píča, Debbie, která je vzhledem ke svým zkušenostem trochu moc nelogicky vymaštěná a Kev a V, kteří prostě přestanou být vtipní. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)
  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)
  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama