Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (156)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Snad jediný člověk, který mi z britského osazenstva chybí, je James McAvoy, protože tady tenhle Steve mi prostě moc nesedl. Ale zase se hodí k Fioně. A když už jsem u těch postav, tak jednoznačně nejvíc mě baví linka Ian(a) (a ne, není to jen proto, že je zrzek :D - i když tím sympatie znásobuje). Jo a bez Lipa, to by nejspíš seriál spadl o hodně níž. Co se tedy jej samotného týče, seriálu myslím, tak hození si jej do oblíbených by mělo říct vše podstatné ne? Potenciál rozjetých příběhů je s každou sérií větší a vše prostě padne. Čtvrtá série se rozjela božsky, nenapodobitelné postavy a Carl! Když jsem psala o tom, že mám oblíbené dějové linky, tak teď se rozdíly maximálně smazávají a těším se, jak to letos dopadne. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Geniálne charaktery a stále tempo, poriadne zapletené zvraty a absurdné príbehy, nikdy však nie divadelne zdramatizované a prehrávané. Otec rodiny je sfilmovaný Homer Simpson, to mi nikto nemôže oponovať. Každé z detí ich situácia poznačila iným spôsobom, čo tvorí širokú paletu porúch osobnosti a deliktov. Okrem propagácie marihuany nemám čo vytknúť, pretože všetko napísané sa drží aj v ôsmej sérii. To sa nevidí často. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jediné opravdové charaktery jsou Fiona, Lip, Kevin a možná Ian, V, a částečně Debbie. Většina ostatních jsou jen pitvořící se karikatury jejichž chování je naprosto bez vývoje... Největší průser seriálu vidím v postavě Franka. V celé show má obrovský prostor a díky Macyho známému xichtu na sebe strhává strašně moc pozornosti, přitom je to ale ta nejplošší postava ze všech. Naprosto dvourozměrný debil kterého divák prokoukne za prvních pár dílů a pak už se jen zase a znova "baví" tím jak Frank nepřekvapí...a on opravdu nepřekvapí. Za celé čtyři série dojde jen na jeden malý nesobecký moment (který ale nakonec stejně vyšumí do ztracena) toť vše. Ve všech ostatních případech je vždy otravně průhledný a předvídatelný.... Každá série má jeden, moožná dva silnější momenty kdy má člověk pocit, že kouká na něco s přesahem-a to je zatraceně málo. Z 90% je to jen každodenní kolotoč pachtění se za žrádlem a sexem.. Chvilkama je to zábavné, chvilkama únavné.. Naštěstí velký počet postav zaručuje, že většinou alespoň jedna řeší něco co diváka udrží u obrazovky.... Čekal jsem víc. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 7 sérií je naprosto super. A to se tak často u seriálů nestává, většinou už to bývá dost umíráček. Tady přišel malý sjezd dolů až s příchodem 8. série, po odchodu Fiony to (alespoň u mě) byl sešup už trochu větší, ale furt to šlo, i když jsem už některé příběhové linky nedával Mně na tom seriálu vlastně vadí jen jediná věc - často se tam stává, že se stane něco velkého a už nikdy v životě to žádná postava nezmíní (Sheila a její výbuch domu, mrtvý týpek, co byl vevnitř - WTF). To mi prostě dává signál, že to tam tvůrci cpou, jen aby byl nějaký WOW efekt, ale už se pak nechcou trápit s dalším vysvětlováním. Ten seriál měl kopu skvělých hlubokých momentů a já chtěl víc. Škoda, že se tak stalo jen párkrát za sérii. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Sprostý, nechutný, šokující, vtipný, smutný. Britskou verzi jsem bohužel neviděla, no ale ta americká je neskutečně dobrá. Po skončení dílu jsme se nemohla dočkat dalšího. Frank a jejich matka mi strašně vadí, scény s nimi musím občas i přetočit. Můj nejoblíbenější Gallagher je Lip. Ani nemůžu spočítat, kolikrát za jeden díl, jsem z něčeho v šoku, znechucená apod. Za ten rok co se Shameless nevysílá, člověk úplně zapomene, jak geniální seriál to je. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)
  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)
  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama