Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 4

(série)
USA, 2014, 10 h 38 min (Minutáž: 49–57 min)

Kamera:

Kevin McKnight

Hrají:

William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Noel Fisher, Emma Greenwell, Jake McDorman (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (6)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série nejela narozdíl od těch předchozích z větší části na tragédii, než komedii. Pořád si udržuje a vlastně i přidává míru absurdna a jede podle vlastních pravidel. Byla to zkouška jak pro diváky, tak pro celou rodinu Gallaghers a to kvůli jistému selhání, které spustilo sérii překážek, depresí, smutku, odpuštění, pochybení a myslím si, že to ucelilo právě můj vztah k tomuto seriálu, který si nehraje na nic víc, než sám je. A to sice perfektní, bez jakýchkoliv přepálených twistů. S naprostou přirozeností a upřímností každé z postav. Nikdo tu není navíc a každý má v South Side své místo. Firma mě v těchto bad girl polohách dost bavila a těším se, jak ji to jako člověka v životě posune. Ian a Mickey byl hrozně silný příběh a Frank je zkrátka nesmrtelný tragéd, kterému žeru každou jeho poučku, i když je to fakt kretén, mám ho rád. Lipovi fandím, ať se udrží i nadále tam, kam směřuje. Carl dostal větší prostor a je to jedině dobře, sígry zbožňuju. Pubertální Debbie měla spíš komediální kontext, ale zároveň mě přesvědčila, že se nám postavy mění před očima. Kev a V jsou nejvíc comedy couple a poslední dobou fungují jen na odlehčenou a to je dobře, protože to jim jde nejlíp. Je mi lito Mandy a doufám, že v budoucnu dostane ještě vykoupení. O každé postavě o tom můžu říct milion věcí a to je sakra dobrou prací tvůrců a herců, kteří se o ně tak skvěle starají. ❤️ ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série, u níž hodně převážily smutné prvky, potvrzuje, že Shameless patří k nejúžasnějším a nejlepším seriálům vůbec. Tvrdá realita, neskutečně autentická a pravdivá, mnohdy odlehčená vtipem ad absurdum. To dohromady vytváří divoký, fascinující a dechberoucí koktejl. Emmy Rossum forever! ()

Reklama

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az na uvodni seznameni se Samanthou, ktere pripomina zbrkle veletoce z druhe sezony, vynikajici. "Ahoj ja jsem Frank. Ahoj, diky ze  jsi pomoh synovi, nechces zajit na vybijenou ? Ty ses tak milej, pojd ke me domu. Vis, ale ja bych potreboval novy jatra. Ale to vis ze jo, to neni zadny problem, dam ti svoje." ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamiloval jsem se. A měl jsem plnohodnotný vztah na celou zimu 2016-2017. Upadl jsem do rauše prostředí alkoholu, fetu, špíny i sexu. Rozhodně ne proto, že by mě kombinace těchto faktorů přitahovala, ale především kvůli Willaimu H. Macyemu i ostatním postavám, které v této oblasti zahráli divadlo na špičkové úrovni. A také z důvodu toho, že v tomto prostředí vznikají nejzajímavější filmová i seriálová díla. Shameless jim už po několik let bezkonkurenčné vévodí. 10/10 ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Drží si to svůj kvalitativní standart, postavy jsou dobře napsaný a zahraný. Ale asi to pro mne nikdy nebude naprostá topovka, protože občas mi to hodně smrdí papírem, záměrně postavám ublížit, co nejvíce, občas nevědět kam s nimi, je jich prostě hodně. V téhle řadě hrozně přebývá postava Cusack, nevědí co s ní mají dělat. Zase je dobrá nová postava první dcery Samanthy, i když tu tak trochu vytáhli z klobouku, když nevěděli co s Frankem. Budu pokračovat dál. ()

Galerie (181)

Reklama

Reklama