Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 7

(série)
Trailer
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 46 min)

Kamera:

Loren Yaconelli

Hrají:

William H. Macy, Kelly Albanese, Mike Cochrane, Alicia Coppola, Ethan Cutkosky, Tate Ellington, Shanola Hampton, John Hennigan, Steve Howey (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série si stále drží svůj standart. Jsem moc ráda za Fionu, že se vyhrabala ze všech těch s*aček a konečně si žije svůj normální a vcelku úspěšný život a nebojí se i podnikat. Ono i asi hodně pomáhá to, že děcka jsou už odrostlá, tak má čas více pro sebe. Poslední díl mě potěšil, nebudu lhát, Monica pro mě byla kuriozní postavou, která vždycky rodinu rozvracela než, aby jí dávala dohromady. Skvělá série. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti, kteří mermomocně prahli po další sérii, mohli loni oslavovat dvojité Vánoce, když se Gallagherovi vrátili v jednom roce rovnou dvakrát a stále svěží, neutichající. Drama, které každého z nich provázelo s miniaturními přestávkami od první pilotní epizody, v této sezóne ještě přidalo na intenzitě a my jsme si mohli nadále užívat kouzla nejvyhlazenějšího seriálu, který si svou jednoduchostí vybudoval doménu hodnou nejvyšších světových příček. Lze u této nálože dalších 12 rozporuplných dílů mírně zapochybovat, zda už nezaznamenáváme mírný úpadek, každého, kdo se ještě nedostal k současné sérii, mohu ale uklidnit, že 7. série byla jen nevinným rozjezdem na další velkolepou smršť obyčejných i nečekaných životních situací. 9/10 ()

Galerie (153)

Reklama

Reklama