Reklama

Reklama

Steve Karamitsis sa dozvie, že mu strýko Panos, s ktorým sa nikdy nestretol, zanechal v gréckom letovisku Mykonos malú krčmičku, dom a pláž v hodnote dva a pol milióna eur. Keď však s kamarátom Frankom na ostrov dorazia zistia, že veci nie sú tak jednoduché ako vyzerali. Pretože Steve nie je priamym potomkom Panosa musí zaplatiť dedičskú daň milión eur, ktoré samozrejme nemá. Jeho zdedenú pláž sa snaží získať bohatý frajer Mihalis. Do toho všetkého sa Steve zamiluje do Mihalisovej snúbenice Zoe, Frank sa zapletie do stávky s miestnym sexuálnym odborníkom a ochranári prostredia, ktorí sa zaujímajú o zdedenú Stevovu kozu sa tiež nedajú len tak ľahko odbiť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako kdyby Bára Štěpánová a Míra Vladyka navštívili Mykonos v novém díle té nejnovější Cestománii, která se opět, po dlouhých prosbách, objevila na České televizi. Až na to, že tohle s kvalistou slušného dokumentu nemělo společného vůbec nic. Nápad by ušel, ale to zpracování bylo jak od debila. A řikám to nerad, ale pořád u mě zůstává pocit, že Řekové filmy moc neumí, protože pořád si stojím na skutečnosti, že jsem žádný vysloveně dobrý film od nich neviděl. Reklamu na jeden z jejich ostrovů ano, ale dobrý film ještě bohužel ne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zhruba takto pred rokom som sa váľal na plážach a brázdil na požičanom skútri cesty gréckeho ostrova Kos. Slnko, kristáľovo čisté more, historické pamiatky, nezabudnuteľné prírodné scenérie, chutná kuchyňa... Gréci sú príjemní, pohodoví ľudia, ktorí žijú v prekrásnej krajine. Určite by som si tam rád znova niekedy na pár dní zaletel. Trebárs aj na ostrov Mykonos. Práve na ňom sa odohráva príbeh tejto jednoduchej komédie. Film "Králi Mykonosu" ma síce moc nepobavil, nezaujal ma ani po dejovej stránke a aj herecké výkony sú skôr poslabšie, ale pripomenul mi perfektnú grécku dovolenku. Áá Grécko, nádherné Grécko, ako rád by som ťa znovu navštívil. ** ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná řecká pohodovka, kde se všichni snaží získat malou pláž a řecký dvojník Luka Wilsona navíc také poněkud neohrabaně srdce krásné zpěvačky. Možná je to tí propršeným létem, ale ačkoli nejde o žádný filmařský zázrak bylo fajn strávit s filmem pár desítek minut na prosluněném řeckém pobřeží. Zejména když je občas zpestřil vydařený vtípek (třeba úvodní pohřeb, manželka ze Sparty nebo Němci předstírající smysl pro humor) a mužské oko každou chvíli potěšila lepá řecká kráska Zeta Makrypoulia nebo její neméně půvabná italská kolegyně Cosima Coppola. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tu každý něco skrýval, tak jsem očekávala, že půjde o něco bláznivého. Všechno mohlo být mnohem více zamotané. Vždyť zápletka k tomu přímo vybízela. Ale i tak je to celkem příjemný film prosluněný řeckým sluníčkem. Klidně bych se obešla i bez Kevina Sorba. Já ho poslední dobou zrovna moc nemusím. Už asi nikdy si nebudu zpívat v autě jako to dělal Steve, protože z pohledu protijedoucích řidičů to vypadá docela šíleně. Zvlášť, když se u toho nedokážu zdržet podobných kreací. ()

Hermione 

všechny recenze uživatele

Co říct k tomu filmu ... je to jako spousta jiných kravin :D .... ale Mykonos je prostě MYKONOS!!! .... doufám, že se zase jednou na tento ostrov vrátím a pořádně ho projedu. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Disko zřeštěnost z Řecka. Dva nepříliš simpatičtí hrdinové se z Austrálie vydají vyzvednout dědiství za příbuznými do Řecka. Letní zřeštěnost a místy trapnost. 50% ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

40% - Nenáročná letní komedie, kde zobrazená mentalita Řeků zajímavě koresponduje s jejich současnými hospodářskými problémy. ()

Reklama

Reklama