Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Asia (Diana Gómez) leží v komatu v nemocnici. Matka a její přítel Nathaniel (Bernat Saumell) se o ni starají. Pomalu, krůček po krůčku sledujeme události, které vedly k současnému Asiinu stavu. Vvztahy s její matkou, jejím přítelem a kamarádkami, z nichž jedna, nevyzpytatelná Eloise (Ariadna Cabrol), ji uvedla do "nového" světa pocitů. S ní si znovu Asia připomene i bolestivou událost z minulosti. S Elois se sblíží víc, než by si kdy sama uměla představit. (ICTS)

(více)

Recenze (21)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Je to film o lesbickej láske podaný nádherne jemnou, citlivou , až umeleckou formou so scénkou v bazéne , ktorá ma úplne dostala ! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvěle zahrané, trochu erotické, ale přitom velmi decentní a milé drama. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že ta retrospektivní linka tam byla zbytečně navíc a střihově dost neumětelsky nasoukaná na zbytek jinak režijně docela vydařeného filmu. Obě dívčiny v hlavních rolích měly grády a chemie mezi nimi byla skoro hmatatelná. A španělština zvládla zbytek. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Byť naozaj šťastný je veľké umenie ktoré sa nie každému podarí, hlavne hrdinke sa to podarilo, byť šťastný aspoň na pár dní v živote... ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Matky většinou nebývají přítelkyněmi přítelkyň svých dcer. Smutné, leč pochopitelné. Obě holky jsou strašně sympatický a krásný. Ve filmu je moc pěkně ukázanej počáteční zmatek jedné z hrdinek. Jak já to chápu :-/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo širokej ponuky lesbických filmov. Scenár bol celkom vydarený, len to spracovanie mi prišlo také dosť nevyvážené, no zato až prekvapujúco precítené. Hľadanie šťastia a dilema medzi tým, čo vraví srdce alebo čo si pomyslia o tom iný. Veľmi sa mi však páčilo zatriedenie časového rámcu - prítomnosť, ku ktorej sa dalo dostať jedine retrospektívou a v nej vložená ďalšia retrospektíva, ktorá však bola bohužiaľ veľmi kratučká a jednoduchá. Celkom škoda, že celá tá štruktúra časového rámcu nebola využitá oveľa lepšie. ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

"Vyskočila a poslala mu pomyslnou pusu." Na začátku mi to přišlo jako největší sběr klišé, ale pak se mi to setsakra dostalo pod kůži a já si tu zatracenou čmáralku s uhlíkem a tlukoucím srdcem zamilovala. I když se mi občas stále ještě nějaké scény jevily jako naprosté slaďácké štěky, seděla jsem zaražená na židli a doufala ve šťastný konec. Snad můžu s mým malým rozsahem, co se filmů týče, říci, že tenhle je jeden z nejlepších, co se queer témat týče. Takových filmů by mělo být více, ovšem možná né španělských, neb mi to tam nesedělo a mluva pro mě byla jako španělská vesnice. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Představitelka Eloïse byla naprosto okouzlující. Jak moc jsem jim ten šťastný konec přála... Ale zase chápu, že by pak film neměl takové kouzlo. Velmi kvalitní drama. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Nádherné, poetické, krapet pro teenagery. Krásné holky, pomalý styl vyprávění, předvídatelné - to je škoda. Citlivě natočené - opravdu to točil muž, a ne žena? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý citlivý romantický lesbický teen film, který má minimalistický děj a obsazení, ale o to víc stojí na hereckém výkonu, sympatiích a sexapealu dvou hlavních hrdinek. Byly opravdu věrohodné a pár erotických nahých scén potěšilo oko diváka. Asi zase začnu malovat... ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Španělština je nádherný jazyk a Španělské ženy mají neuvěřitelný sexapeal. V tomhle filmu se nám však ukazuje v jiném světle. Poněkud temnější. Asia je v komatu a pomalu se nám odkrývá příběh, co k tomu vedlo. Její přítel, její vztah k matce a zvláště pak k Eloise, tajemné dívce, která Asii učaruje. 75% ()

LuckyDuckie 

všechny recenze uživatele

příjemné překvapení. snímek působí velmi přirozeně, přesvědčivé herectví a plynulá podívaná. na rozdíl od jiných homofilmů rozhodně stojí za shlédnutí. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Už to tady někdo napsal, být ženská (a lesba), asi bych se od Eloise těžko odtrhnul(a) :). I druhá hlavní představitelka byla velice koukatelná, ale Eloise byla krásná holka. Zajímavé drama o pár dnech životního štěstí, které ovšem byly těmi posledními, protože přece holky s holkama, to se nesluší, že matko?? Rozhodně jeden z těch výrazně vydařenějších filmů v tématu. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Mám ráda lesbické filmy, ale tady se jaksi nějak nepovedlo celkově děj, a myslím, si, že španělé obvykle umějí natočit kvalitní filmy, ale mám takový dojem, že s tímto žánrem si nevěděli jaksi rady, a tak to natočili tak jak to je, což je velká škoda, ale musí se nechar, emoce se nějaké dostavily, ale hodně poskromnu, velká škoda, očekávala jsem od toho daleko více. ()

fun145 

všechny recenze uživatele

film, ktorý dobre padne (mne teda ulahodil) aj ked vyvolá prudké emócie (a aj pár slz). Jednoznačne odporúčam ()

Reklama

Reklama