Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí na výlet do Texasu. Během jízdy přes pouštní terény se stane svědkem rituální vraždy, kterou provedl gang motorkářů. Bohužel si jich gang všimne. Výletníci se ze strachu schovají v blízkém kostele a doufají, že je nebezpečí zažehnáno. (darek kartac)

Recenze (29)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

...je ve většině případů dlážděna dobrými úmysly a tady je paní režisérka nepochybně měla, leč, že vše dopadlo jinak, je věc druhá.. Gang lidožravých motorkářů s vysokým indexem BMI, vedený satanským guru s plnou hubou debilních keců, by rád spapal hezounké výletníky a ve zrychleném řízení naplnil nějakou dívčí dělohou maličkým rohatým Antikristem. Toť líbezná zápletka.. I přes ty šílené herecký výkony (vévodí prodejce nožů z minulostí člena speciálních jednotek), prohnilý scénář a autorské diletantství, jsem se postupně dopracoval do stavu, kdy se ta zhovadilost pro mě stala svým způsobem zábavnou. Jediné štěstí těch satanistů bylo, že je Texas tak velký a všem se zlomenou čelistí na jednotce intenzivní péče známý Ranger Walker na ně neměl zrovinka čas. Jinak by hned na druhý den ráno stáli v první řadě církevního semináře s názvem: "Milujeme Ježíše" a zafačovaní od hlavy až k patě by pohupovali svými polámanými těly v rytmu gospelových songů.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

TV úvod toho nasľubuje veľa , no akonáhle nabehne skupinka obligátnych blbečkov sprevádzaná neuveriteľným " drsňákom " a prenasledovaná " neuveriteľne " drsným stádom motorkárskych výkukov - nastáva filmový plač...kostolné finále to len celé úplne dorazí. Bodíky len za motorovku a pár krvavých pľúvancov. Miguel už pravdepodobne nedostane väčšiu hereckú príležitosť , akej sa zhostil v " The Night Flier " - verím však v pravý opak ! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +občas napětí a atmosféra, hodně krvavé a zvrhlé, občas záblesk dobrých dialogů a reálného chování postav -přesto mi přišlo jakoby každá postava byla z jiného filmu (akční hrdina, uřvaná holka, normální kluk...), proto jste si občas mohli připadat že nechápete na co koukáte, rovněž mi vadila dost nesmyslná zápletka s přívlastkem fantasy žánru/// Cesta do pekel je v některých místech hodně špatná. Hlavně to kazí závěr. Jenže první dvě třetiny byly dost slušné na poměry vyvražďovaček určených pro video trh a tak hodnotím celkem kladně. Podruhé už se na to raději dívat nebudu, protože bych zjistil, že to dohromady opravdu moc nefunguje, ale napoprvé nejsem zklamán./// Celkem 58%/// ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem si nepustil film co by tady byl v šedejch barvách. Sem tam se ale zadaří a to co se nelíbí davu je pro takovýho magora jako jsem já přímo skvostem. Tenhle film ale není tento případ. Uječená Katharine Isabelle se svojí partou, prodavač nožů, kterej se s něma umí i zatraceně dobře ohánět a motorkářskej gang Los Dezolátos, kterej holduje lidskýmu masu - tohle sice není žádná výhra v loterii, ale s klidným srdcem můžu říct, že jsem viděl větší sračky. Tohle jsem dokoukal bez větší újmy na zdraví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanadská režisérka a scénáristka Penelope Buitenhuis točí většinou pro televizní účely a její filmy mnohdy nedisponují příliš velkým rozpočtem a i z toho důvodu se většina z nich netěší příliš velké divácké oblibě ani hodnocení. Nejde ani tak o to, že by byli svým příběhem až tolik nezajímavé, ale jejich finální zpracování bývá dost často opravdu slabé. A tento kousek je toho bohužel zdárným příkladem. Přestože se tu objevilo několik známých tváří, ani ony nedokázaly film posunout alespoň do vod průměru.    Objeví se tu sice místy vcelku slušná atmosféra a ani gore není vyloženě marné, bohužel atmosféra i tempo filmu byli jako jízda na horské dráze. Některé pasáže neskutečně nudily, jiné byly docela zajímavé, nechybí v nich násilí, krev a nahota, umře tu i většina postava, ale stejně tak se zde dočkáme i celé řady otravných dialogů, hysterických výlevů a dost věcí je tu vyloženě překombinovaných.   Už jsem si zvykl, že v Texasu žije asi nejvíc nejrůznějších magorů (tedy alespoň co se filmů týče) a zdejší motorkářský gang taky nevypadal úplně marně. Jen si to chtělo s nimi více pohrát. Všechno ale vsadili na ujetost prodavače nožů, který patřil k tomu nejlepšímu, co nám tento film nabídl. Rozhodně se mi líbil víc, jak uječená postava Katharine Isabelle, která mi lezla neskutečně na nervy. Nebyla však jediná. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A tuhle sračku hoďte do odpadu !!" Když v Cestě do pekel Miguel Ferrer pronese tuto větu, nevědomky mi způsobí opravdu velké dilema, zda ho poslechnout a naložit s tímhle veledílem stejně, nebo se pokusit na něm najít i pár světlých okamžiků, pár pozitiv !! A řeknu vám, že to bylo opravdu velmi obtížné, taková moje malá Mission Impossible..;) Scéna s motorovou pilou v kostele, satanistický rituál nemrtvých motorkářů, samotný začátek snímku, záběry na město duchů, z nichž však přímo řve dokonale nevyužitý potenciál, postava bývalého mariňáka nyní obchodního cestujícího přes nože Boba v podání sympaťáka Brenta Staita i svižný soundtrack Michaela Neilsona mě opravdu velmi bavily !! Mimochodem, že jste nevěděli, že mariňáka poznáte podle velkého barevného tetování přes celou paži ?! ;) A tak Cesta do pekel prostě většinu času diváka baví, ale baví ho naprosto bizarním těžko popsatelným způsobem, a člověk se ani na vteřinu nemůže zbavit dojmu, jak neuvěřitelnou snůšku zhovadilostí smyslů zbavených to vlastně sleduje a bojí se, vždyť jde taky o horor, jak dlouho tohle ještě může držet pohromadě, aby na samém konci zjistil, že tenhle Harley béčkové režisérky Penelope Buitenhuis se rozsypal už někde v půli cesty..;) ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Audovizuálne znasilnenie, ale je to trash jak kráva.. Mnoho nezaujatého prostoru a mnoho sračkových scén obohatí dobré gore a skvelé bizarné výjavy. Takže je škoda, že druhá polovica je už čirá paródia inač by to mohol byť docela kvalitné béčko... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Některé filmy co zde jsou v černých číslech mám fakt rád. Třeba to jsou blbiny ale zábavné. Takže k filmu : Chlast je svinstvo. Při jeho vysoké spotřebě se dostavuje nutnost močení a když se chlapík díky odskočení si stane svědkem rituální vraždy je na malér zaděláno. Kanibalističtí motorkáři, které vede Miguel Ferrer a kteří jsou tak trochu nesmrtelní, někteří více jiní méně, si ho všimnou a rozhodnou se mu dát lekci za šmírování. Chlapík prchá ke své partě, takže naše kanibaly okázale pozve na hostinu o více chodech. Ti se nenechají pobízet a masakr začíná. Jenže kanibalové nepočítali s novým kamarádem skupiny přátel. Odvážným prodejcem nožů, který je tuhý jak zimní mrazy. Jo jasně zní to divně, ale pořád se něco děje a já se dobře bavil už díky zjištění, že kalhotky Katharine Isabelle voní jako jablečný koláč nebo díky scénám kdy motorkáři nahánějí karavan či finálnímu masakru v kostele kde se ke slovu dostane i motorová pila. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak zlé, skupina ujíždí před magory na motortách co uctívají náký kult. Místy se to zvrhne i v komedie, Po ránu celkem koukatelné i když to plácá žánry dohromady. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Jedna z podob zla, které se šíří jako bakterie a kde bez ohledu na výsledek dostanou na frak tak jako tak všichni. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nudný satanský horor, který pohřbil i těch pár zajímavých scén. Škoda... ta satanská mše vypadala celkem zajímavě... :o( ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Ach jo.. Téma vypadalo dobře a mám v oblibě béčkové horrory (někdy i "zetkové" :D), ale u tohohle jsem se tak nějak strašně nudila.. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Partia teenagerov cestuje karavanom cez uzemie Texasu a v kempovom priestore sa zastavia na relaxovanie po dlhej jazde. Tu omylom natrafia na partiu motorkarov, ktori sa zivia pojedanim ludi a satim ich drahocennej tekutiny - krvi. Na pomoc im prichadza jeden chlapik, ktory im predtym v tomto kempe predal jeden z jeho nozov. V mrtvom mestecku narazaju na nejakeho mexickeho knaza v kostole, ktory im odhodlane pomaha s jeho trapnym amuletom, ale aj tak ho nakoniec jeden z motorkarov skoli. Zacina boj na zivot a na smrt. Postupne sa im podari spolocne prekonat vsetkych tychto uchylakov a zaverecny happy-end sa moze konat. Dokopy v tom filme moc toho hororoveho nebolo, stale motorkari prenasledovali karavan a to bolo asi zhruba vsetko. A aby som nezabudol jeden z partie od karavanu vyrusil ritual motorkarov a za odmenu mu odsekli ruku ako vdaku za jeho tajne pozorovanie ich uchylnych praktik na nedobrovolnych obetiach v lese. Sem tam vystrekla aj nejaka krv, aby sa nepovedalo. Ale to zas nie je moc od takehoto zanru. Jednoducho som cakal toho viac, ale bol som asi moc naivny,,he he ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

"Se zlem musíš bojovat taky zlem, pouhé dobro nestačí." Ani nevím kde začít, protože v tomhle filmu je všechno špatně. Herci, postavy, námět, děj, logika, závěr. Jedna hovadina za druhou. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jediné plus tohoto díla: Katharine Isabelle - velmi pohledná a schopná herečka. Jinak nic víc. Blbost, nuda, šeď a jejích 50 odstínů. ()

Reklama

Reklama