Reklama

Reklama

Red Dead Redemption: The Man from Blackwater

všechny plakáty

Obsahy(1)

Píše sa rok 1910. Západný svet umiera. Americké pohraničie prechádza krutým obdobím transformácie zo starých čias do moderných a Mexiko sa zmieta v období krvavej občianskej vojny. Bývalý trestanec John Marston (Rob Wiethoff) prenasleduje zločinca Billa Williamsona (Steve J. Palmer), keď na ceste narazí na polomŕtveho obchodníka s hadím olejom menom West Dickens (Don Creech). Neskôr putuje v bezútešnej krajine sužovaný nemilosrdnými lúčmi horúceho slnka. Pridá sa k násilníckemu šerifovi a psychicky labilnému vykrádačovi hrobov. Spoločne objavia stopy krvavého masakru osadníkov, ktorý má na svedomí Williamson. Vymyslia preto plán, ako preniknúť do opustenej pevnosti, v ktorej prebýva Williamsonov gang. Čaká však na nich nečakané nepríjemné prekvapenie. (Incantator)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Radši bych ocenil teaser než sestříhané (někdy dost mizerně) scénky ze hry (která je skvělá)... čím jsem se blížil víc a víc ke konci, tím víc mě to nudilo, protože scény ze hry znám a je to pro mne jako sledovat někoho, kdo hraje a ne úplně dobře...

zdenur

zdenur (hodnocení, recenze)

Tak hru mám dohranou a tohle si dám jako třešničku na dortu.. stejně jako u Dantes Inferno :)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

venom14: Ne tak docela, Rockstar propůjčil Hillcoatovi engine, svět, postavy i jejich dabéry a dostal za úkol udělat z toho půlhodinový westernový film, který má v zásadě sloužit jako "reklama" na stejnojmenný titul...  Dnes se to vysílá v Americe, na netu jsou již i trailery. Vypadají zatím přesně jako ty ve hře, takže to bude spíše o scénáři ,-)

Reklama

Reklama