Reklama

Reklama

Ztracení chlapci: Žízeň

  • USA Lost Boys: The Thirst (více)
Trailer

VOD (1)

Spí celý den. Flámují celou noc. Nikdy nezestárnou. Nikdy nezemřou. Je to zábavné být upírem - dokud si je na mušku nevezme Edgar, nebo Alan Frog... Corey Feldman se vrací jako smrtící nepřítel všech krev-sajících démonů. V San Cazadoru, v Californii je netaktní lovec upírů Edgar Frog (Corey Feldman) vystěhován ze svého přívěsu. Ale úspěšná spisovatelka Gwen Lieberová mu nabídne práci. Edgarovým úkolem je zničit hlavního upíra DJ X, který pořádá divoké pařby na různých místech světa, aby rozšířil svou armádu nemrtvých. Gwen vypráví Edgarovi, jak její bratr Peter zmizel před dvěma lety na X-Party na Ibize, kterou organizoval právě tento alfa-upír. Nyní má DJ X v plánu přijet příští pátek do San Cazadoru a během další párty při krvavém Měsíci přinést jakousi oběť. Edgarovi se podaří zjistit, že upíří rej se bude konat někde na jatkách na ostrově. Gwen zainteresuje také hollywoodského účastníka reality show Larse von Goetze, který přijíždí s kameramanem Clausem. Edgar zve svého bratra Alana, aby se k nim připojil, ten však odmítne, a tak spojí síly s kamarádkou Zoey. Skupinka se vydává na lov a odhalí nečekané tajemství... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na A-ckovu jednotku to sice nema v ziadnom pripade, ale na rozdiel od srackoidnej neinvencnej dvojky jej to nerobi hanbu. Je to iba videobecko bez vacsich ambicii, ktore vas chce iba trochu zabavit. Ked to akceptujete budete spokojny. Nastastie sa teraz tvorcovia rozhodli pribeh posunut dalej (dvojka iba neuspesne variovala pribeh jednotky) a naviac ho zaobalili do parodického kabatu, ci uz vo vacsine pripadov zabavnych hlaskach, alebo grotesknej akcie. K tomu nezabudli vzdat dostojnu poslednu poctu nedavno zosnulemu predstavitelovi hlavnej postavy z jednotky. No a Feldman si svojho upirobijca uziva a divak s nim. Co viac si priat? Snad len aby nevznikla stvorka, ktora by to vsetko pokazila ako dvojka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jakmile se nepijete jeho krve, senátore, už ty umělí upíří zuby nebudete potřebovat........... V produkci HBO získal film komiksovější tvar. Zvláště úvodní titulky jsou v tomto duchu. Hudba je tedy u nich hrozná, ale to se zcela určitě změní. Frog Edgar (Corey Feldman) opět v akci. Tedy nejdříve se mu nechce, ale nebojte, je to zabiják upírů a tohle párty si nenechá ujít. Nutno napsat, že je Edgar Frog česky naprosto úžasně namluvený. A kdo, že ho tak úžasně nadaboval? Jan Šťastný. S Frodem se vrátila super hudba a hlavně velká žízeň,,,,,po zabíjení upírů. Scéna okolo 14 minuty je nádherná. CITÁT - NIKDY!!!!...je dloooouhá doba......... Film obsahuje i trochu erotických scén, ale být členem armády nemrtvejch v sobě nic erotickýho nemá............. Ve 33 minutě si ctihodný reverend Edgar Frog opět míchá svůj nápoj Frogovici. (Návod lze zjistit v mém komentáři k filmu Ztracení chlapci 2 Upíří klan) CITÁT - Vítejte v doupěti.......... V akci je i rotační kulomet určený pro helikoptéry trefně nazvaný Bezbolestná. který byl použit třeba ve filmu Predátor a nebo ve filmu Terminátor 2 Den zúčtování oba z Arnoldem Schwarzeneggerem. CITÁT - Tak tohle bylo fakt bezbolestné......... Frog se dostává na krvavou párty a likvidace upírů může začít v plné míře. Opět ji však doprovází technohudba, ale jen chvilku lkdyž to stačí rvát uši a z nich teče krev. Dobrý gore scény (zvláště usmrcení upíra je efektní - to jeho "rozplynutí"), hezké ženy a spousta zapamatovatelných hlášek. CITÁT - Vinyl!!!! Pořád má říz!!!............ Dobrý příběh a já se bavil. CITÁT - Kontrola zubů??!!........smrt všem upírům!!! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další díl Lost boys a pro mě zase trefa do černého. Bál jsem se protože i když se mi trailery líbily, tak jsem doufal v to že se nevyklube nějakej stupidní akční film. No nakonec jsem nadmíru spokojen. Corey Feldman je sympaťák a to jeho "Hmm" který udělá asi 4x mě totálně dostávalo. Newlander kterej má sice málo prostoru je příjemné zpestření, trošku mi vadil konec kterej si zase hrál na "kdo je hodnej a kdo zle?". Humor je zase v pohodě. Stejně jako v Lost boys se tu občas hláškuje a konec se zabitím hlavního upíra spolu se spojením písničky Cry little sister a se slovy "Fuck you" neměly chybu a udělaly mi nemalou radost. Každopádně příběh rozhodně není nic výjmečného a je to spíše vata. A některé scény mě nijak moc neoslovily. Co mě ale oslovilo urážení Twilightu, Feldman tu urazí vkusně Twilight. A to se vyplatí. Postava Dj X je celkem dobrá nicméně jeho herec mi přijde jako tanečník z gay baru. A to jsem v žádným nebyl. Tohle je správný pokračování. A při tom jsem se bál že Piana mě spíše zklame(Lekce umírání nebylo bůh ví co). ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

To je tak boží film! Stejně jako v devadesáti ostatních případech nechápu hodnocení CSFD uživatelů. Lost Boys 3 jsou perfektní parodií na drsné lovce upírů, dnešní vlnu vzdychajících emo příznivců Stmívání a jeho autorku, Bladea a spoustu dalších věcí. V některých momentech dokonce i trochu rýpe do legendární Armády temnot. A nebojí se toho! Jenom by si lidé tady měli uvědomit, že je film brán s hodně velkou nadsázkou. Předrsnělé výrazy v obličeji nejen hlavního hrdiny a všudypřítomné hlášky vyvolávají a prostě mají vyvolávat smích, přesně jako Edgar Toad, pardon, Edgar Frog, když máchá s katanou, držíc ji v jedné ruce. Stačí otevřít oči, s vážným dílem si to opravdu může splést jen úplný ignorant, ostatní se budou skvěle bavit. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Už třetí díl téhle volné serie, o lovcích upírů mě příjemně překvapila, nebot, je to celé dělané do černé komedie, což v žánru uvedeno není. Corey řádí jako za mlada. Jeho hlášky jsou skvělé, stejně jako háro. K tomu pěkný ženský spousta upírů a celkem i solidní děj, kde je hodně zvratů, které jsou vždy prošpekovány dobrým vtipem. Já se skvěle bavil. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu měl hrát větší roli i herec Corey Haim, který hrál hlavní roli v prvním díle Ztracených chlapců a byl veliký kamarád Coreyho Feldmana. Bohužel Haim zemřel ještě před začátkem natáčení na předávkování léky na předpis. (korbitch22)

Reklama

Reklama