Reklama

Reklama

Ztracení chlapci: Žízeň

  • USA Lost Boys: The Thirst (více)
Trailer

VOD (1)

Spí celý den. Flámují celou noc. Nikdy nezestárnou. Nikdy nezemřou. Je to zábavné být upírem - dokud si je na mušku nevezme Edgar, nebo Alan Frog... Corey Feldman se vrací jako smrtící nepřítel všech krev-sajících démonů. V San Cazadoru, v Californii je netaktní lovec upírů Edgar Frog (Corey Feldman) vystěhován ze svého přívěsu. Ale úspěšná spisovatelka Gwen Lieberová mu nabídne práci. Edgarovým úkolem je zničit hlavního upíra DJ X, který pořádá divoké pařby na různých místech světa, aby rozšířil svou armádu nemrtvých. Gwen vypráví Edgarovi, jak její bratr Peter zmizel před dvěma lety na X-Party na Ibize, kterou organizoval právě tento alfa-upír. Nyní má DJ X v plánu přijet příští pátek do San Cazadoru a během další párty při krvavém Měsíci přinést jakousi oběť. Edgarovi se podaří zjistit, že upíří rej se bude konat někde na jatkách na ostrově. Gwen zainteresuje také hollywoodského účastníka reality show Larse von Goetze, který přijíždí s kameramanem Clausem. Edgar zve svého bratra Alana, aby se k nim připojil, ten však odmítne, a tak spojí síly s kamarádkou Zoey. Skupinka se vydává na lov a odhalí nečekané tajemství... (HBO Europe)

(více)

Recenze (53)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Corey od prvého vampire attack-u slušne povyrástol a vrátil sa v plnej zbroji. Celý snímok sa nesie v štýle , ktorý udáva sučasný trend ( clip / shit , explodujúci obsah vizuálne nebezpečne tváriacej sa V-hmoty , ako vsuvka masaker v techno-rytme....proste MTV kultúra ). Tá 70-minútová akčná jazda sa dá zvládnuť bez vážnejšej újmy , hlavne ak Ti ide o popcorn. Na 1ku to ale nemá. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vydarené tretie pokračovanie upíriny Lost Boys sa zaoberá lovcom upírov Edgarom Frogom, ktorý kvôli nedostatku peňazí príjme prácu - nájsť brata mladej spisovateľky. To samozrejme nebude len tak a rozpúta sa z toho svižná akčne-komediálne-hororová zábava, ktorá ako bonus pridá aj niekoľko dejových prekvapení. Narozdiel od druhého dielu síce nemá takú štýlovú, modernú audio-vizuálnu stránku, no kompenzuje to nápadmi, akciou a poteší aj zaradenie tradičnej hymny série - Cry Little Sister. Postaviť to celé na Frogovi (Corey Feldman + jeho ultra-drsňácky hlas) mi prišlo ako dobrý nápad a napriek pár slabším chvíľam som sa dobre bavil, nevadili by mi ani prípadné ďalšie pokračovania. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina vampírov mení, prostredníctvom syntetickej drogy vyrobenej z krvi alfa upíra, mladých ľudí na svoj obraz. Budujú armádu nemŕtvych, aby ovládli svet ľudí. Drogu distribujú na nelegálnych tanečných párty, ktoré organizujú po celej zemeguli. Jediný kto ich môže zastaviť je lovec upírov Edgar Frog. Tretia časť vamp horrorovej série "Stratení chlapci" nesie podtitul "Smäd". Bola natočena v roku 2010, dvadsať tri rokov po premiere pôvodného filmu. ** ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Dokonalá zubatá komedie a to myšleno bez sarkazmu. Jen nechápu, proč předchozí informace není uvedena u žánru filmu, docela podstatnej průser. Feldman alias upírofob Topr Harlej, je jako vrhač česneku a běhající UV lampa dokonalej. Mít alespoň tři vlasy, umotám si na lebce podobnej účes a jdu strašit slimáky na zahradu bohnický léčebny. Předesírám, že jsem předchozí dva kousky neviděl, takže mi možná něco důležitýho uniká (snad ne krev... moč), ale jako solitaire se jedná o kus, který dozrál na cenu zlatého Patejla. Téměř bez chyby. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Corey Feldman se vrací jako chladnokrevný, drsný a nekonvenční zabiják upírů Edgar Frog. Za úkol má vypátrat ztraceného bratra mladé spisovatelky, který skončil ve spárech upírů. Ti vymysleli syntetickou drogu obsahující upíří krev a podávají ji smrtelníkům, z nichž postupně budují neporazitelnou upíři armádu. Frog se zpočátku ošívá, ale jelikož je po krk v dluzích, tak se štědrá finanční nabídka neodmítá. A koneckonců je jediný, kdo dokáže upíry zastavit. Je otázkou, jak by film vypadal, kdyby nebyl určen rovnou na dvd. Ačkoliv se to vehementně snaží zakrýt, ne vždy se to daří. Je to zejména vidět na laciné výpravě a na maskách upírů, které zrovna neoslní detailním propracováním. Je však pozitivní, že film nízký rozpočet využil na maximum a není to na něm překvapivě příliš znát. Corey Feldman hraje svého kysele se tvářícího upírobijce poměrně vážně, ale jako celek se tento film musí brát s nezbytnou nadsázkou, protože svým pojetím hraničícím s akční parodií, to má do plnohodnotného hororu daleko, ačkoliv krvavé efekty zde také mají své zastoupení. Feldman drsně hláškuje, má to spád, občas i originální nápady, sličnou Tanit Phoenix, flashbacky upomínající na jedničku, včetně fláku Cry Little Sister a závěrečná pointa spočívající v odhalení vůdce upířího klanu, je překvapivá. Není to nijak extra dokonalá upíří řežba, ale nenudil jsem se, a to někdy stačí. Na odreagování je to perfektní. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další díl Lost boys a pro mě zase trefa do černého. Bál jsem se protože i když se mi trailery líbily, tak jsem doufal v to že se nevyklube nějakej stupidní akční film. No nakonec jsem nadmíru spokojen. Corey Feldman je sympaťák a to jeho "Hmm" který udělá asi 4x mě totálně dostávalo. Newlander kterej má sice málo prostoru je příjemné zpestření, trošku mi vadil konec kterej si zase hrál na "kdo je hodnej a kdo zle?". Humor je zase v pohodě. Stejně jako v Lost boys se tu občas hláškuje a konec se zabitím hlavního upíra spolu se spojením písničky Cry little sister a se slovy "Fuck you" neměly chybu a udělaly mi nemalou radost. Každopádně příběh rozhodně není nic výjmečného a je to spíše vata. A některé scény mě nijak moc neoslovily. Co mě ale oslovilo urážení Twilightu, Feldman tu urazí vkusně Twilight. A to se vyplatí. Postava Dj X je celkem dobrá nicméně jeho herec mi přijde jako tanečník z gay baru. A to jsem v žádným nebyl. Tohle je správný pokračování. A při tom jsem se bál že Piana mě spíše zklame(Lekce umírání nebylo bůh ví co). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Corey Feldman is back!Yes!Tak nám tvůrci konečně pochopili,co že to ten fanda Lost Boys chce,ano chce bratry frogy v plném zbroji,se svou vlastní ironií,sebeparodií a humornou nadsázkou z prvního dílu.Feldman je tady naprosto boží,hláškuje jako oživot a jeho role je přesně taková,jak by časem rostl mladý zabiják upírů Edgar Frog.Škoda že je na filmu vidět,že tvůrci neměli tolik penízek,kolik by si hoši zasloužili,ale příběh je dobrej,jede si přesně na vlně jedničky,dobrá hudbička a slušné efekty i řádná dávka toho břitkého Feldmanova humoru.Škoda že před natáčením umřel Corey Haim,dějová linka mohla být taková,jakou sem si ji vysnil ve dvojce.Aspoň že je tu plno odkazů na jedničku(majkl,perla) a milý otevřený konec,pro případný další díl.Klidně sem sním a s větší stopáží té dnes už potřebné akce,bohužel slovy se dnes už upíří horor utáhnout nedá.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Ztracených chlapců se od svých předchůdců v mnohém neliší. Tedy přesněji řečeno opět se zde shledáváme s Edgarem Frogem, postavou jenž nám vyrostla jako to nejkvalitnější hroznové víno a my s ní budeme prožívat zatím nejbláznivější dobrodružství. Tento díl je už spíše jakousi parodií na upíří filmy, ale svým způsobem jsem se u ní opravdu skvěle bavil a dokonce víc než minule. Proč taky ne, když se na nás valí spousta kvalitních hlášek ze všech stran a kvalita zábavy byla opravdu na vysokém levelu. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Všechny fandy jedničky trojka určitě potěší. "The Thirst" sice částečně trpí neduhy všech současný upírských teen hororů, ale narozdíl od nich má navíc vrčícího Coreyho Feldmana, kterej je tady ve špičkový formě a nadsázku, která, narozdíl od dvojky, vyšla. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na A-ckovu jednotku to sice nema v ziadnom pripade, ale na rozdiel od srackoidnej neinvencnej dvojky jej to nerobi hanbu. Je to iba videobecko bez vacsich ambicii, ktore vas chce iba trochu zabavit. Ked to akceptujete budete spokojny. Nastastie sa teraz tvorcovia rozhodli pribeh posunut dalej (dvojka iba neuspesne variovala pribeh jednotky) a naviac ho zaobalili do parodického kabatu, ci uz vo vacsine pripadov zabavnych hlaskach, alebo grotesknej akcie. K tomu nezabudli vzdat dostojnu poslednu poctu nedavno zosnulemu predstavitelovi hlavnej postavy z jednotky. No a Feldman si svojho upirobijca uziva a divak s nim. Co viac si priat? Snad len aby nevznikla stvorka, ktora by to vsetko pokazila ako dvojka. ()

Dydzej 

všechny recenze uživatele

Je to totálně Žetkový film, ovšem Edgar (Corey Feldman) híří hrozně drsnými hláškami (drsnými alespoň v dabingu), a jedna z nejlepších: "Vinyl, pořád má říz" si zaslouží právě tu jednu hvězdičku navíc. Jinak je to prostě odpad. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jakmile se nepijete jeho krve, senátore, už ty umělí upíří zuby nebudete potřebovat........... V produkci HBO získal film komiksovější tvar. Zvláště úvodní titulky jsou v tomto duchu. Hudba je tedy u nich hrozná, ale to se zcela určitě změní. Frog Edgar (Corey Feldman) opět v akci. Tedy nejdříve se mu nechce, ale nebojte, je to zabiják upírů a tohle párty si nenechá ujít. Nutno napsat, že je Edgar Frog česky naprosto úžasně namluvený. A kdo, že ho tak úžasně nadaboval? Jan Šťastný. S Frodem se vrátila super hudba a hlavně velká žízeň,,,,,po zabíjení upírů. Scéna okolo 14 minuty je nádherná. CITÁT - NIKDY!!!!...je dloooouhá doba......... Film obsahuje i trochu erotických scén, ale být členem armády nemrtvejch v sobě nic erotickýho nemá............. Ve 33 minutě si ctihodný reverend Edgar Frog opět míchá svůj nápoj Frogovici. (Návod lze zjistit v mém komentáři k filmu Ztracení chlapci 2 Upíří klan) CITÁT - Vítejte v doupěti.......... V akci je i rotační kulomet určený pro helikoptéry trefně nazvaný Bezbolestná. který byl použit třeba ve filmu Predátor a nebo ve filmu Terminátor 2 Den zúčtování oba z Arnoldem Schwarzeneggerem. CITÁT - Tak tohle bylo fakt bezbolestné......... Frog se dostává na krvavou párty a likvidace upírů může začít v plné míře. Opět ji však doprovází technohudba, ale jen chvilku lkdyž to stačí rvát uši a z nich teče krev. Dobrý gore scény (zvláště usmrcení upíra je efektní - to jeho "rozplynutí"), hezké ženy a spousta zapamatovatelných hlášek. CITÁT - Vinyl!!!! Pořád má říz!!!............ Dobrý příběh a já se bavil. CITÁT - Kontrola zubů??!!........smrt všem upírům!!! ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

~~~ :-o ~~~ OMG, ježkovy voči, kristova noho, co to mělo znamenat? Tohle už nepatří ani do kategorie "Béčko", tohle je naprosto mimo abecedu. Nebylo to jen pitomé, hloupé nebo ubohé, všem ve filmu zainteresovaným osobám prostě jednoduše chybělo veškeré IQ. Nepochopitelně neuvěřitelně blbá hlavní postava, všechny další postavy, prostředí, nápady, "akce", kamera, dialogy, scénář, zvukař, osvětlovači, catering a věřím, že o uklízečkách to platí také. Tenhle film je ukázkový důvod, proč mít několik stupňů odpadů. Tady dávám rovnou odpady dva. ~~~ Odpad! Odpad! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-jihoafricko-německý snímek „Ztracení chlapci: Žízeň“ není jen nějakým pokračováním, které by se prostě snažilo svést na úspěchu prvního filmu, je to pokračování, které chce svoje diváky bavit, což se mu nakonec i daří. Není to film, který má měnit žánr, který by měl něco nového přinést v rámci upírského hororu, ale je t prostě zábava, která jede od začátku do konce. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Už třetí díl téhle volné serie, o lovcích upírů mě příjemně překvapila, nebot, je to celé dělané do černé komedie, což v žánru uvedeno není. Corey řádí jako za mlada. Jeho hlášky jsou skvělé, stejně jako háro. K tomu pěkný ženský spousta upírů a celkem i solidní děj, kde je hodně zvratů, které jsou vždy prošpekovány dobrým vtipem. Já se skvěle bavil. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

,,Stratení chlapci" je film, ktorý mal byť ponechaný na pokoji, alebo by mal dostať kvalitnejšie pokračovanie alebo reštart. Toto si ani nepuštajte. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Edgar & Alan & Sam z r. 1987 byli stejně nejzábavnější lovci upírů. Bylo fajn, vidět je tu zase všechny tři pohromadě alespoň v Edgarových vzpomínkách. Do třetice všeho dobrého tohle už mi zase trochu připomělo originál, protože Feldman - Frogáč tu dostává mnohem více prostoru, než v předchozím díle a opět loví, zachraňuje a Frogovsky hláškuje. :-) ()

demented 

všechny recenze uživatele

Po nevydarenej dvojke a veľmi podivných plagátoch som sa dosť obával, ale nebolo čoho. Edward Frog je späť a v plnej zbroji :) Škoda len toho Sama. Veľmi dôstojné pokračovanie. ()

Reklama

Reklama