Reklama

Reklama

Alarm

Krátkometrážní / Animovaný
Jižní Korea, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Krátká, němá animace ukazující vstávání pomocí několika budíků. A dá se říct, že ani těch několik budíků, bůhví jak hlasitých, nepomůže. (Sneaky)

Recenze (35)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

V některých pasážích to snad skoro každému musí připomínat sebe sama po ránu. Osobně já mívám jen tři budíky. Ale musím uznat, že se jedná o povedený snímek, který vyústí v něco, co jsem teda, alespoň já, nečekala. Každopádně odprásknout budík pistolí na konci ...tomu se říká povedený závěr. Jediné, co mě na snímku naprosto otravovalo, možná kromě jeho zbytečné délky, stačilo by 5 minut, byl furt dokola ten zvuk budíku, který rve uši. Možno najít zde: http://www.youtube.com/watch?v=Lc-vINJmhNk ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S budíkem si na mě nikdo nepříjde. Bez problému dokážu vstávat bez popužití tohoto mučícího nástroje, ale jenom přes týden. S postavičkou spáče si animátoři teda moc nepohráli, což bylo docela škoda, protože přostředí okolo něj bylo bezchybné. Zbytečně natahované. K vytvoření pointy není zapotřebí zrovna takové martirium. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice fajn, ale postupně mi to přišlo až moc zdlouhavé a to se jedná o kraťas, takže je někde asi chyba. Ten budík lezl po Xtém zazvonění na nervy i mně. Moc vtipné to sice není, ale viděl jsem to v naprosto famózní animaci, kterou musím ocenit. A taky mi to docela připomnělo mě při časném ranním vstávání. ()

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu jak někdo může mít víc jak 2 budíky nastavené a ještě k tomu v 7 ráno! Žít s takovým člověkem, tak dostane ráno takovou herdu, že by byl probuzenej raz dva. Potom už byl zvuk budíku opravdu otravný, kdo jen tak sedí a přemýšlí nad svým životem, když mu zvoní budík? Je to ten nejotravnější zvuk, takže ho vypnu za setinu sekundy ne?! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typické ráno jaké známe všichni. Budík zvoní, nám se stávat nechce a tak ho každou minutou nenávidíme čím dál tím více. Nastane bitva mezi realitou a vlastními myšlenky. Ve snu vypukne válka mezi námi a budíky. A o tom vypráví tato kratičká 3D animovaná povídka, která se do onoho ranního problému naprosto strefila. Plynulá animace, přesné vyobrazení prostředí bytu a zařízení a k tomu lehký pro tuto situaci typický humor vyvolávající pocit reálnosti každodenního rána. Až na to zakončení, které je však v souladu pro asijské komiksy a vlastně i jistou pointou. Artová povídka zachycuje dění, ve kterém se mnozí poznáme. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama