Reklama

Reklama

Alarm

Krátkometrážní / Animovaný
Jižní Korea, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Krátká, němá animace ukazující vstávání pomocí několika budíků. A dá se říct, že ani těch několik budíků, bůhví jak hlasitých, nepomůže. (Sneaky)

Recenze (35)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Animace je povedená, to jo. Nápad to taky má, ale bohužel ne až tak dobrý, aby bavil celých 10 minut. Kdyby to bylo o polovinu kratší, byla by to větší zábava. Ke konci mi navíc to cinkání budíku už lezlo hodně na nervy, stejně jako tomu klukovi. Proto jsem začala toužit po jediném... aby to už skončilo. A tak to asi myšlený nebylo. Nebo jo? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typické ráno jaké známe všichni. Budík zvoní, nám se stávat nechce a tak ho každou minutou nenávidíme čím dál tím více. Nastane bitva mezi realitou a vlastními myšlenky. Ve snu vypukne válka mezi námi a budíky. A o tom vypráví tato kratičká 3D animovaná povídka, která se do onoho ranního problému naprosto strefila. Plynulá animace, přesné vyobrazení prostředí bytu a zařízení a k tomu lehký pro tuto situaci typický humor vyvolávající pocit reálnosti každodenního rána. Až na to zakončení, které je však v souladu pro asijské komiksy a vlastně i jistou pointou. Artová povídka zachycuje dění, ve kterém se mnozí poznáme. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jak já nenávidím rána, zvuk budíku, když mě tahá z postele, vstávání a taky tedy zvonění budíku ráno, a taky rána samotná, když musím vstávat, jo a vstávání. A zvonění budíku ráno. A taky vstávání nemám ráda. Nezapomněla jsem na něco? Hodnotím tak, jak musí hodnotit každý empatický jedinec, který to má ráno stejné jako animovaný hrdina. Varování - ráno jsem opravdu nebezpečná a to nejen budíkům. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neviem čo ste čakali od krátkometrážneho filmu? Že sa budete smiať ako pri celovečernej komédii? No neviem, kam to spejeme, keď nevieme aký zmysel majú krátkometrážne filmy. Preventívne pripomínam, že majú mať jeden bod, kedy pochopíte o čo vlastne išlo. Tu išlo o zobudenie sa. Ako som už spomenul nič som nečakal, nič som nedostal. Dobre som sa pobavil a bol som spokojný. 70%. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle video má na YouTube přes 2 miliony zhlédnutí a téměř všichni to tam hodnotí kladně. No... původní myšlenka byla sice taková obyčejná, nicméně úplně marně to ze začátku nevypadalo. Pak už to bylo trapnější a trapnější. Animace ale má skvělou kvalitu, až se bojím, že herci nebudou za nějaký ten čas vůbec potřeba. 40% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama