Reklama

Reklama

Zuřící planeta

(seriál)
  • USA Raging Planet

Obsahy(1)

Nespoutaná zběsilost. Ničivé, vzrušující a děsivé živly naší planety. Tornáda, hurikány, laviny, blesky, vánice, záplavy - to jsou přírodní živly, které odjakživa přitahovaly lidskou pozornost. Živly, které poutají zájem, ale nikdo z nás by nechtěl být jejich přímým svědkem. Dokument Zuřící planeta nás zavede do koutů naší planety, kde pomocí špičkové techniky budeme moci zhlédnout nejlepší záběry přírodních katastrof. V každém díle budeme moci podrobně prozkoumat jeden z živlů, a zároveň se dozvíme, proč disponují takovou silou. Tyto nespoutané síly formovaly naší planetu a i dnes mají hlavní slovo ve viditelné přeměně zemského povrchu.

Seznam dílů: 01. Laviny
02. Blizard
03. Povodeň
04. Hurikán
05. Blesky
06. Mořské bouře
07. Tornádo
08. Sopka (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

chimeracerberus 

všechny recenze uživatele

Dokument z väčšej časti točený na základe skutočných ľudských príbehov. Zaujme prevažne podivnými pútavými príbehmy, ale vysvetlenie prečo sa niektoré veci dejú tak a nie práve onak som očakával trošku viac. Ale každopádne základné vysvetlenie tam bolo a preto sa mi celkový dokument páčil. A na záver malé zhodnotenie v podobe čísel : HUDBA: 6/10 * ORIGINALITA: 7/10 * OBSAH: 7/10 * KAMERA: 8/10 * EFEKTY: 6/10 ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Poucne a zaujimave znazornenie roznych prirodnych katastrof, ktore sa odohrali na nasej maticke Zemi:) Najviac to bolo zaujimave, ked ukazovali osudy urcitych ludi, ktore zazili tieto katastrofy. ()

Kopecky4 

všechny recenze uživatele

Ten rok výroby 1997 mi tu ale nějak nesedí. Na konci titulků je vždy římsky 2009, nehledě na to, že např. díl o lavinách ukazuje lavinu z rakouského Galtüru, která se stala v roce 1999, nebo díl o povodních zase povodně po hurikánu Katrina z roku 2005. ()

Xaeroo 

všechny recenze uživatele

Pěkné záběry, žádné nekvalitní, přehledně zpracované i odborněji vysvětlené. Nějaké události mi ale trošku vyrazili dech, např blesková povodeň a následný sesuv půdy v El Coralos, 30 000 mrtvých? Jak je možný, že sem o tom neslyšel.. ()

Reklama

Reklama