Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že ošklivému Largovi lezou kočky do postele jedna za druhou jen kvůli tomu, že má balík peněz. Poté jsem pochopila, v čem tkví jeho kouzlo, ono se v jeho přítomnosti fakt nádherně spí a to i opakovaně. Largo, kdes byl, když jsem měla před zkouškou z matiky a nemohla jsem zabrat? Nejen své nepřátelstvo jsi v téhle své dvouhodinové eskapádě bez námahy porazil. Ty máš jediný štěstí, žes mi dneska alespoň pomohl oprášit tlačítko rychloposuvu. Chce se mi věřit, žes byl poprvé lepší, ale stejně mě znova spíš nečekej, to radši Orgie krevetek (tam se s tím alespoň nepářou hromadou bezvýznamný vaty). ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone v priesvitnom neglize...Sharon Stone v sukenke a jej zily na nohach.....Sharon Stone je proste autonehoda, nieco co mi nevadi vidavat na obalke Blesku alebo Noveho Casu, ktore mozem v trafike elegantne minut pri rannom sprinte na autobus... Ale davat ju dnes do filmu (dvojhodinoveho!) je vpodstate akt sucitu a skor poklona jej kariere, ktora pomaly zdochina rovnako ako jej biele krvinky. No ale odhliadnuc od Tragedie Menom Sharon, tu mame celkom fajny mozgu-vzdorny-dobrodruzny-akcny-film. Zopar fakt vydarenych zaberov (v momente ked zbadate lietadlo vyhulte repraky) sa miesa s celkom prijemne nenudiacov pribehovou vatou, Tomer je sympos jak svina, mlati vsetkych okolo jak svina, pribeh vam je ukradnuty, pretoze aj tak viete ze bude trojka a celkovo to slape jak svina. Dokopy o tej pol * horsie ako prvy diel....vypnut mozog a hor sa do toho! ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Takhle: Pro tu délku si to určitě zaslouží víc akce. Není to špatný, akce tu ale moc není, což mně jako docela mrzelo, protože trailer byl plný výbuchů, osobních soubojů a přestřelek. Ze začátku byla parádní automobilová honička, vynikající destrukce a parádní efekty. Sem tam se střílí, ale co se osobních soubojů týče, těch tu bylo docela dost a byly parádní, ale na mně pořád málo. Ale hlavní hrdina Largo je fakt sympaťák, není to žádná natlučená mašina, jako je třeba Rambo, ale prát se fakt umí. Ještě jsem neviděl jedničku, takže se mám v plánu na ní podívat, protože dvojka byla docela slušná. Když jde o akci, napětí je skutečně znát, mráz mi běhal po zádech, ale první polovinu čekejte ukecanou. Jen ze začátku automobilová honička, potom kecání a až od té Barmy se tak trochu rozjede akce. Pár soubojů, mimochodem scéna s padákem se mi moc líbila a celkově je to film, tak na dvě shlédnutí. Líbilo se mi, že se neustále střídaly lokace, ale pro takovou délku jako je 120 minut a film s takovým sympaťákem, si fakt zaslouží víc akce. Čekal jsem víc, nespočet explozí, víc osobních soubojů a mnoho přestřelek, ale dostal jsem možná, ani ne polovinu. Ale na nic si to nehraje, v klidu jsem to dokoukal, potom jeden velký zvrat, no uvidíte sami. Tenhle díl celkem ujde, ale čekal jsem o dost víc a tak očekávám trojku a to mně ještě čeká jednička. Jinak mi film, ale nevadí a klidně se na něj podívám znovu! :) > Za mně: Slušných 70% :)! - PS: Ale další důkaz, že Frantíci v akčním průmyslu, mají neuvěřitelně, uvěřitelnou nadvládu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jo, slušné pokračování. Není už to tak originální, ani překvapivé, základní karty už jsou prostě rozdány od minula a seznamování s hlavním hrdinou už je pryč. Ale zase si pocestujeme po světě, příjemně dlouhou část strávíme někde v barmském pralese, je tady Sharon Stone, z níž to pižmo stříká stejně prudce jako před lety v Instinktu, i když je tedy fakt, že tohle je zrovna ženská, která ty chirurgické zákroky nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, je škoda, že si to neuvědomuje, protože za chvíli bude šik (tedy shit) jako náš národní poklad Helenka. A je tu i má oblíbená Napakpapha Nakprasitte (ta by zase mohla trošku přibrat). Já jsem vlastně spokojen a klidně bych ještě jeden dva zářezy do série dal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Largo má moc peněz a proto ho chce zase někdo zabít. Tentokrát za pomoci "rafinovaného" obvinění z podílu na masakru kdesi v Barmě. Ale Largo všechny zbije, přežije povinný zvrat a prokáže nevinu. Nastavovaná a nenápaditá kaše, která za docela zábavnou jedničkou těžce zaostává. A jestli si tvůrci mysleli, že Sharon Stone je z těch sraček vytáhne, tak to se kapánek přepočítali. 15% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Bitka počas voľného pádu sa skutočne natáčala vo voľnom páde. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. januára do 12. júna 2010 v Belgicku, Nemecku, Veľkej Británii, Hong Kongu a Thajsku. (m.a.t.o.)
  • Pre potreby automobilovej naháňačky bolo použitých a rozbitých 12 vozidiel Mercedes ML a 3 Audi A6. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama