Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €20miliónovTržby Celosvetovo $14,400,000▐ Klasický akčný film, ktorý je technicky dobre zvládnutý, akcia v norme, dobrý vizuál, zaujímavé prostredia, dejovo miestami taká obohraná schéma ale ako taký priemer si to vystačí. Troška to malo nádych Ramba. /55%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ta paní ze Základního instinktu by si měla dovolit přirozeně zestárnout! Zajisté asi má zdatného balzamovače, nicméně její botoxem nasáklý obličej už nemilosrdně prozrazuje notně přetočený tachometr a bývalý sexuální symbol začíná pomalu plašit ptáky. Její další kariérní kroky by se proto měly začít ubírat spíše směrem k dalším pokračováním Mumií, Nocí oživlých mrtvol či Nočních můr z Jilmové ulice, pokud jí třeba Angela Lansbury nehodí laso do svého Klubu vitálních penzistů. Ani pro ty kozy těsně nad pupkem patrně nenalezne v silikonovém století moc pochopení. Ale možná ji křivdím a jen se jí pupík posunul směrem nahoru. Jinak film působí dojmem exkluzivní prostitutky s diagnostikovanou akutní frigiditou, která nedokáže ani pořádně předstírat. Za svoje prachy sice dostanete dokonalé tělo, na které se dobře dívá, nicméně moc zábavy si s ním neužijete, protože v první minutě sebou flákne na záda, ani se nehne a téměř dvě hodiny jen unyle funí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MUŽ BEZ NEPŘÁTEL JE MUŽ BEZ CTI..... /// ...a tak to vypadá, že Largo je jeden z nejčestnějších. Co vypadá, von si na to dokonce hraje! Snad proto, že má teď obrovskou moc a nikdo kolem neví, jak ji využije. A tak se všichni snaží – Barmánci jsou drsní, Sharon je drsná, žoldák Lazarevič je drsnej, hotelovej sluha je drsnej, rodinnej sluha se snaží bejt vtipnej, akce se snaží bejt akční (výbuchy, střelba, honička) .... a Largo je nad věcí, páč ví, jak tohle všechno skončí. Tak nač se vzrušovat! Jsem zvyklej, že Fr(ancouzský) filmy – byť béčka – zábavně fungujou. Třeba jako jednička. Tohle se tváří jako děsně dobrej biják, ale chybí tomu nadhled, vtip a aspoň trochu propracovanější scénář. Výsledek nenudí, ale zábava se rozdává jinde! 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se nechat vzrušit (přes)padesátnicí. (Vzrušit, ne zrušit....na to nemáš...). 2.) Fotřík mi odkázal účet s krycím názvem PANDORA. 3.) Chci pocestovat po Barmě. 4.) Ve svém okolí jsem obdivován pro svoji moudrost a chytrost, takže si pustím jen závěrečnej seskok z letadla. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to paráda!! Sice mnohem jednodužší děj než v jedničce, ale lepší akce, hlavně osobní souboje. To jsem nechápal, jak tam Largo všechny vždycky seřeže od běžnejch týpků přes Barmský vojáky až po speciální jednotky. Parádní akční záležisot, vypnout mozek a bavit se. Navíc Largo je pořád neuvěřitelnej sympaťák a super taky bylo, že dostal víc prostoru jeho francouzskej sluha, naprostej perfekcionista, kterej si jde za svým úkolem líp, než kdokoliv jinej ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych náhodou jednou vlastnil nějakou tu miliardu, tak bych asi měl počítat s tím, že se najde nějakej dobrák, kterej mi bude chtít pomoci s jejich utrácením a snad mi ve svý nekonečný laskavosti vybere i nějaký solidní datum mýho úmrtí. Largo však nehodlá odevzdat jmění ani život prvnímu zájemci a vyráží na cestu, která sice neskýtá žádná zvláštní překvapení, ale ve svý přímočarosti mne pobavila stejně dobře, jako první díl. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Světoběžník Largo je zpět, netleskejme, už poprvé to bylo skrz naskrz průměrné setkání. Znovu se nám tak do rukou dostává akční jednohubka bez zapamatovatelných scén. Na druhou stranu beru, že tu máme počin svým způsobem stylový a příznivce žánru po srsti hladící, já však tak nějak nedokázal vypnout a jen tak se bavit. Tohle evropské béčko totiž obsahuje až moc rušivých momentů, na které se mi moc nechtělo přistupovat. Třeba příště. Zbytečně nastavovaná kaše!! ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že ošklivému Largovi lezou kočky do postele jedna za druhou jen kvůli tomu, že má balík peněz. Poté jsem pochopila, v čem tkví jeho kouzlo, ono se v jeho přítomnosti fakt nádherně spí a to i opakovaně. Largo, kdes byl, když jsem měla před zkouškou z matiky a nemohla jsem zabrat? Nejen své nepřátelstvo jsi v téhle své dvouhodinové eskapádě bez námahy porazil. Ty máš jediný štěstí, žes mi dneska alespoň pomohl oprášit tlačítko rychloposuvu. Chce se mi věřit, žes byl poprvé lepší, ale stejně mě znova spíš nečekej, to radši Orgie krevetek (tam se s tím alespoň nepářou hromadou bezvýznamný vaty). ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše většinou nebývá příliš poživatelná, nejinak je tomu s Largem. Stupidní podívaná, která mě hodně rozesmála, když se jeden z těch, kteří se nasoukali Largovi na loď, úkosem podíval na mrtvolu ležící na zemi a obratem odtušil, že je mrtva 12 hodin. Nadpřirozené schopnosti postav mě baví v pohádkách, v akčních dramatech působí komicky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

O trochu méně zmatené než první film, ale akce ubylo, pokud je, opět ji natočili hodně zmateně (s čestnou výjimkou úvodní honičky), přes zhruba dva vtípky chybí větší nadhled, a Sharon Stone neví, jestli hraje v Základním instinktu nebo třeba v Zero Dark Thirty. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Velmi matně působící francouzské béčko, na kterém je nejsympatičtější využívání velkého množství jazyků. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jo, slušné pokračování. Není už to tak originální, ani překvapivé, základní karty už jsou prostě rozdány od minula a seznamování s hlavním hrdinou už je pryč. Ale zase si pocestujeme po světě, příjemně dlouhou část strávíme někde v barmském pralese, je tady Sharon Stone, z níž to pižmo stříká stejně prudce jako před lety v Instinktu, i když je tedy fakt, že tohle je zrovna ženská, která ty chirurgické zákroky nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, je škoda, že si to neuvědomuje, protože za chvíli bude šik (tedy shit) jako náš národní poklad Helenka. A je tu i má oblíbená Napakpapha Nakprasitte (ta by zase mohla trošku přibrat). Já jsem vlastně spokojen a klidně bych ještě jeden dva zářezy do série dal. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No kaplu ale fakt paku zapůsobilo asi jako jednička, snaha o akci rychle zmizela a zájem o příběh nebyl velký bohužel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Largo má moc peněz a proto ho chce zase někdo zabít. Tentokrát za pomoci "rafinovaného" obvinění z podílu na masakru kdesi v Barmě. Ale Largo všechny zbije, přežije povinný zvrat a prokáže nevinu. Nastavovaná a nenápaditá kaše, která za docela zábavnou jedničkou těžce zaostává. A jestli si tvůrci mysleli, že Sharon Stone je z těch sraček vytáhne, tak to se kapánek přepočítali. 15% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Určitě se domluvíme !!" - "Pět tisíc dolarů !!" - "Víš co ?? Zaplatím v dívídíčkách !! Mám devět set kousků v nejlepší kvalitě.." ;) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Takhle: Pro tu délku si to určitě zaslouží víc akce. Není to špatný, akce tu ale moc není, což mně jako docela mrzelo, protože trailer byl plný výbuchů, osobních soubojů a přestřelek. Ze začátku byla parádní automobilová honička, vynikající destrukce a parádní efekty. Sem tam se střílí, ale co se osobních soubojů týče, těch tu bylo docela dost a byly parádní, ale na mně pořád málo. Ale hlavní hrdina Largo je fakt sympaťák, není to žádná natlučená mašina, jako je třeba Rambo, ale prát se fakt umí. Ještě jsem neviděl jedničku, takže se mám v plánu na ní podívat, protože dvojka byla docela slušná. Když jde o akci, napětí je skutečně znát, mráz mi běhal po zádech, ale první polovinu čekejte ukecanou. Jen ze začátku automobilová honička, potom kecání a až od té Barmy se tak trochu rozjede akce. Pár soubojů, mimochodem scéna s padákem se mi moc líbila a celkově je to film, tak na dvě shlédnutí. Líbilo se mi, že se neustále střídaly lokace, ale pro takovou délku jako je 120 minut a film s takovým sympaťákem, si fakt zaslouží víc akce. Čekal jsem víc, nespočet explozí, víc osobních soubojů a mnoho přestřelek, ale dostal jsem možná, ani ne polovinu. Ale na nic si to nehraje, v klidu jsem to dokoukal, potom jeden velký zvrat, no uvidíte sami. Tenhle díl celkem ujde, ale čekal jsem o dost víc a tak očekávám trojku a to mně ještě čeká jednička. Jinak mi film, ale nevadí a klidně se na něj podívám znovu! :) > Za mně: Slušných 70% :)! - PS: Ale další důkaz, že Frantíci v akčním průmyslu, mají neuvěřitelně, uvěřitelnou nadvládu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Myslím, že jste měl pravdu. Je trochu naštvaný..................... Largo zpočátku neprůhledný a nejasný postupem času odhaluje střípky událostí, které se staly v minulosti. To vše pak směřuje k úžasnému vyvrcholení. CITÁT - Nechci tě už nikdy vidět..................... Vynikající je scéna z letadlem okolo 90 minuty. Ta mě rozesmála. CITÁT - Ještě pár lekcí a už to půjde........... Largo Winch 2 mě mile překvapil, svou hloubkou, poselstvím a zajímavým příběhem. CITÁT - Kde je Largo Winch?................... ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Prvú časť mám rád, bola to príjemná kombinácia dobrodružstva, akcie, vtipu a romantiky navyše so šmrcom francúzskeho filmového "feelingu" pre ktorý mám v posledných rokoch čoraz viac slabosť. Bohužiaľ v pokračovaní nefunguje ani len jedna vec z predošle menovaného. Tomer Sisley má stále tú správnu dávku charizma, ale takto nudný film jednoducho nedokáže sám utiahnuť dlhšie ako pol hodinu. Zaujímavé prostredie Thajska a Burmy po chvíli taktiež omrzí, nepomáha tomu ani už až priveľmi zostarnutá Sharon Stone, ani nezaujímavý zbytočne dopletený príbeh .. ostane len pocit premárnenej šance a príliš časté pozeranie na hodinky s očakávaním vytúženého konca. Až sa mi nechce veriť, že to točil ten istý režisér. 2* za pár dobrých scén (ako úvodná naháňačka v autách, záverečný zoskok z lietadla) a peknú kameru, resp. celkový audio-vizuálny štýl, ktorý ako jediný drží krok s prvým dielom. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu už poněkud překombinované, Largo aka "James Bond" s takovými náhodami a štěstím, od počátku odhadnutelným zloduchem a bohužel i plno nelogičnostmi (ruská (?) navigace v azbuce naviguje francouzsky, majordomus z ničeho nic v Bangkoku vyčaruje baliček $5000...). Akčnější a bohužel i nudnější pokračování. ~~~ Nejlepší postava za celé dva díly? Majordomus, jednoznačně :) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz u jednicky som sa priserne nudil. V dvojke dostala nuda este viac priestoru, akcne sceny samoucelne a herecke vykony ziadne. Rezia amaterska. 0 % ()

Reklama

Reklama