Reklama

Reklama

Azureus Rising

Krátkometrážní / Animovaný / Akční / Dobrodružný
USA, 2010, 6 min

Režie:

David Weinstein

Scénář:

David Weinstein

Kamera:

David Weinstein

Hudba:

Edwin Wendler

Obsahy(1)

Tento krátkometrážní snímek, odehrávající se v daleké budoucnosti, je příběhem mladého muže jménem Azureus, který uniká smrti a postupem času zraje v hrdinného bojovníka za svobodu. Azureus Rising je epický příběh vlastního objevování, povinnosti a lásky ke všem a všemu. (Ruuzha)

Recenze (41)

Jackxx 

všechny recenze uživatele

Pro mě to je až příliš bezduchý a bez příběhu. I začátky her mají mnohdy lepší úvodní video. Ale jako ukázku výborný animace to beru. A taky by se mi líbilo, kdyby se nějaký studio pochlapilo a po vzoru Pixaru dávalo před svoje scifárny takovýto kraťasy. Ale kraťasy jako kraťasy, ne kraťasy jako kraťasy. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nádherné, ale to je bohužel všechno. Až do poslední chvíle jsem doufala v pointu, v jakoukoli, ale nedočkala jsem se. Film je zkrátka pouhopouhou efektní akcí - ale myslím, že leckomu se přesně tohle líbí, takže není nad čím zoufat... Jen prostě nejsem správný cílový divák. 56% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Neporazitelný bojovník v noblesním krátkometrážním filmu dává nepřátelům pěkně zabrat. Skvělá animace se slowmotion efekty a smyslem pro detail. ()

martinez. 

všechny recenze uživatele

Uploader na YouTube doporučuje toto - sleduj v 720 HD, na celé obrazovce a hodně nahlas. A já nemůžu jinak než mu dát za pravdu, Azureus Rising je jedna nepolevující, hlučná, dynamická akce a je mi jedno, až mě to samotného překvapuje, že animace je celkem standart a podobných krátkých filmů se dnes točí desítky. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Mezi krátkometrážními snímky se tohle řadí hodně vysoko... Sice žádná překvapivá, pointa nebo příběh, u kterého hýkáte smíchy... Ale samá akce... A u akčních filmů to tak přece má být, ne.? ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tron, Hvězdné války, Terminátor...a kupa dalších předloh, na které si vzpomenete. Nepříjemný zvuk, kdy kov škrábe po skle a vám naskakuje husí kůže. Skvělá počítačová animace. Blbinka bez myšlenky, zato vizuálně dokonalá. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Vysoce luxusní akční anime. Perfektně propracované a ani vteřina pauza, celou dobu to má rychlé tempo, které doplňuje dobrá muzička. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to při poslouchání D'n'B na YouTube. Slušná řežba. Akorát ten popis mi moc nesedí, Azureus se nijak láskyplně nechová. ()

tom912 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to Trona, ale i tak sem si tenhle kraťas užil a vůbec bych se nebránil celovečernímu hranému filmu, to by byla teprve bomba. 85% ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší animovany kratas, aky som kedy videl. Hlavny hrdina je jednoducho taky "cute" dobracisko a uz som len dufal, že to prežije. Efekty perfektne a niektore sceny su uplne bad-ass :o) Jedine, co by som tomu vytkol je hudba, ale ja som to nastastie objavil ako video k tomuto DnB, takže to bolo dokonale. Škoda len, že z toho nakoniec nebol full movie. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

To teda byla ptákovina.. Exot s modrým hárem přeskáče půl města a bezcílně a nesmyslným způsobem zlikviduje pár robotů.. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Prvá veta ktorá ma po vzhliadnutí tohto krátkeho animáku napadla bola: "Páni, kam sa hrabe Matrix!" Fantastická animácia, napínavá hudba a rovnako chvályhodný - stále gradujúci dej. ()

Reklama

Reklama