Reklama

Reklama

And Then Came Lola

  • Velká Británie And Then Came Lola
všechny plakáty

Recenze (8)

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, snaží se být nevšední a přitom je děsně průměrný v tom nejhorším slova smyslu. Jde o neskutečně povrchní záležitost postrádající nějakou hlubší myšlenku, byť se tak snaží působit. Herečky jsou nejenom nesympatické, ale především hrají naprosto mizerně - chvílemi člověka i mrzí, že celý film není natočen ve stejné animaci jako některé scénky. Nakonec to celé zachraňuje (před odpadem) jakási pohodová atmosféra, která mi "běhající Lolu" umožnila dokoukat. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Lola beží o život... Och, vlastne nie, Lola beží - aby dostala do postele Casey... Tri varianty jedného príbehu, ktoré sú rozdielne... hmmm... sú rozdielne, pretože to tak autor chcel... otravný dej, nesympatické postavy a to, že to má pri sebe napísané komédia - to sa len asi niekto pomýlil... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Lola běží o život konstrukce v lesbickém romantickém filmu, který je spíš hrozně asexuální než žhavý. Klasická pokrytecká Amerika - mraky keců o sexu, nahota žádná. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekto sa takú sračku ako Lola beží o život rozhodne dať ešte do akože pokračovania v lesbickom odpade. Úplný humus. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotitelné, leč chápu, o co autorům šlo, stejně mám pocit, že to nedali správně znát. Nakonec to vyznívá, jako diskriminace heterosexuálů, jelikož každý je v tomto filmu homosexuál a motiv Loly je jasně odtržen od knížní předlohy a filmu Lola běží o život. Jasně, podívat se na jednu situaci z různých úhlů je dobrý nápad, ale tady nevyšel. Není to uplně hroznej film, jen nudnej. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Berkeley a San Franciscu (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama