Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlo se bojí jediného... Svět na pokraji zkázy! Když zločinecká organizace v čele se Simonem Darthem začne vyhrožovat rozšířením černého moru, octne se svět na pokraji zkázy. Jen jediný člověk může nadcházející katastrofu odvrátit. Evan Grail, mladík, jemuž Darth zavraždil rodiče, je svým dědečkem zasvěcen do tajemství řádu Černých rytířů. Ti byli vyvoleni k boji se zlem a nespravedlností. Evan se stane jedním z rytířů a bude muset čelit Simonově zločinecké armádě, aby zachránil budoucnost lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Daveoff

Daveoff (hodnocení, recenze)

lituju ty, co se na to dívali... přeletěl jsem tento film, protože jsem nevěděl co to je a když jsem viděl scénku jak se jakýsy divný maník baví s ještě divnějším maníkem, efekty, které jsou dělané přes adobe after effect a zvládají je i malé děti, a finální bitku.. chtělo se mi zvracet..

Kvér

Kvér (hodnocení, recenze)

zkouknul jsem to celý intervalem pět sekund a posun deset minut, myslím, že bych zvlád i po sedmi minutách

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Tento týden to vyšlo na DVD v pošetce u Blesku, radeji jsem nechal ležet, silně to připomíná Ocelového muže.

mhood

mhood (hodnocení, recenze)

vydrz u filmu 12min.. viac sa neda... vsetci ako figuriny stoja.. jeden z top 0% filmov

astra1d

astra1d (hodnocení, recenze)

tento film nema cenu ani poustet po 5 minutach sem ho musel vypnout hruza a des kamera hrozna , herci to ani nema cenu komentovat prijde my ze posledni dobou to je horsi a horsi...

Reklama

Reklama