Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel se setkává po letech při společeném výletě za městem. Během cesty však narazí na vraha a zároveň chirurga Alexandra Tatuma, který obchoduje s lidskými orgány. Boj o život začíná... (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé, výlet…. a vrahové, kteří obchodují s lidskými orgány. Pokus o horror. Opět hrůzné amatérské výkony a především chaotický a stupidní konec. Film jsem musel sledovat na 3 x s delšími přestávkami. Na to se prostě nedalo koukat! 10% OBSAH: Skupina přátel se setkává po letech při společeném výletě za městem. Během cesty však narazí na vraha a zároveň chirurga Alexandra Tatuma, který obchoduje s lidskými orgány. Boj o život začíná... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Sutures“ mě docela mile překvapil. Není to vyloženě skvěle odvedená práce, ale je to práce odvedená dost dobře. Příběh vyloženě nenudí, vlastně mě docela bavil, a to i s tím finálním odhalením, na které se zde hraje až trochu moc. Není zde zbytečně moc krve, je zde snaha směřovat všechno do příběhu, což oceňuji. Snímek jen v konečném důsledku není moc děsivý. ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Na to jak se film nejprve tváří naivně, tak konec mile překvapil. Každopádně žádnou originalitu nečekejte, zkrátka skupinka šestli lidí jede na výlet a postupně se ztrácí. Příčinou je borec vypadající jak indián v kožený bundě a obchod s lidskými orgány. ()

Reklama

Reklama