Reklama

Reklama

Otravný pomeranč

(neoficiální název) (seriál)
  • USA An Annoying Orange

Obsahy(1)

An Annoying orange je komediální web seriál vytvořený Danem Boedigheimerem na internetové stránce Youtube.com. První epizoda přesáhla neuvěřitelných 11 milionů zhlédnutí, a proto se rozhodl pokračovat. Počet dílů se rozrostl více než na 80 a stále stoupá. Jde v podstatě o "obyčejný" mluvící pomeranč, který se nachází v kuchyni ve společnosti jiného ovoce, které se rozhodne otravovat po celý jeho krátký život. Epizoda většinou končí díky noži, který drasticky ukončí krátký život otravovaného plodu. (Džany)

(více)

Recenze (77)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Opravdový Metuzalém, který v mé mlhavé paměti soupeří s AVG Nerdem o prvenství v rámci YouTube seriálů. K mému překvapení po letech je stále naživu a stále stejně otravný. Navíc, zdá se, byl tohle regulérní večerníček pro celou jednu generaci. Viděl jsem dobrovolně tak 10% epizod? Ježišmarjá asi jo. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když chcete zabít pár minut a několik kusů různého ovoce, není lepší volby. Některé díly s českými titulky najdete zde, ostatní na YouTube. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice otravný pomeranč. Originální a vtipné. Zajímavý nápad se vyplatil a nezůstal jen u jednoho videa. / Viděné epizody *35.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle vtipné není a nikdy nebude, jediné co je na tom zajímavé jsou občasné "celebrity" (na který stejně většinou použiju gůgl, abych věděl kdo to je) v hostujících rolích, které dodají alespoň zdání zajímavosti, jinak mám podivné nutkání vyrvat tvůrcům zuby a nabodat jim místo nich do dásní tozra plastových vidliček a se zubama hrát vrhcáby na opuštěné celnici na Česko-rakouském pomezí, až tak agesivně na mě tohle überdílo působí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Otravný pomeranč dokáže jednoznačně pobavit, takže hlavní účel je splněn. Občas je to sice trapné, ale na to můžu vzhledem k některým velmi povedeným dílům zapomenout. Wasssabi a Wazzup boduje na 100%, ostatní díly také dokáží slušně pobavit. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

"Hey Apple!" "What?" Knife!" Neuveriteľne zábavná vecička. Najviac ma na tomto seriáli fascinuje to, že ten ktorému by ste to naozaj v závere dopriali, vyviazne vždy bez najmenšej újmy na zdraví. Niektorí ľudia mi občas lezú na nervy ale na túto vyškerenú, oranžovú a guľatú vecičku jednoducho nemajú. Mať takéhoto súrodenca, kamaráta alebo nedajbože psa, asi by ste ho odstrelili. A keď nabudúce budem konzumovať pomaranč, dám si veľmi záležať na jeho otváraní:D ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Je tak otravný až je super. Som prekvapená, že je to na tejto databáze, ale tu sa už fakt hocičo nájde a dokonca aj horšie výtvory ako je toto. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Dala bych i pět hvězdiček, ale to jen několika prvním dílům. Později šla kvalita z kopce a přibyla trapnost. Ale ze začátku jsou perfektní díly, u kterých umírám smíchy. Nikdy nezapomenu, jaký záchvat smíchu jsem měla, když jsem viděla prvně první díl. Geniální, jednoduché a bez přemýšlení. Jen hloupá neinteligentní sranda, která občas umí odreagovat. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Zpět v roce 2009 jsem se občas podíval, když měl Daneboe svá videa ještě na svém kanále, nijak zvlášť nevyčnívala nad jinými jeho blbůstkami a web měl jěště svůj 5-star rating systém. Někdy velice trefné, narážka na Pac-Mana i Maria (a bylo toho víc) potěšilo, ALE z té šablony se skutečně nedá dlouho těžit. I když ovoce s lidksými xichty mají své kouzlo, dřív nebo později z toho název vyjde jako nejvýstižnější vtip. Navíc mám pocit předzvěsti nynější zatuchlé internetové kultury, která se stala bitevním polem infantilního pohlavkování mezi různě politicky uvědomělými občany(?) a nezdravým množstvím repetitivních memů, které jsou prý pořád vtipné, pokud si dělají zádel z někoho jiného. A já osobně jsem z toho na facepalm. Předtím sice internet ovládali provokatéři a trollové a byl taky nesnesitelný, ale dokázal si přiznat svou stupiditu, být jakoby nad věcí. Možná to přežívá, ale já to nepoznám, “jazyk” suplující mimiku v psaným projevu už je - zdá se - přežitkem. A tak se osobně snažím králičí noře internetu vyhýbat. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Wassabi jednoznačně nejlepší díl! Ostatní malinko pokulhávají a některé díly jsou dokonce pouze průměrné. Přesto to celkově ještě na 4 hvězdy vychází :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Uff, i tohle se tu dá hodnotit? No potěš. Ale tak jo, je to dělaný pro Youtube, pro zábavu, v rámci toho to pobaví. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je pravda že když se to objevilo na obrazovkách bylo to dělo, něco nového plného vtipu, ale časem si to svojí zajímavost schová na nezáživný moment. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa pomaranč zasekol na rovnakej schéme, rovnakom deji a rovnakých vtipoch a jediné, čo sa menilo, bolo ovocie. V poslednej dobe ale začal byť znovu originálnejší a niektoré diely naozaj stoja za to. Ak bude stále originálny, zvýšim mu na 4*. Doplenie: Nie, stále je to o tom istom a zasmiať sa dá málokedy. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Miluju duhu a štěňátka a koťátka a kytičky a duhu a mráčky a zajíčky a duhu!" :D Po pár dílech musím říct, že toto je naprosto skvělý a ujetý seriál.. Každý díl je hrozně vtipný... :D ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých častí to má, ako napr. Saw. Inak fajn humorná séria pre deti. Oveľa lepšie, keby pozerali toto než čo dávajú na disney channeli. Ešte že za mojich detských čias dávali v tv lepšie rozprávky. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jsem ujetá na veškerých takových směšných výtvorech. A je zde absolutně vydařená hlavní postava, která díky své "protivnosti" boduje a zaujme diváka:) ()

Reklama

Reklama