Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak takhle naivní film jsem už hodně dlouho neviděla. Jasně takováhle skupina má určitě hrozně velkou šanci se dostat až na Madison Square. Písničky nebyli špatný, ale rozhodně žádná bomba, všechny na stejný styl, slova taky nic moc a kromě "Determinate" si na žádnou zítra ráno už nevzpomenu. Kromě toho týpka co hrál na bubny mi tam všichni přišli děsně nesympatický. Dívat se na to dalo, klasický Disney, jednou stačilo. 3* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem carly. Někdo by řekl, že je to naivní a přitažené za vlasy, ale já myslím, že je to příjemně pozitivní. Je to ostatně film z Disney Channel, takže je nutné to brát spíš jako pohádku. Navíc si myslím, že na to, že je to film určený pouze pro televizi, je to více než povedené. Sympatičtí mladí herci, plus až překvapivě dobrá hudba. Pár písniček jsem si okamžitě oblíbila, včetně dokonalého Breakthrough. Co na to říct, zkrátka mám ráda pozitivně a idealisticky laděné filmy. :) ~(4,0)~ ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapenie obrovské, páčia sa mi pesničky, nie sú také ako v predošlých muzikáloch.veľmi to bolo pekné:D bavila som sa 80% ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Ač neuvěřitelně naivní a totálně americký film, s nechutně předvídatelnou, neuvěřitelnou a naprosto nereálnou zápletkou, mně se to celkem líbilo. Hlavní herci byli povětšinou sympatičtí, celkově ta parta, a písničky dost chytlavé, jedna mi zněla v hlavě celé odpoledne. Takže takový lepší průměr. Na Disney Channel dobré. ()

carly 

všechny recenze uživatele

veľmi príjemná hudba, dobre vybraní herci a zaujímavý príbeh. je to všetko Disneyovsky čisté a uhladené, ale to nemení nič na dôležitosti otázok, ktoré film kladie. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Taková ta americká idylka ze střední školy. Všichni umí zpívat nebo na něco hrát, všechno je tak nádherné a sladké až se nám z toho kazí zuby! Chyběla tam ještě Hanka z Montany! Jinak průměrný muzikál, který ocení spíše něžnější pohlaví. 50% ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Velice milé překvapení!!! Přesto, že americko-středoškolské komedie, natož muzikály, nijak zvlášť nevyhledávám, Lemonade Mouth je sladká, jako ta limonáda. Přesto, že jsou zde zastoupeny snad všechny klišé a kýče tohoto žánru, včetně multikulturní partičky, podařilo se tvůrcům namíchat příjemný, svižný a úsměvný koktejl, se kterého si nesednete údivem na zadek, ale zůstane po něm velice příjemný pocit. Hodně melodické a hravé. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapená. Vlastně se mi to opravdu líbilo. Písničky chytlavé a některé z nich opravdu moc pěkné. Adam Hicks konečně ukázal že není jen ňouma na skateboardu a něco v něm vězí. Bridgit Mendler sympaťačka a je opravdu nezvyklé neslyšet ji na konci zvolat "hodně štěstí, Charlie". Ostatní účinkující též přijatelní. Nápad se mi moc líbil a příběh si mě získal. Po zkončení jsem měla chuť jít do školy, něco provést a zůstat po škole ... proč ne? Třeba bych narazila na čtveřici poškoláků a dali bychom dohromady Lemonade Mouth. Aneb jak říkám, líbilo se! =) ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Tak po dlouhé době nás Disney překvapil něčím skvělým! Písně byly vážně dobré, herci dobře naivní a děj byl perfektní. Konec nebyl tak podobný jako u jiných Disneyovek, ale tohle je to kouzlo co tento film má. Kdo má rád hudbu tak tenhle film nesmí vynechat. Jak už jsem říkala Disney mile překvapil, nic nadpřirozeného, nic okopírovaného, pouze všechno originální a překvapivé. 4* si to zaslouží. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Disney Channel film! Nevím, jestli to něco znamená, ale tohle je tak sladké, že to je až roztomilé. A překvapivě, jelikož se jedná o film o hudební skupině, ve filmu uslyšíte velice povedé písničky. Opravdu :-) Samozřejmě, že jde o výplach mozku, ale jde o KVALITNÍ výplach. A to je na Disney Channel co říct. Herci jsou sympatičtí, a to ještě víc, když znáte jejich dřívější práci. Bohužel, nikdo znich po zkušenosti s tímhle neodešel od Disneyho :-( Opravdu, puste si to, možná budete překvapeni, stejně jako já. Já jsem to osobně už viděl několikrát. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl něčím jiným, musím uznat, že se jim povedl a moc ho doporučit, protože jsem se ani chvilku nenudila, výborný nápad a úžasný text doplnily skvělé písničky, dokonce není ani nic co bych tomuto filmu vytkla, je to přesně to, co od takovýchto filmů očekávám. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Teen pohádka o multikulturní looserovské kapele, naivní, pozitivní a trapné. Ale dalo se to sledovat i když nejsem ani vzdáleně cílený divák Disney Channel. Slabší 3* ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak čtu, tak nějak hodně lidí píše, že na to, že jde o film Disney Channel, tak je docela fajn. Já z něho mám ale přesně opačný pocit. Proti Diney Channel naprosto nic nemám a např. filmy Camp Rock 1 i 2 se mi docela líbily. Lemonade Mouth je pro mě napak hodně slabá jedna hvězdička. Děj nuda, písničky nuda, postavy o ničem. A jeden pěkný "song" film rozhodně nezachrání. ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Menim hodnocení i komentář. Film je zvláštní, skoro stejný jako ostatní, ale tenhle překvapil dobrými písničkami a i špetkou emočního nasazení ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ďaľší panenský film z dielne Disney Channel... Nebyť toho presladeného happy endu, kde všetky postavy do jednej dojdú morálnej očiste a uvedomia si vlastné chyby (už len ako to znie ty kokos) išiel by som s hodnotením vyššie aspoň o hviezdičku. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Lemonade Mouth se dá srovnat s velmi podobným filmem Bandslam. Máme zde též jakoby nesourodou partičku lidí, které to spolu náramně ladí, takže založí kapelu, ta se snaží vyrovnat té nejpopulárnější na škole. Spolu se utkají též na soutěži, kde celý příběh vrcholí. Bandslam u mě zvítězil na poli příběhu, Lemonade Mouth zase po stránce hudební. Jelikož se rád vracím s filmem do studenských časů, většinou se při těchto počinech zasním, a pak hodnotím přes růžové brýle... ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Wau, a ešte raz wau. Disney Chanel ma nenormálne prekvapil. Ten dej, tá hudba, iné tváre, no konečne prišli na niečo iné. No čo na záver dodať, Lemonade Mouth je film pre všetkých ľudí, a nielen pre deti. A to sa mi na tomto filme páči - nemá nudné poučenie na konci, žiadny priblblí smiech a najmä skvelá hudba, s ktorou Disney vždy prekvapí. Škoda, že to nemalo taký úspech ako HSM, zaslúžilo by si ho. ()

Reklama

Reklama