Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

BenNat 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tohle je přece klasická disneyovka plná nefalšovaného naivismu. Ale z druhé strany, tady to tak nějak nevadí. Lemonade mouth všechny ostatní aktuální výplody choré disneovské mysli překračuje s naprostou lehkostí sobě vlastní. Hudba je velmi posluchatelná. Jednoduše nemůžu jinak, i když se již delší dobu věkově vymykám fanouškům tohoto typu filmů, tenhle mi přeci jen vůbec nevadil. Takže za tři *. ()

LentilleLily 

všechny recenze uživatele

Lemonade Mouth není jako ostatní Disney filmy, není o čarodějkách ani o stupidních životech teenagerů co si myslej že už dál nemůžou žít. Tento film je bezpochyby nejlepší jaký Disney Channel natočil. Nevím, jestli máte stejný názor jako já, ale mě se ten film líbil vč. písniček =D ()

Verunka1995 

všechny recenze uživatele

O Lemonade Mouth bych tu klidně mohla vypisovat, ale zkrátím to :) Písničky jsou dobré, postavy jsou v pohodě, námět - není špatný! Líbil se mi začátek jak se všichni sešli a prostě to ze sebe vydali! Opravdu nejlepší muzikálový film na DC! Lepší než HSM!!! Jediný kdo mi tam vadili, byl ředitel Brenigan a Ray! Jinak v pohodě, takže za 4* ! :) ()

DoctorLenny 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nejlepší hraný film z produkce Disney Channel. Můj nejoblíbenější. Samozřejmě Determinate, to mi utkvělo v paměti, vždycky se na to ráda podívám. ()

ElzikChan 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší film z tvorby od Disney. Od začátku do konce jsem se bavila, postavy byly velmi sympatické + pro mě osobně bylo, že hlavní hrdinky nebyly vůbec namalované. A musím i říct, že ta hudba byla taky skvělá, ty písničky mám stažené doteď a moc ráda je poslouchám. Kdyby ten film byl podle skutečné události nebo to bylo vytvořené od někoho jiného než Disney určitě by se to stalo hitem. Revoluční texty. ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Moji rodičia sa na to dokážu pozerať celé dni stále dookola. Preto také vysoké hodnotenie ;) nemusím ichodháňať z izby :D Len si robím srandu, pravda je že aj mňa celkom zaujal, presne ako už tu bolo mnoho komentárov. Nezaujal ma dej (nemá čim novým, ani zaujimavý herci), ale hudba. Slová sú tiež v mnohých piesňach o ničom. Je to rozprávka a ako takú ju beriem, páčila sa mi. Rozhodne to nemôžme zrovná vať s realitou, treba si dať pozor a neuveriť jej. ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn ,dalo sa na to pozerať ,veľmi slušné pesničky ,a veľmi dobry výber hercov ,ktorý mne prišly veľmi sympatický ,ale nepáčil sa mi scenár lebo je taký tipicko disney-ousky ,ako keby sa vždy opakoval dej ,a tiež otrasná kamera ,inac všetko fajn /50% ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Co čekat od Disney channel, že? Naivní, kýčovitou a přeslazenou zbytečnost, která nemá žádný potenciál zaujmout a přinést hodnotný filmový zážitek. Abych byl objektivní, některé písničky úplně špatné nebyly. ()

Reklama

Reklama