Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Disney Channel film! Nevím, jestli to něco znamená, ale tohle je tak sladké, že to je až roztomilé. A překvapivě, jelikož se jedná o film o hudební skupině, ve filmu uslyšíte velice povedé písničky. Opravdu :-) Samozřejmě, že jde o výplach mozku, ale jde o KVALITNÍ výplach. A to je na Disney Channel co říct. Herci jsou sympatičtí, a to ještě víc, když znáte jejich dřívější práci. Bohužel, nikdo znich po zkušenosti s tímhle neodešel od Disneyho :-( Opravdu, puste si to, možná budete překvapeni, stejně jako já. Já jsem to osobně už viděl několikrát. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Songy boli naozaj uzasne to sa musi uznat. Tento film vlastne podla mna poukazoval aj na problemy normalnych teenagerov - rodicia vas ignoruju - chcete aby vas zacali brat vazne, snazite sa presadit, ziskat toho koho mate radi... mozno o toto v tom filme neslo, mozno islo cisto o hudobny film a mozno sa mylim no takto som to cele videla ja...hoci tam boli iste veci ktore by som zmenila myslim si ze tento film si zasluzi 4*!!! :D ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

"Nejlepší Disneyho filmový muzikál" !! To sice není bůh ví jak vysoké hodnoceni, ale je to překvapivě koukatelné i poslouchatelné ;-) UPDATE: doma to díky synovi hrálo celkem často a ty písničky, přesto, že to nejsou (kromě Determinate) žádné top hity, jsou chytlavé a zapamatovatelné!! Nejlepší postavy: skvělý Christopher McDonald a z těch mladých Naomi Scott a Blake Michael ;-) ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak čtu, tak nějak hodně lidí píše, že na to, že jde o film Disney Channel, tak je docela fajn. Já z něho mám ale přesně opačný pocit. Proti Diney Channel naprosto nic nemám a např. filmy Camp Rock 1 i 2 se mi docela líbily. Lemonade Mouth je pro mě napak hodně slabá jedna hvězdička. Děj nuda, písničky nuda, postavy o ničem. A jeden pěkný "song" film rozhodně nezachrání. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Lemonade Mouth se dá srovnat s velmi podobným filmem Bandslam. Máme zde též jakoby nesourodou partičku lidí, které to spolu náramně ladí, takže založí kapelu, ta se snaží vyrovnat té nejpopulárnější na škole. Spolu se utkají též na soutěži, kde celý příběh vrcholí. Bandslam u mě zvítězil na poli příběhu, Lemonade Mouth zase po stránce hudební. Jelikož se rád vracím s filmem do studenských časů, většinou se při těchto počinech zasním, a pak hodnotím přes růžové brýle... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Jména osmi postav z knihy byla změněna pro film. (griph)
  • Natáčení začalo v roce 2010. Točilo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (griph)
  • Ve scéně, kdy Wen (Adam Hicks) přinese Olívii (Bridgit Mendler) koťátko, je ve skle vidět člen štábu. (TheStitch630)

Reklama

Reklama