Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay klade ctižádostivým kuchařům ve své restauraci "Pekelná kuchyně" v Hollywoodu přísné úkoly s vysokými nároky, aby rozhodl, který z nich si zaslouží vysněnou práci v jedné z jeho restaurací. Z jejich snů se ovšem rychle stávají noční můry. (mcmira)

Recenze (25)

tron 

všechny recenze uživatele

Gordona Ramseyho mám vcelku veľmi rád. Jeho agresívne správanie je častokrát len na efekt a hoci aj mimo kameru musí byť ako špičkový šéfkuchár tvrdý a drsný, som presvedčený o tom, že to, čo predvádza v Pekelnej kuchyni, je väčšinou len predstierané, hrané - aby mal program čo najvyššiu sledovanosť, lebo diváci, vraj, asi, majú radi konflikty. Ramseyho Áno šéfe, kde cestuje po svete (USA, UK) a pomáha otrasným reštauráciám dostať sa von z bahna, mám pomerne dosť napozerané a páčia sa mi (a treba dodať, že hoci Pohlreichovi, ktorý neskôr účinkoval v českej mutácii, mnohí vyčítali brutálnosť, oproti Ramseymu bol neškodný, rozprávkový strejdo z Vyššných slovašovic, ktorý na víkend prišiel na návštevu k vašim rodičom). Pekelná kuchyňa je však založená na koncepte, ktorý ma strašne nebaví: skupina začínajúcich kuchárov súťaží o výslednú výhru (práca pre jednu z jeho renomovaných reštaurácií) v jednej kuchyni. Ak čo i len trocha niečo pripečú, Ramsey to s hysterickým vrieskaním hádže o steny, až máte pocit, že v nasledujúcej sekundy vytiahne nôž a dotyčného zabije. Je to tak troška, hm, sorry, že to poviem, ale smiešne. Hlavne je to ale dosť nezaujímavé, pravidlá súťaže sú dosť nudné (väčšinou je skupina rozdelená na dva týmy a kým víťazný ide na nejakú špeciálnu oslavu/výlet, ten tím, ktorý prehral, umýva riad - wtf???) a súťažiaci sú častokrát veľmi nesympatickí ľudia. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Za všechny pekelníkovi kuchyně, co jich tenhle kuchtík natočil. The F Word možná ještě lepší, ale tady to tak nějak začalo, že jo, Zdendo ;-) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je fakt zvláštní, jak takhle sprostej, neosobní a nervózní člověk může udělat díru do světa vaření a showbiznisu svými nadávkami, hrubostí a urážkami. Ale nemůžu říct, že by to na mě neudělalo dojem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Neskutečně jsem si oblíbila tohoto nerudného člověka,který skutečně ví o čem mluví.Přestože používá vulgární výrazy,které zprvu člověka zaskočí, nebo dokonce donutí vypnout televizi nebo určitý díl, tak se to poté stane celkem zajímavým okořeněním.Šéf Gordon Ramsay je podle mě Brit,který je špička ve svém oboru a za to si zaslouží obdiv. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Ramsay je super vulgární týpek, se kterým se člověk asi jen tak nenudí. Lidé, kteří si přes vaření jdou za svým snem a Gordon Ramsay jim dává pěkné čočky. Tohle mně prostě strašně baví, ale moje nervy a moje gurmánské umění by na to asi nestačilo. ,,Joan Collinsová řekla, že se v obličeji podobám velrybě. Což je pravda! Tak jsem odpověděl, že ten můj obličej je aspoň opravdový, zatímco ten její je starý jen půl roku. " ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Škaredý Brit s nosom ako zemiak a s účesom ako z pomocnej školy každému iba nadáva a machruje pred kamerou. Som zvedavá, či by mal guráž takto vykrikovať mimo kamery. A kto by mal nervy nechať si to. Aj keby som mala tridsať kíl a výšku meter, aj tak by som mu minimálne prijebala bejzbolkou do rozkroku. Hajzel jeden! Na tomto zarába? Hanba! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba v oblasti reality show, kde se Ramsay nemazlí absolutně s nikým, kdy se přistihnete, že vás baví, jak Gordon projevuje "svůj názor" a kdy vás kulinářství začne zajímat....Mám v plánu zkouknout všechny serie....:) ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Protivný, nervní, řvoucí a přesto mě baví. Ani neví jak se mu povedlo, že jsem si ho oblíbila a na první sérii jsem koukala snad na každý díl. Ale díky jeho TV pořadu jsem si uvědomila, že vařit na nějaké úrovni je opravdu dost těžké.... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Já to nechápu. Na mě to kouzlo Hell's kitchen nějak vůbec nefunguje. Stáhla jsem si celou druhou sérii a dokázala shlídnout první dva díly pořádně, další tři jsem zrychlovala a pak jsem si prostě pustila poslední epizodu, kde mi na začátku stejně všechnu rychle zrekapitulovali. Nebavilo mě to. Gordon Ramsay určitě umí vařit, ale v Hell's kitchen prostě pořád jenom řve spoustu sprostejch slov a to ve všech dílech stejně. Neviděla jsem tam rozdíly a neviděla jsem vývoj. Další sérii už ty čtyři dny stahovat nebudu. ()

hani94 

všechny recenze uživatele

Reality show to byla na správném místě. Ihned jsem si oblíbila hlášky a a pošťuchování samotného Ramsayho. Umí se všemi pořádně zatočit a to dělá z pořadu pořádnou zábavu. Určitě se chci podívat na všechny série. ()

Angelo987 

všechny recenze uživatele

Urcite patri medzi top kucharov nielen kvoli svojmu kulinarskemu umeniu, ale urcite aj zmyslu pre disciplinu a poriadok :) Samozrejme je to aj technicky typ ktory na detail neda dopustit a preto moze byt taky uspesny a urcite aj bohaty :) Tie restiky co vlastni, neviem presne kolko ich je, ale su naj...Kritika na Gordona celkom dobra, nikto nie je dokonaly, aj ked ma dokonale sposoby pripravy jedla :) ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Choromyslný cholerik šéfuje bandě (polo)profesionálních kuchtíků, jejichž arogance mnohdy dosahuje Ramsayho "kvalit". Nevím, co tam lidi táhne. Ani za těžké prachy bych se nenechal takto ponižovat a nenechal bych si nadávat do krav a debilů. Gordon Ramsay je zkrátka vulgární prase, ke kterému bych nešel sníst ani ohřívaný parek, natožpak jeho slavný wellington! A pak se všichni kuchaři diví, že si o nich většina lidi myslí, že jsou pitomci. ()

7danka7 

všechny recenze uživatele

Milujem Gordonove varenie a tieto jeho relacie ci je to hell´s kitchen alebo hotelove casti a uplne najviac milujem vianocny special.. Perfetkne nakladacky, opravnene.. ferovy chlap. ()

Reklama

Reklama