Reklama

Reklama

Wikus and Charlize

Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 4 min

Obsahy(1)

Herec Sharlto Copley sa v tomto 4-minútovom skeči prezentuje ako šialený fanúšik herečky Charlize Theron, vystupujúci pod menom Wikus van de Merve (meno jeho postavy vo filme District 9 (2009)). Je rozhodnutý nájsť ju, za každú cenu s ňou urobiť rozhovor a pracovať s ňou na spoločnom projekte. Táto absurdná scénka režírovaná samotným Copleym pôsobí dojmom náhodne natočeného domáceho videa a skončí skutočnou návštevou herečkinho domu. (Hamaradža)

(více)

Recenze (25)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Čtyři dávám proto, že to JE sranda, a protože to je natolik krátké, že to NENÍ křečovitá snaha o srandu, jak tady někdo píše. Sharlto, resp. Wikus, je sranda panák a jeho "focking" je prostě stejně k sežrání v akčním filmu jako ve vtipné scénce. Minimálně za důkaz, že Sharlto umí hrát, bychom tomuhle kraťasu měli být trošku vděční. Jinak vskutku nic nového. :) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Sharlto je sympaťák a jeho upřímné snažení pokecat si s Charlize Theronovou má své zábavné momenty. Jako celek ale převládá spíše křeč a snaha o zábavu za každou cenu, kterou navíc definitivně zabíjí fakt, že člověk do konce neví, jak se k tomu celému má stavět, protože není zřejmé, jedná-li se o autentickou výpravu, nebo fikci jako prase. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Člověk si celou dobu říká, co ho to sakra napadlo? Věděla o tom Charliez? Co je to sakra za muziku? Zábavný filmeček. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Sharlto Copley mě geniálně iritoval v Districtu 9,pak si napravil reputaci v A-Teamu a teď se opět předvedl jako dokonalý retard.Vemu si kameru,stoupnu si před barák Táňi Vilhelmové a budu se zebe dělat kreténa,až mě pustěj z vazby bouchnu to na youtube a vy mě za to taky pak bouchnete 60%...okej? ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Ty přirovnávání k Boratovi jsou v tomhle případě vážně na místě. Přestože to nepřináší v podstatě nic nového nebo originálního je tahle čtyřminutovka svěží, akorát tak dlouhá a hlavně celkem vtipná. Samozřejmě na tom má největší zásluhu hlavně sympaťák Sharlto Copley. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak Borat s Pamelou to není,ale ten jeho přízvuk a vystupování (navíc jde o postavu z D9,hehe) z toho dělá pro mě osobně,velmi povedenou taškařici. A ten závěr,jak se Wikus ochomejtá kolem jejích vrat ,načež mu Charlize v klidu mluvítkem oznámí-,,Wikusi,já tě vidím´´,páč nějak v tom rozrušení zapoměl,že má venkovní kamery...tak to jsem nemohl.:))) ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Eh… K čemu to? Jako video do profilu na Facebook možná, a to ještě jenom proto, že se díky Districtu může Copley počítat takříkajíc do party. Ale jinak… ()

Taio 

všechny recenze uživatele

Snažil sa spraviť humor aj sa mu to sčasti podarilo ale viac zaujal tou charizmou a snažením. Interesting... ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Sharlto je megasympaťák a skvělý herec. Díky jeho skeči s Charlize jsem si i poslechl nějaký ten SA Afrikaans Pop, ale celkově to moc vtipné není. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Vtipný krátky skeč. Máme možnosť znova vidieť hlavnú postavu z District 9. Ale tentokrát je to v štýle Borata. :) Scenár Neill Blomkamp, réžia Sharlto Copley. A skutočný hlas Charlize Theron (tá sa totiž tiež narodila v Juhoafrickej republike). :) Je to taká blbosť, ale vcelku vtipná. ()

Reklama

Reklama