Reklama

Reklama

Game Over

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Česko, 2010, 11 min

Recenze (10)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně ničím zajímavé školní cvičení, které sotva se natahovaně a pohříchu nenápaditě rozjede, skončí. Kdyby se vyškrtla mimořádně trapně zahraná postava matky, bylo by to pořád o hovně, ale přece jen o sto procent lepší. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus o proniknutí do světa počítačové hry, který bohužel skončil tvrdým fiaskem hned na prvním levelu. Nesympatický hlavní hrdina, který navíc mluví velmi neherecky nedokáže příliš navodit dojem zažraného herního maniaka a přehrané projevy typu OMG dělají z celého filmu silnou parodii. Zajímavá scéna s hráčovou matkou je přehraná tolik, že se tomu někdo aspoň zasměje. Největším kladem filmu je ztvárnění fantasy postav ze hry, které vnáší do filmu v kombinaci s plakáty v pokoji trochu té pravé "hráčské" atmosféry. *** Ve zkratce: Cédéčko, které někdo vyhodí, asi nebude úplně v pořádku. ()

altaica odpad!

všechny recenze uživatele

Prkenný Puberťák, Paňmáma Příšerná P*ča,, Pokojík, Plakáty, Pohádkové Postavy. Plytký, Pitomý Propadák. Prostě Průser. ()

Mainstage.. 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je absolutně bez fantazie . Vždyt s tou holkou by se dalo dělat takovejch věcí . Absolutně nevyužitej potenciál z toho dělá jenom trapný ''Jumanji '' ... ()

Reklama

Reklama