Reklama

Reklama

Jednačtyřicetiletý panic

  • USA The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lehce vulgární parodie na komedie Judda Apatowa ve stylu Scary Movie vypráví o Andym, stárnoucím panicovi, jenž se s přispěním svých nadržených kamarádů pokouší konečně dospět... Tento potrhlý celovečerní film znovu připomíná moderní hity, jako například Zbouchnutá, Kopačky nebo Superbad i scénky z dalších populárních filmů a televizních seriálů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

MMR 

všechny recenze uživatele

Bylo to místy dost nechutné, ovšem na mě to jako celek působilo velice zábavně. Rozpoznal jsem hodně parodovaných filmů, což mě dost těšilo. Nemyslím si, že je to tak špatné, aby to mělo tak málo procent. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Pozice v žebříčku nejhorších filmů v době zhlédnutí: 271. Celovečerní prvotina režiséra Craiga Mosse, která mu zajisté otevřela dvířka k dalším pracovním příležitostem, protože tady sem smál od začátku do konce. Tady cítím, že si někdo dal záležet. Jak už to u parodií bývá, tvůrci si nikdy nedělají legraci pouze z jednoho filmu či žánru a tenhle film není výjimkou. Inteligentnějším divákům to dojde při přečtení názvu filmu, ale filmaři si dali tu práci a do rolí hlavních hrdinů se snažili obsadit (nebo aspoň zamaskovat) herce, kteří se podobají svým hollywoodským protějškům. A to je první z velkých devíz filmu – skutečně dobří herci, kteří si poctivě odpracují to své. Neměl jsem pocit, že sleduji jen náhodný sled scének s neschopnými jelity, kteří se snaží odříkávat svůj text. Prakticky všichni představitelé svých rolí byli popravdě velmi vtipní a při sledování jsem se smál od začátku do konce. Netvrdím, že se jedná o zlatý fond kinematografie a většina scének stojí a padá na fekálním humoru, popř. sexuálním humoru, ale tu a tam probleskne opravdu podařený vtip. Já jsem se bavil skvěle a proto nechápu, proč se zrovna 41 Year Old Virgin na CSFD řadí mezi jedny z nejhorších filmů. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parodie je místy opravdu hodně vulgární. Je to pokus o Scary Movie. Ale tomuto se zdaleka nevyrovná. Ale koukat se na to dá. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Píčovina to samozřejmě je jako každá píčovina, s tím se musí počítat. Odpad? To si nemyslím. Odpad je třeba Titanic, anebo některé sračky od Svěráka. Tím spíš, že odpad! je spíše demonstrativní hodnocení, kterým se člověk chce vzepřít většinovému názoru. Ale v téhle píčovině si i my, akademičtí intelektuálové, nějaké to světlé místo najdeme. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Do poloviny filmu jsem se tak nějak pořád přirozeně bavil. Bohužel potom se z toho stala neuvěřitelná P*íčov*na roku! I na parodii bylo těch 78 minut šíleně dlouhejch... 0% ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Už sám zámer parodovania komédií, ktorých samotnou podstatou je do istej miery preháňanie, nedáva zmysel... ale tento výsledok navyše dokazuje, že pánom Seltzerovi a Friedbergovi, či ako sa volajú tí hrôzostrašní dementi, pribudla zdatná konkurencia.. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově si film zaslouží odpad. Opravdu nic nestalo, stupidní děj, stupidní herci a nejstupidnější režie. Parodie mě fakt nebavili, nedokázali být nějak zajímavé, natož vtipné. A to kopírování Borata je vrchol trapnosti. To si jako scénárista, popřípadě režisér nedokázal vymyslet nic originálního? Nebo jestli to měla být parodiální scénka, tak se vážně vůbec nepovedla. ()

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Som hodne benevolentný ku paródiam. A všetky parodované filmy som videl takže sa nedá povedať, že by som nejak nechytal pointu. Ale toto bola absolútne nevtipná nechutná hovadina. Za celý film som asi raz mierne pousmial. Na paródiu veľmi málo. Ešte aj disaster movie bolo o triedu lepšie. Tento film by nemal pozerať nikto, kto nie je sklaným fanúšikom fekálneho humoru. Odpad hnus. ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní postava mi svým vzhledem připomínala Radka Štěpánka :) Ale jinak je to teda vrchol trapnosti a ubohosti, být režisér, tak je mi trapně se k tomuhle vůbec hlásit. ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně největší zhovadilost, kterou jsem viděl v roce 2010, ne-li vůbec. Vydržel jsem dvacet minut, zbytek jsem rychle přeskákal, jestli to náhodou pak nebude lepší (nebude) a rychle to smazal z disku. ()

embecka odpad!

všechny recenze uživatele

Nevyčísliteľný intelektuálny úpadok. Hnoj, humus, demencia... Vlastne, čo vám napadne. Ko*otina na entú. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených parodií, které sázejí na nechutnost a vědomou fekálnost. Nevím, co se to v poslední době děje, že režiséři, jenž přetvořují úspěšné filmy, musí ve svých počinech, asi půlku filmu, zobrazovat různé nechuťárny. Záchodový humor není moc "in", tak nechápu, proč se v tom stále dookola pokračuje. Humor je slabý, herci o ničem. Spíše převládá trapnost, chaos, ichtylita a podprůměrný parody-trademark. Jednu hvězdičku dávám za týpka, jenž se párkrát objeví v záběru, kdy zkouší signál mobilního telefonu. ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

I když nejsem zrovna fanoušek tohoto žánru, tak McAnalovin, to mluví samo za sebe:) navíc spojený s parodií na GTA: Vice City, to se jen tak nevidí. 50% ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Moja karma je fakt blba, nejako často trafím na hlúposť akou je táto... Som si myslel že paródia je, keď sa zosmiešňuje nejaká vážne myslená scéna a oni to robia naopak, zoberú humornú scénu a spravia z nej niečo, z čoho mi je akurát tak nanič. ()

Reklama

Reklama