Reklama

Reklama

Jednačtyřicetiletý panic

  • USA The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lehce vulgární parodie na komedie Judda Apatowa ve stylu Scary Movie vypráví o Andym, stárnoucím panicovi, jenž se s přispěním svých nadržených kamarádů pokouší konečně dospět... Tento potrhlý celovečerní film znovu připomíná moderní hity, jako například Zbouchnutá, Kopačky nebo Superbad i scénky z dalších populárních filmů a televizních seriálů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Píčovina to samozřejmě je jako každá píčovina, s tím se musí počítat. Odpad? To si nemyslím. Odpad je třeba Titanic, anebo některé sračky od Svěráka. Tím spíš, že odpad! je spíše demonstrativní hodnocení, kterým se člověk chce vzepřít většinovému názoru. Ale v téhle píčovině si i my, akademičtí intelektuálové, nějaké to světlé místo najdeme. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další ujetá parodie, která si nezaslouží odpady od přechytřelých pseudointelektuálů a přecitlivělých přizdisráčů, kteří se nedokáží zasmát ujetým vtipům a fekálnímu humoru. Když někomu vadí fekální humor, ať se na takové filmy nedívá. Já na tomto ne moc vydařeném filmu oceňuji mnoho scén, kde se opravdu zasmát dalo. Celek je sice chabý, ale kde jinde uvidíte jízdu v autě naplněném až po okýnka zvratky??? Taky ty odvážné scény s dlouhým penisem na začátku neměly chybu. A dokonce se zde dá najít i dobře provedená parodie na Stmívání. Bohužel trapných scén a stupidních nevtipných hlášek je tu hromada, takže celek opravdu za moc nestojí. Přesto mě film bavil, ať už několika povedenými vtipy či nechtěnou béčkovou odpadní trapností. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Pozice v žebříčku nejhorších filmů v době zhlédnutí: 271. Celovečerní prvotina režiséra Craiga Mosse, která mu zajisté otevřela dvířka k dalším pracovním příležitostem, protože tady sem smál od začátku do konce. Tady cítím, že si někdo dal záležet. Jak už to u parodií bývá, tvůrci si nikdy nedělají legraci pouze z jednoho filmu či žánru a tenhle film není výjimkou. Inteligentnějším divákům to dojde při přečtení názvu filmu, ale filmaři si dali tu práci a do rolí hlavních hrdinů se snažili obsadit (nebo aspoň zamaskovat) herce, kteří se podobají svým hollywoodským protějškům. A to je první z velkých devíz filmu – skutečně dobří herci, kteří si poctivě odpracují to své. Neměl jsem pocit, že sleduji jen náhodný sled scének s neschopnými jelity, kteří se snaží odříkávat svůj text. Prakticky všichni představitelé svých rolí byli popravdě velmi vtipní a při sledování jsem se smál od začátku do konce. Netvrdím, že se jedná o zlatý fond kinematografie a většina scének stojí a padá na fekálním humoru, popř. sexuálním humoru, ale tu a tam probleskne opravdu podařený vtip. Já jsem se bavil skvěle a proto nechápu, proč se zrovna 41 Year Old Virgin na CSFD řadí mezi jedny z nejhorších filmů. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených parodií, které sázejí na nechutnost a vědomou fekálnost. Nevím, co se to v poslední době děje, že režiséři, jenž přetvořují úspěšné filmy, musí ve svých počinech, asi půlku filmu, zobrazovat různé nechuťárny. Záchodový humor není moc "in", tak nechápu, proč se v tom stále dookola pokračuje. Humor je slabý, herci o ničem. Spíše převládá trapnost, chaos, ichtylita a podprůměrný parody-trademark. Jednu hvězdičku dávám za týpka, jenž se párkrát objeví v záběru, kdy zkouší signál mobilního telefonu. ()

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Som hodne benevolentný ku paródiam. A všetky parodované filmy som videl takže sa nedá povedať, že by som nejak nechytal pointu. Ale toto bola absolútne nevtipná nechutná hovadina. Za celý film som asi raz mierne pousmial. Na paródiu veľmi málo. Ešte aj disaster movie bolo o triedu lepšie. Tento film by nemal pozerať nikto, kto nie je sklaným fanúšikom fekálneho humoru. Odpad hnus. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama