Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Charlotte Payne (Sophie Winkleman) hledá lásku svého života. Už párkrát odmítla nabídku k sňatku od mnoha ctitelů, ale to jí nebrání v tom, aby se zaregistrovala na poměrně známé internetové seznamce. A aby byla v balení mužů úspěšná, nechá si poradit od odborníka přes randění Raviho, který jí dá na vyplnění 100 otázek, týkajících se především jejího života. Otázky jsou docela těžké, a nutí Charlottu přemýšlet o své minulosti, což pomůže vytvořit přesnou představu o muži její ideálů. (NGP)

(více)

Recenze (14)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Užuž jsem chtěl vítat nový guilty pleasure do sbírky, když jsem si ještě zavčasu uvědomil, že tady vlastně ani o žádný hanebný nadhodnocení nejde. 100 Questions je normálně kvalitní sitcom s kulervoucí kadencí gagů, absolutnim minimem hluchoty a spolehlivym tahounem Davidem Waltonem, jenž mě (senzačně) přesvědčil ve všech možných polohách. No a srovnání s HIMYM? Jo, pravda, to pokulhává... ale to jen proto, že Radnor a spol. za 100 Questions po všech směrech nejmíň o level zaostávaj. --- NBC očividně řídí samí diletanti. Během jedinýho roku předčasně zrušit tohle i Playboy Club - tomu řikám "kumšt". ()

emma53 

všechny recenze uživatele

100 Questions je mňaková bomboniérka, kde je ale jen šest dobrůtek a to je velká škoda. Mně s tou pětkou bylo totiž moc příjemně, celou dobu mně nezmizel úsměv ze rtů a o tom to celé je. Všichni byli moc sympatičtí, ale přece jen trochu navrch měl Wayn a Charlotte. Já bych těch sto otázek každopádně přivítala s otevřenou náručí. Nakonec i Ravi měl skvělé hlášky a 22 minut je tak akorát na snídani nebo při kafču po obědě, či jako večerníček před spaním. A to na sitkomy moc nejsem. Škoda stopky, za mě je to lepší čtyřka a možná to ještě zvednu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

100 Questions má podobnou myšlenku jako HIMYM, až na to, že je tam náznak délky celého seriálu (a aspoň doposud není tak otravný jako HIMYM, do historie zabíhá jen naoko, spíš je to pozadí normálně vyprávěného příběhu). Jinak bych ho označil jako "Přátelům podobný seriál", už je to určitý standard. Herci jsou fine, jsem zatím u druhého dílu, uvidíme, co dál. A fakt žeru Charlottin přízvuk, chytrý tah od tvůrců. # Co natočili, se povedlo, škoda, že pokračování stopli. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nemôžem ohodnotiť niečo, čo nebolo dokončené! A je mi jedno, že dôvodom predčasného ukončenia natáčania je údajne neúspech u divákov. Nerozumiem, prečo sa (nielen v Amerike) točia seriály takýmto spôsobom: Natočí sa pilotný diel, následne sa zistí či majú o daný žáner a typ seriálu diváci záujem. Ak nie, viac sa už nenatáča. (Prípadne sa natočí jedna séria, potom MOŽNO ďalšia séria, potom MOŽNO ďalšia séria...) Chápem, že ide o biznis, ale čo je veľa, to je veľa. Najhoršie pre kinematografiu dnešnej doby je, že sa scenár píše dodatočne. Amazonka, Crusoe, Terra Nova, Joan z Arkádie, 100 Questions, Rodinka úžasných...všetko predčasne ukončené! Čo tak napísať scenár (CELÝ!) a potom natáčať? Z tohto dôvodu ma takmer nikdy nesklamú životopisné filmy a filmy natáčané podľa už existujúcej predlohy (väčšinou ide o staršie a overené literárne diela). ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že počas pozerania prvých dielov som nejedenkrát vybuchla smiechom, je pravda, že v tých posledných už menej ... ale no a čo! ... aj tak som sa ohromne bavila. Sem-tam prestrelené situácie, ale to k sitcomom patrí, ale tie skvelé hlášky tam boli podávané bez upozornenia a len tak medzi rečou a to sa cení. Dík emma53, že si ma zoznámila s touto fajin partičkou. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama