Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladé ruské rodiny vyrážejí na zimní prázdniny do nejmenované exotické země a mají v úmyslu najmout si byt na pláži. Avšak díky mnoha komediálním překážkám se na pláž vůbec nedostanou a celý výlet prosedí v hotelu. (Filmbox)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ruská verze crazy komedie ze současnosti. 1) Neobyčejně protivná kombinace ruské povahy (těch špatných prvků), venkovského buranství a maloměstského vychcánkovství činí sledování tohoto snímku téměř nesnesitelným a předurčuje film duševním masochistům._____ 2) Za sžíravou satiru bych dal víc, kdybych se alespoň jednou usmál. Ale svítá na nové časy - Rusové si konečně začínají dělat legraci sami ze sebe. I snaha se počítá. Сразу видно: наши люди!_____ 3) Zvláštní zmínku si zaslouží nevychované děti. Přímočaře ilustrují poučku, že na vině nejsou děti, ale vždycky a jenom rodiče._____ 4) Český dabing smazal půvab (byl-li jaký) jazykových rozdílů (Rusové na Tennerife ve vile německých majitelů). Ovšem ani originál není lepší. V původním znění mluví Němec německy s ruským voiceoverem. Těžko říci, co je horší._____ 5) Anotace Filmboxu je nepřesná. Nevystupují tu tři rodiny, ale dvě rodiny s dětmi + svobodný muž + žena s dítětem._____ 6) Film je vpravdě rodinný. 41letý spoluscénárista a režisér Jaroslav Čevaževskij si zahrál i jednu z hlavních rolí (Jaroslav, manžel blondýnky Leny). Jurij Kolokolnikov (Vadik, muž tmavovlasé Iriny) je jeden z producentů filmu. 17letý Nikita Babenko (Arťom, syn Jaroslava a Leny) je skutečný syn představitelky Leny, Aleny Babenko._____ 7) Смотреть только русским и только в большой компании, píše komentátorka karinateva na stránce kinopoisk.ru. Má pravdu. Málokdo jiný film ocení. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Ta nejmenovaná exotická země jsou Kanáry, konkrétně ostrov Tenerife, jak je obřími písmeny napsáno na samém začátku filmu. Kdo je unesen z "Účastníků zájezdu", tomu by se to mohlo líbit. ()

Reklama

Reklama