Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela a Sara spolu bydlely na ostrově v Itálii a byly nejlepšími kamarádkami. Jednoho dne ale Sára odjede a Angela zůstává sama. O mnoho let později se Sára na ostrov vrací kvůli práci a tam se znovu potkávají, zamilují se do sebe a čeká je velmi útrapná cesta za štěstím. (jennifer bea)

Recenze (6)

LuckyDuckie 

všechny recenze uživatele

rozvolněné vyprávění, dechberoucí výprava. ponor do života dvou žen, které se rozhodly jít proti proudu. slušné herecké výkony, tudíž dohromady máme na talíři jeden z lepších filmů s neveselou L tematikou. doporučuji. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Po napadání své přítelkyně: " Jestli tu nudu nevypneš nebude sex.." jsem usoudila, že opravdu nemá cenu se na tohle utahané nic dívat. Půlku filmu sledujeme spíše šutry než dívky samotné a hodit tam trochu násilí, to taky nevytrhne. Zklamána. Jedna hvězda za čisté provedení kamery a střihu, druhá za scénu a kostými. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená, takovéhle filmy mám ráda. Vyvážená porce lásky i nenávisti, štěstí i smutku, nádherného i depresivního. Jen nechápu, proč skoro každý dobrý film musí mít špatný, nebo alespoň dostatečně smutný konec. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Hýbající se kamera se snažila oživit snímek - vemte si, kdyby jen stála na místě, unudili bychom se z těch dialogů. Příběh byl hodně zajímavý, celý film jsem čekala kdy se to zvrtne a musím říct, že jsem čekala horší konec. Myslím si že to co se ve filmu ukázalo, by se jinak ve skutečnosti stát nemohlo. Postavy mě za srdce nechytly, nemohu tedy lépe hodnotit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama