Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pořadí již osmnácté udílení filmových cen hudební televize MTV. Večer si letos vzal na starost indický bavič a herec Aziz Ansari. Jako vždy nechybí ani spousta humoru i velkých hollywoodských hvězd. (Ferry)

Recenze (15)

carly 

všechny recenze uživatele

Aziz Ansari bol skvely. jeho uvodny monolog nemal chybu, je to nieco, co si pustam celkom casto. ale aj tak to pozeram len kvoli Best Kiss ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, že dnešní mládež a především teenageři po tomto stylu zábavy zřejmě prahnou. Když se dostalo ke kategorii nejlepší herec, s nominovanými Efronem, Lautnerem a Patinssonem, tak už se mi opravdu chtělo začít brečet a bylo mi strašně líto všech, kteří tyto a jim podobné, vyumělkované a šamponové "značkové idoly" bez jakýchkoliv známek toho, co se nazývá opravdovým herectvím, obdivují. A jestli toto má být budoucnost filmu, tak zastavte, chci vystoupit. Za ty jediné, opravdové herecké osoby, které se v této show objevily, považuji Scarlett Johansson, Toma Cruise, jehož kratičký výstup bylo asi první a jediné místo, kde jsem se zasmála a Kristen Stewart, vedle níž vypadali v ukázce "Edward" a "Jacob" jako totální herecká dřeva. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Minulý ročník to sice nepřekonalo, ale i tak to letos stálo za to :) Taneční vystoupení Cruise je jednoznačný highlight celé show! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Movie Awards mám z celé série cen MTV zdaleka nejraději (protože jsou mi logicky nejbližší ;-), ale dokud nebude odvysílán poslední díl Stmívání, tak je asi začnu bojkotovat. Je pravda, že potěšil Tom Cruise ve svém producentském cameu, přesvědčil jsem se, že Jonah Hill s Russellem Brandem spolu skutečně výborně ladí (a těším se na Get Him to Greek) a především, že Ken Jeong je těžce podceňovaný komediální génius. Bohužel více jak na 3* hvězdy jít nemohu, protože Twilight mánie napříč celým večerem a veskrze průměrný Aziz Ansari mi zážitek srazili dolů. ()

Ferry 

všechny recenze uživatele

Jděte už s tím stmíváním do prdele! Ten film si absolutně nezasloužil vyhrát žádnou cenu, to tam bude stmívání první dokud neodvysílají i čtvrtý díl, ne? U pořadu jsem se neskutečně zasmál, komici odvedli hodně dobrou práci a bylo to fakt výborný, ale to stmívání už je trapný, bylo to vidět i na Stewartce, že nevěří, že jsou ještě lidi tak blbí a hlasujou pro tu frašku. A JEŠTĚ JEDNA VĚC...... FUCK YOU BP! FUCK YOU BP! FUCK YOU BP! ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Opět úžasná podívaná....myslím, že spojení Twilight herců a Lesse Grossmana byl geniální tah. Celá šou byla docela pohodová, bylo zde pár supr nápadů a moderátor také ušel. "You know what doesn’t look real, though? Clash of the Titans, Alice in Wonderland and Avatar. Those movies look like video games!” Jo, i v tomto ročníku se najdou povedené hlášky. A pozor na "Bad-ass Cop"......to z hlavy jen tak nevymažu. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Ocenění Roberta Pattinsona a Kirsten Stewart tituly jako nejlepší herec a herečky je výsměchem všemu, co JE herectví, o vítězství filmu samotného nemluvě. Nebýt pár kategorií, které jsou vzhledem k těmto iracionálním rozhodnutím až překvapivě racionální (jako Anna Kendrick, která sice vyhrála za film Lítám v tom, ale fanoušci Stmívání asi po velmi pečlivé rešerši zjistili, že ona hraje i v Novém měsíci), označil bych to za druhé Zlaté maliny. Míň rozpačitých etud a miň generačních poct pro nepolepšitelnou Sundru Bullock (po Předtuše už nikdy víc) a mnohem víc Toma Cruise jako Lese Grossmana, protože ten byl největším lákdlem večera a bavil nejvíc, i když mu neustálé mravokárné vypípávání kazilo image (aspoň o záznamu vysílaném po půlnoci by nás mohli ušetřit výchovných metod - puberťáci ty slova stejně znají). Aziz Ansari přímo nezklamal, ale u vytržení jsem byl jen tehdy, když kopnul 3D filmy do zadku. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Skoro tak vydařená show jako ta loňská, je o kousíček horší, ale i tak zůstávám na 5. Opět dobrý moderátor, tentokrát to byl Aziz Ansari. Zase jako loni se vše točilo okolo Twilight, který získal všechny možné ceny jak loni, což bylo "překvapením". Dost zábavných scének, z nichž vyjmenuji asi ty nejlepší, ale nejsou to rozhodně všechny: Tom Cruiseův taneček a i úvodní kecání, předávání ceny Sandře Bullock, kiss camera a další. ()

Samuell84 

všechny recenze uživatele

K udelenim cenám sa radej nevyjadrujem, kedže sa snimy vôbec nestotožňujem. A v podstate ma celkovo cela Show nudila. Cele to vsak zachraňoval šialený Les Grossman v poadani Toma Cruise. Len vdaka nemu sa to cele da pozerat. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Show v největším stylu s celebritama, který i jsou opravdu celebritama ačkoliv jich velký zástup mohu jen velmi obtížně identifikovat, ale nadřenost scének je dechberoucí. Nelze od hodnocení odečíst výsledky a nebo samotné kategorie, když je třeba posbírat hlasy Američanů a zároveň po nich chít vytepat do telefonu správné číslo. Tedy Twilight před Avatarem je silné kafe, ale překvapivě Rain dostal cenu a Anna Kendrick taktéž, což na sto procent sedí a Avatar dostal prostor před několika týdny jinde, čili v pořádku. Vystoupení Toma Cruise je masakr, herci a herečky, pěvci a zpěvačky jedou na maximum a populární hudba to do nás pere zpříma, ale jednou za rok takový mišmaš se přežít dá. Je tročku překvapivé jak moc málo si zpěvačky poslední dobou k tanečním číslům berou na sebe, ale tuhle módu vítám. To že oblíbené komediální filmové postavy ožívají v živém vystoupení mne hodně těší rok co rok a celkově je to uvolněná ale glitery a postavami natřískaná 90ti minutová jízda, kterou si příští rok dám zase. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Indický bavíč Aziz Ansari asi někoho pobavit umí, ale mě rozhodně ne. Nevím, co na něm kdo vidí, ale jeho přitroublé grimasy a pokus o vtip mě donutili to nedokoukat. ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Tiež ma to vytáčalo .. Každú druhú cenu zobral Twilight a pri tom tam bolo omnoho viacej lepších filmov ako Twilight .. Zase hlasovali teen baby .. ja ich nechápem , akože tiež mám obľúbené Disney herečky ako Miley Cyrus ale zase som z nich neni chorí jak hentie blbé američanky .. och .. ! ()

Reklama

Reklama