Reklama

Reklama

V nejhorším případě

(pořad)
  • Česko Bear Grylls: V nejhorším případě (neoficiální název) (více)
Reality-TV
USA, 2010, 30 min

Obsahy(1)

Nová série Discovery Channel inspirovaná stejnojmennou sérií knih, kde známý expert na přežití Bear Grylls (Man vs. Wild) popisuje potenciální životní situace a ukazuje, jak se v dané chvíli zachovat. V každé epizodě Bear Grylls ukazuje divákům, že správné znalosti a dovednosti mohou pomoci v různých situacích, jež mohou nastat bez varování - únik z hořícího bytu, odražení žraločího útoku, vyproštění z potápějícího se auta atd. Další epizody jako útěk ze zamrzlého jezera a jak se dostat z porouchaného výtahu byly vyrobeny podle knižní série. (Machec01)

(více)

Recenze (11)

imf 

všechny recenze uživatele

Švýcarský nůž má tvář... Bear Grylls je nejbližší příbuzný filmového MacGyvera. Poté co proběhnul všechny džungle, planiny a hory světa, vás provede nástrahami městské džungle. Jak utéct z auta, na kterém tancuje kabel vysokého napětí, jak se nezabít v padajícím výtahu, jak uškrtit hada, zavázat tkaničku a zdrhnout před bandou naštvaných vlčáků. S trochou nadsázky, notnou dávkou britského sarkasmu, ale většinou užitečně. Kdyby se na to podívala půlka hollywoodských producentů, vymřel by žánr survival filmů po přeslici (zápletky Open Water, Frozen, Buried by se s Bearem daly vyřešit během několika vteřin). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Beara Gryllse mám rád a v těchto dnech jsem začal sledovat tento jeho nový projekt. První dojmy - super. 90% ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Pekne natočené a pre väčšinu ľudí aj užitočnejšie ako Ultimate Survival. Bear s jemu vlastnou eleganciou prekonáva všetky nástrahy a tak to má byť. Nepôsobí to takým autentickým dojmom ako Ultimate Survival, ale to asi ani nebolo cieľom programu. Páči sa mi, že na konci každej príhody je stručné zhrnutie potrebných úkonov, ktoré platia vo všeobecnosti. 90% ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Tohle je pěkná nuda - podobné rady si člověk může v takhle stresových a chvilkových situacích strčit leda za klobouk. Bear chtěl být akční , ale místo toho stvořil něco co připomíná spíš vyukové kazety na základní škole... ()

hynn3k 

všechny recenze uživatele

Ultimate Survival mě baví, protože to vypadá přirozeně (vím, že není, ale aspoň to tak vypadá). Tohle už je umělý, jak navíc ukazují záběry z natáčení, ale i tak se na to dobře dívá, protože Bear má super nápady, hlášky a jako většina seriálů z produkce Discovery je i tohle skvěle natočené. ()

Free_Rainer 

všechny recenze uživatele

Myšlenka hezká, ale provedení občas bylo příliš bulvární až facepalmové... viz např. scéna "naučte se aikido za pět minut". Některé rady však za to stály, některé díly stačilo vyloženě proklikat. ()

Reklama

Reklama