Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farmaceutická firma Newgen Industriers je v blízké budoucnosti prosperující firma, která vyrábí drogu RAK - 295. Ta má účinek větší odolnosti organismu. Bohužel testy, které se prováděly na tisícovkách lidí, dopadly špatně. Až na jednu osobu, Anely Mills. (LIVINGDEAD)

Recenze (70)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Devil´s Playground přišel jako velmi slušný adrenalinový zombie horror, s přibývající stopáží mě však bavil stále míň a míň, až mě nakonec nebavil vůbec. A je to vážně škoda, protože dobrých akčních zombie hororů není nikdy dost. Doporučuju sáhnout raději po vynikajícím 28 Days Later, z něhož si tenhle film leccos vypůjčil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Musím se sejít s pár doktory.... hned jak to bude možné“..... Ona je jedinou nadějí na vyléčení a to ostatní .... JE SNŮŠKA HOVADIN! Když se u lidí začne měnit fyziologické a buněčné složení, znamená to buď vlkodlaka nebo zombie (možná i transsexualitu). Tady jsou to kurevsky pohyblivý zombíci, co furt chtěj něco papat. A když už i blondýna pozná, že venku není bezpečno, vypadá to zajímavě! Má to šmrnc, líbivé obrázky a dynamický děj. Všechno směřuje k vyhlášení výjimečnýho stavu v UK, otázka ,,CO SE TADY kurva DĚJE“ je zbytečná! Jenže postupně se z toho stává jen obyčejná zívačka zombíků s přeživšími. Žádný překvápko, jen rozrůstající se symptomy a partička zdrhajících, která se chová jako banda kreténů v Big Brother. Není to ani vtipný, ani smutný, jen ......ZBYTEČNÝ! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem dobrovolník pro testování léků. 2.) Venku to vypadá na zombie apokalypsu a já jsem těhotná. 3.) Nevím kdy je ten správný okamžik dát příteli zbraň a kdy se vykašlat na kámošku. 4.) Musím to vidět, protože Big Brother se dívá! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Testovaná droga na odolnost organismu nevyšla a lidé se nám mění v ZOMBIE. Ve velmi rychlé skákající ZOMBIE. Já bych neměl šanci utéct. I stará babka ZOMBIE by mne dostala. Film byl napínavý, masky skvělé, opravdu jsem se pobavil. Vzal jsem si také poučení. Nikdy nebudu dobrovolně testovat žádný lék. No, možná v důchodu bych to vzal. Pak byste viděli, jak bych Vás naháněl :-) Dávám 80% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Máme tu ďalší druhotriedny zombie film, v ktorom zombies miesto pomalého pochodu, ovládajú naspeeedovaný Le Parkour. Na tom by nebolo nič zvláštne, skôr by som privítal pri takýchto filmoch zmenu, ale samotný film nestojí skoro vôbec za zmienku. Nie že to je klišé jak sviňa, ale ani samotný herci vôbec filmu nepomáhajú. Čiže naďalej film Dawn of the Dead vládne žánru zombies..... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zombích filmů nakoukaných příliš nemám, ale tohle určitě Patří k těm lepším.. Velká Británie netočí žádné Braky.. Film má solidní triky, masky, Efekty a docela fajn Gore.. Ale musím souhlasit s J*A*S*M, že s přibývající stopáží jsem se začínal fakt Nudit, ale 3 si to zaslouží!:)) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podobný typy filmů se zombákama/nakaženáýma, co rádi maso, mám rád, navíc to je zasazený do takový syrový a temný atmosféry Londýna a působí to jako mix 28 dní poté a District 9, u něho to je hlavně co se týká vizuálního a trochu lacinýho,ale zároveň realistickýho působení, jenomže kvalita zpracování trochu pokulhává, nejenže teda hlavní postavy jsou debilně bez charisma a bylo mi vážně fuk, jestli jim někdo urve ruce, koule, hlavu nebo přežijou, ale ještě to nějak celý nedokázalo nabrat tempo, nakažený, sice běhali a žrali jak diví, ale zbytek už neměl šťávu a já se prostě nebavil. Navíc tu je zase takový to stupidní klišé, kdy nějakej řadovej kašpar se promění za 5 vteřin, kdežto nějaký hlavnější postavě to trvá několik hodin, aby měl ještě dost času to okecat a nebo se rozloučit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Toto je "lacná" reklama na parkúr. Keď v niektorých z prvých scén začali zombie skákať spôsobom odrazu od stien - začal som tušiť, že je zle. Keď v 26 minúte filmu jeden z nich spravil tigrí skok cez otvorené okno na dverách auta - tak som myslel, že ma asi vydrbe z fotelky. Už som len čakal kedy jeden z nemŕtvych naskočí na skateboard a prebehne po zábradlí pri schodoch. Jediné čo je na tomto horore namakané je názov a plagát. Inak je to čistý priemerno podpriemerný horor ktorý ani z ďaleka neponúka štandard 50 %. Ťažko horko som to dopozeral a ešte ťažšie som dával dve *. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Parkour zombies sú tu =). Kto si myslí, že si užije prítomnosť Jaime Murray podobne ako v Botched alebo Deaths of Ian Stone, nech si nechá zájsť chuť, má tu len veľmi malú a ešte k tomu nesympatickú úlohu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce zombie new wave anglické kinematografie posledních let. Mám takový pocit, že poprvé mě vyděsily raketovou rychlostí běhající zombie v kině při sledování Úsvitu mrtvých (2004). A na rovinu říkám, že mám staromilsky rád ty pomalé, šourající se zombie, před kterými oběti utíkají jako blázni, ale ony se k nim nakonec stejně došourají, což mi přijde nejděsivější. Navíc jsem si kladl otázku: jak může někdo neživý běhat desetkrát rychleji než živý? Tvůrci zdejšího snímku asi přemýšleli podobně, a tak neživé mrtvoly jsou rychlé proto, jelikož na začátku stály stimulační preparáty...chytré. Zombie tudíž skáčou tři metry do vzduchu a na své oběti se vrhají jak hejno hladových kobylek. A lov obětí vypadá opravdu dobře! Též mě potěšilo, jak přeživší odpadávají jako mouchy a navíc mají mezi sebou svině. Čistokrevná zábava, kde tryskozombie získávají navrch! Nic víc, nic míň. A pokud tohle čekáte, pak zklamáni nebudete. ()

juta 

všechny recenze uživatele

V DP je úplně jasné, odkud se všichni zombíci vzali. Jedinou nadějí na zastavení nákazy je jedna testovací osoba, která z 30 000 účastníků se jako jediná nenakazila. Spoiler: což se tady nakonec nevyřeší a závěr je otevřený. Rozhodně patří k těm více vydařeným. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Stylizace do hitech scífek je u podobného typu filmu prvním hřebíčkem do rakve. Typicky zdlouhavý příběh o šířící se nákaze druhým klínem do rakvičky. Napětí a vyhrocené scény končí tím, že někdo někomu rozmlátí krumpáčem lebku, či mu hlavinku prostřílí pro jistotu 30x. Digitalní žílkatění kůže u nemrtvých ubírá na atmosféře ještě víc. Hudba je až moc drásavá a moc často. Heh ...Je to profi, je to debut... no a co? Ničím zajímavý příspěvek do žánru. Ten, kdo má nakoukáno, tu nic nového nenajde. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Slušnej zombie horor z Británie, první půlka je dynamická akční jízda kde se nešetří krví a i když má slabej příběh(zase farmaceuti co si hrají na boha) tak utíká hodně rychle kupředu a celý to působí kvalitním adrenalinovým filmem. jen škoda že čím blíže se to chýlí ke konci tak tím víc to padá do stereotypu kde se neustále jen hádá a utíká odnikud nikam. Nicméně film jsem si užil maximálně. Herci mě bohužel lehce zklamaly, ne od zombie žánru nemusíte čekat oskarové výkony, ale když on Dyer kterýho mám moc rád je v hlavních rolích a nakonec hraje hodně nevýraznou postavu tak to naštve a to nemluvím o Pertweem kterej měl strašně málo prostoru, oni celý ty postavy jsou strašně plochý. Masky zombíků ale vypadaly k světu sice se nikde neřeklo že to zombie jsou ale svým sevřením rozhodně, jen škoda že tu jsou zase ty sprintující které zrovna nemusím. Devil´s playground je rozhodně překvapením který mě potěšilo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Já bych to zase tak černě neviděl. Po příběhové stránce nic nového pod sluncem, ale jinak jde o napěchovanou zombie akci, která vás nenechá chvíli vydechnout. Celkovému dobrému dojmu také napomohli charismatické tváře některých hrdinů. 65% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Akční zombie horor bez pořádné akce, bez vymazleného gore, bez napětí a bez motorovky ( tu na konci nepočítám) - fádní a zapamátovánínehodné. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka, a navíc nasere ješte víc to, když tenhle film si prostě musíš někde dohledat na nějakých zahraničních online stránkách, leč to nikde neni.. já se ale ani nedivim, takovouhle mrdku bych schoval uplně a vymazal ji i z týhle stránky. Nasranost akorát tak.. a to mě ještě čeká Devil´s domain a utoho jsem se taky nahledal. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chladné, syrové, televizní, s nesympatickými postavami a trošku zmateným scénářem. Celé to vypadá, jako když někdo chtěl natočit kopii prvních filmů Guye Ritchieho, máme tu i podobné skoro gangsterské týpky, ale zajímavé to prostě není. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Briti sa v poslednom období stali špecialistami na zombie horory a takmer každý rok úspešne vyprodukujú nejaký kúsok, spadajúci do tohto subžánru. Danny Dyer si po minuloročnom Doghouse zopakoval rolu bojovníka proti nemŕtvym, tentokrát pravda poňatú omnoho vážnejšie, čo pre neho nie je úplne to pravé orechové... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si býval nepomyslel, že by mě film o zombiích mohl většinu času nudit, ale stalo se. Nemastné, neslané, zapomenutelné, zbytečné... Má to ubohý scénář a plytké dialogy, celkově tedy mizerný děj a je to otřesně natočeno (blikání, třaslavá kamera, kokainistický střih - obvyklé to berličky tvůrcovsky impotentních režisérů). Jednou jakž takž koukatelné, podruhé ale sotva, film na jedno použití, do koše s tím... ()

Reklama

Reklama