Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

danco123 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechcem uraziť niektorých užívateľov, ktorý dali tomuto "hnoju" 5 hviezd, ale iba blázon a blbec môže dať niečomu takémuto 5*. Polovica národa sa úžasne baví, na hlúposti tých hercov a chudákov, ktorý sú akože farmármi. Videl som dve časti a zvyšok som zachytil z internetu, ale s istotou viem, že normálny človek toto nemôže pravidelne sledovať, je to absolútny vysávač inteligencie. Dávam 0%. ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Ošklivý vidlácký křupan, který často působí, že ženu neviděl ani na obrázku, se mezi hromadami hnoje snaží získat lásku. Upřímně nechápu, jak se nějaká žena může do tohoto formátu pořadu vůbec přihlásit, kdo by s těmi "farmáři" chtěl žít?Naprostý odpad, nicméně za Martinku a její rodinu prostě jednu hvězdičku musím dát, to byl neuvěřitelný nářez. ()

Reklama

mishulkaa 

všechny recenze uživatele

První série nicmoc, druhá super, třetí už tvůrci ženou do extrému, protože ví, že čím víc alkoholu, trapnosti a zoufalců se objeví v epizodě, tím větší sledovanost. A funguje to, české reality show se od těch slovenských ještě mají co učit. Možná to je hrozně cynické a škodolibé, ale já se u těch vyhrocených situací bavím a připomíná mi to, že mám být vděčná za svůj "normální" život :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízia JOJ zaradila do vysielania nový typ reality show. Zopár slobodných, zasmradených, upotených chovateľov dobytka, či koní, si má vybrať v tejto relácii svoju nastávajúcu nevestu. Tí akože farmári by sa dali súhrne označiť ako neškodní, prostí sedláci, no ale tie vydajachtivé devy, ktoré im tam poslali, tak to je teda naozaj sila. Jedna väčšia krava ako druhá. Avšak práve to chcú osprostelí televízni diváci vidieť. Magorov, čo si riešia svoje osobné problémy a súkromný život pred televíznymi kamerami. * ()

dzejnyka 

všechny recenze uživatele

Luxusná prehliadka spoločenského suterénu. Počula som už aj názor, že je nemorálne sa baviť na jednoduchosti ľudí, ktorí za ňu nemôžu. Treba si však uvedomiť, že tí účinkujúci sú svojprávni (aj keď je to miestami dosť zarážajúce) a prihlásili sa tam dobrovoľne, väčšinou s cieľom užiť si svojich 15 minút televíznej slávy. Takže - prečo by som sa nezasmiala? :-) P.S. A druhá séria "ešte lepšá jak tá pred ňu", ako by povedal Kuko a spol. Štefan je nová ikona televíznej zábavy :-))) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama