Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale tu je potrebné sa vážne zamyslieť pre koho sú tieto "skvosty" natáčané a vysielané. Úroveň naznačuje, že televízia sa snaží osloviť všeobecne nižšie postavené skupiny obyvateľov (inteligenciou). Samozrejme je, že komerčná televízia bude vysielať také programy, ktoré ľudia budú sledovať, kvalita je až na druhej kolaji. A tu platí pre hlúpych ľudí adekvátne hlúpe a plytké relácie. Desí ma však ich pomerne veľký komerčný úspech, ktorý naznačuje, že táto cieľová skupina je pravdepodobne mainstreamom. Sme takí akých nás chcú mať. Sprostí, hlúpi, blbí, plytkí. A relácie typu Farmár hľadá ženu sú našim presným zrkadlom. Nemôžem dať ani len jednu hviezdu. Ajnapriek tomu, že som sa pár krát z chuti zasmial na hláškach, celková stupidita relácie ma vyslovene uráža! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že je to ODPAD. Ale zároveň tak neuveriteľný, absurdný a nehorázny, že som tomu nie raz ani nedokázal odolať a civel - áno, doslova "civel" - som na to temer s otvorenými ústami. Prírodné národy dnes už obvykle nosia tričká a počúvajú pop, ale antropológovia už nemusia chodiť do džunglí - stačí sadnúť pred telku a pozorovať. Taká sociologická sonda sa len tak nevidí ! ()

Reklama

Wormboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sobota 20.novembra 2010 bol skutocne tazky den, rano som videl Farmar hlada zenu, televiznu relaciu nesmiernych a hlbokych kvalit, ponukajuca nam exkurz do zivota niekolkych slovenskych chlapov, mimo ineho aj do zivota farmara Mariana, ktory je po prvom otvoreni ust a na prvy pohlad hlllboko pod hranicou mentalnej subnormy, krochkajuc nad neuveritelnym zivotnym stastim, ze sa konecne mohol drzat za ruku so zenou. Pocas celych tych 30 minut, ktore som vydrzal som myslel na to, ci zeny, ktore sa tam prihlasili su skutocne tak zufale, alebo su "len" tak brutalne vypatlane...a vecer bolo dielo kulturnej skazy dokonane...zasiahla ma filmova stoka zvana Twilight - Eclipse... ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Ošklivý vidlácký křupan, který často působí, že ženu neviděl ani na obrázku, se mezi hromadami hnoje snaží získat lásku. Upřímně nechápu, jak se nějaká žena může do tohoto formátu pořadu vůbec přihlásit, kdo by s těmi "farmáři" chtěl žít?Naprostý odpad, nicméně za Martinku a její rodinu prostě jednu hvězdičku musím dát, to byl neuvěřitelný nářez. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama