Reklama

Reklama

Spravedlnost v krvi

(seriál)
  • USA Blue Bloods (více)
Ukázka z filmu 125
USA, (2010–2024), 208 h 8 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Len Cariou, Tom Selleck, Will Estes, Amy Carlson, Tony Terraciano, Andrew Terraciano, Nicholas Turturro (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(293)

Rodinný kriminální seriál, jehož hrdinové jsou policisté, příslušící do řad policejní jednotky v New Yorku. Frank Reagan je policejním komisařem a stojí v čele nejen policejní jednotky, ale také vlastní rodiny. Obojí řící diplomaticky, a to i přesto, že čelí neustálým obviněním za své politicky netaktní chování a vlastní rodina mu také přidává vrásky na čele. Frankův nejstarší syn Danny je zdrojem pýchy, ale také starostí. Ostřílený detektiv, muž od rodiny a veterán války v Iráku, občas používá pochybnou taktiku k řešení problémů. Jediná žena Reganovy rodiny, Erin, je asistentkou návladního a také matkou samoživitelkou, která se pohledem práva dívá nejen na své sourozence, ale i otce. Jamie, nejmladší z Reaganů, čerstvý absolvent práv na Harvardu a rodinné zlatíčko, se rozhodne neporušit rodinnou tradici a odmítne lukrativní právní pozici, aby se přidal do policejních řad. Jamieho život nabírá na obrátkách v momentě, kdy je mu nabídnuta účast na utajeném vyšetřování, o kterém neví nic ani jeho vlastní otec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (158)

Ukázka z filmu 125

Recenze (17)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení PO SEDMI DÍLECH: Tak bohužel. Čekal jsem, že seriál bude sledovat tu linku vyšetřování Modrých templářů, ale o tom se v každém díle zmíní jednou větou (ano, opravdu jen JEDNOU větou) a nic. Jinak to je v podstatě tuctový detektivních seriál, kterých hraje všude plno, i když dobře, tady to je bráno zase z trochu jiné perspektivy. Ti policajti tu svoji práci na můj vkus moc žerou a ten jejich americký patriotismus mě taky nějak nebere. Navíc zápletky jednotlivých případů jsou hodně plytké, všechno se vyřeší v podstatě samo a strašně jednoduše. No ale tak na odreagování to jde. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Taký skôr nenáročnejší krimi seriál, kde sa striedajú lepšie a slabšie časti. Herci ináč fajn a hlavne že nemajú problém vyriešiť na počkanie čokoľvek, zločinci traste sa. /60%/ ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pozitivem tohoto seriálu je hlavně herecké obsazení, bez něj by to asy byl normální průměr. Přál bych si, kdyby se stále přestaly propírat morální otázky, zejména ty obědy jsou trošku nad míru. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velice dobré herecké výkony, solidní scénář a dobře vystavěné charaktery, skutečně rodinný protipól Sopránů. Ale stejně jako u Sopránů, i tady mi to přijde takové nemastné neslané, nějak jsou mi ti lidé ukradení, probírané problémy jsou bez nějakého citovějšího zaujetí, stejně jako případy, někdy dokonce jsou použity klišé prvky z různých jiných podobných filmů a seriálů (když násilná povaha, tak dříve Vietnam, dnes Irák). Technicky je to natočené dobře, ale lidsky a divácky tak nějak s chladem. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál občas připomíná rekrutující metodu, jak nalákat nové uchazeče o policejní profesi, jako to kdysi úspěšně dokázala série filmů Policejní akademie. Zde ale nejde o komedii, ale také naštěstí ani o agitku plnou patosu, jak policejní uniforma může být to nejlepší na světě. Pokud tedy nejste fanoušky kriminálních seriálů, Blue bloods vás asi těžko zaujmou nějakou výjimečností a originalitou. Ale pokud hledáte dobrý napínavý příběh a kvalitní zpracování, Blue bloods vás v tomhle ohledu dozajista nezklamou. ()

Galerie (2 451)

Zajímavosti (1)

  • Podobnú rolu, ako v seriáli, si herec Will Estes (Jamie Reagan) zahral vo filme Návrat Temného rytiera (2012). Hral policajta, ktorý pri naháňačke v tuneli strieľa na Batmana. (De Vo)

Reklama

Reklama