Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Matty 

všechny recenze uživatele

Upřímně režisérovy Fame (2009) děkuji za možnost sledovat realistické filmové verze hrdinů, jejichž rubáním se jsem trávil nemalou část dětství. Všechny ty vzpomínky na dobu, kdy mi rozdávání virtuálních kopanců přišlo jako přínosný způsob trávení času a kdy máloco překonalo radost z úspěšně provedené fatality... Těch osm minut uteklo strašně rychle. I kdyby příběh celovečeráku měl nebýt stejně jako není tady (a jako nebyl v neodolatelně brakové a barviček plné verzi od Andersona), chci se na to dívat! Hodinu. Dvě. Pořád. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Módní restarty koketují i s jedním herním kultem, kde se evidentně nepojede na Andersonově vlně ‚doslovné adaptace‘, ale potemnělé stylizaci s mytologií zasazenou do reálnějšího světa. Že dojde pouze na jeden pěstní souboj, nevadí, i těch zbylých osm minut plní svůj účel naprosto dokonale, a pokud režisér bude studia obíhat dostatečně dlouho, možná nakonec natočí i celovečerní verzi. Přeju mu to. ()

T2 

všechny recenze uživatele

...pozrel len náhodou, kamarát nad tým slintal, že vraj je nový Mortal Kombat a ja len so zvedavosti čo sa mu tak na tom páčilo som tiež omrknul ale mňa to nejak neoslovilo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné, perfektné, perfektné, takto som si predstavoval Mortal Kombat. Rebirth je lepší než M.K jednotka a M.K Annihilation dokopy, aj keď má len 8 min. Ak bude trojka tak dobrá, ako tento 8min kraťas, tak sa máme jednoznačne načo tešiť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me nastvalo, predstavovacka postav, nastineni pribehu, suprova bitka, ktera nepusobi videoherne, ale spis syrove a realisticky a kdyz se to zacne rozjizdet a clovek si rika, ze ted zacne ten totalni narez, tak to skonci. Ale tech 8 minut je paradnich. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu mi přišlo absurdní s jakou vážností je příběh pojat a jak jsou do něj vtlačovány oblíbené masakrální figurky mého dětství, ale nakonec to nevypadá vůbec špatně, ani tolik nechtěně vtipně. Pokud by se v celovečerním filmu nešetřilo na bitkách, mohlo by z toho vzejít super béčko, třeba jako Undisputed III... 8/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ako krátkometrážny film to nedopadlo zle. Temnejší a realistickejší háv ide síce ruka v ruke s mierne prekopanou mytológiou postáv ale pozerá sa na to dobre. Ponúka sa jedine otázka, či by to fungovalo v celovečerne verzii na plátne, pretože tým si už tak istý nie som. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Dejte režisérovi nevelký, ba dostačující balík peněz, volnou ruku a nechte ho dělat svou práci. Podobnou adapaci v celovečerní formě bych si rozhodně nenechal ujít. Syrovost je rozhodně plusem, převod do reálného světa taktéž, alespoň nic nevypadá nechtěně vtipně, což by doslovná adaptace jistojistě byla. Osm minut se zdá na krátkometrážní a k tomu ještě "fan made" filmeček akorát, já však chci alespoň desetkrát tolik. Snad se jednou dočkám.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, tak takhle by to šlo. Vizuál parádní, zasazení do reálnýho světa celkem originální a celý to prostě vypadá až moc dobře. Bitka sice měla svoje rezervy, ale i tak se Tancharoenovi nedá upřít originalita v rámci této herní série a také snaha a viditelná fanoškovská zapálenost. Kéž by se mu takhle povedl i film, jestli někdy bude. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi to bude znít pěkně úchylně, ale jestliže mohu počítat s tím, že bude nový MK v kině vypadat podobně jako tento NABUŠENÝ kraťas, tak se na něj těším jako na máloco. Beru v potaz budoucí megapecky jako Avengers, reboot Spider-mana, třetího Nolanova Batmana, i slibovaného temného Supermana, a stejně mi teď v hlavě Mortal Combat rezonuje zdaleka nejneodbytněji. Celých osm minut je nahuštěno takovou atmosférou, až mi z toho padala čelist na klávesnici. Při postupném odhalování charakterů se dostavilo příjemné mrazení; bitka v obýváku je natočena perfektně. Tohle vypadá úplně jinak než rychlokvaškový seriál nebo roztomile pitomoučké filmy, a je to sakra dobře. Prostě je v módě dělat ze všech oldschoolových béčkových klenotů temné depkárny - a já si zdaleka nestěžuji! ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=cs3ROFNxa5M Toto je už aká namotávka, vidieť niečo takéto v celovečernej verzii. I keď vo finále sklame (predsa len som čakal osem minút súbojov a nie jeden), ani len nevyužije schopnosti M.J.Whitea a v porovnaní s ázijskou súčasnou akčnou tvorbou (na ktorú som momentálne akosi namotaný) alebo Undisputed II, III, zamrzí i nulová choreografia i toho jediného súboja. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Taková malá solidní fanfikce, která je sice zábavně a řemeslně velmi schopně natočená, ale jsem fakt hodně rád, že se tohle nepodařilo dotáhnout do celovečerní podoby, odklon od předlohy a sním spojené překrucování postav je na mě trošku moc. Ale upravená verze, originální postavy, víc sedící do drsného a realistického světa? Ano prosím. Ale není to Mortal Kombat. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ještě bych přidal souboj Scorpiona a vrahů. Bez toho to není úplně ono a jeden souboj tady nestačí, ale bylo to hodně dobrý. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Velikánska facka márnivému Hollywoodu. Za 7,5 litra nakrútený dychvyrážajúci kraťas (ktorý sa zrejme pretaví do série kraťasov). Totálna reimaginácia celého Mortal Kombat univerza síce vyhadzuje do povetria mnohé skvelé trademarky série (masky, superschopnosti, mystiku, fantasy) a je skôr rúhaním ako poctou, jedná sa ale o brilantnú hru s adaptovaním predlohy a mrazivý atmosferický horor. ()

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama