Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentárny tím má za sebou nie práve vydarené projekty. Pri zbieraní materiálov na ďalší film sa ich let v Mexickom zálive neskončí šťastne, havarujú na neznámom ostrove.
Tí, čo sú v poriadku, sa rozbehnú sa hľadať pomoc. Časť zostane v provizórnom tábore a pokúša sa vysielačkou privolať pomoc. Ostrov je však domovom tajomného predátora, ktorému sa nedá vyhnúť... (petrik11)

(více)

Recenze (6)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo strašné, musel som to pretáčať, aby sa mi to podarilo vôbec dopozerať. Partička kamarátov havaruje lietadlom na opustenom ostrove, kde ich niečo likviduje jedného po druhom. Nechápem, ako môže byť taký solídny námet v peknej prírode tak neskutočne STUPÍDNY, NUDNÝ, AMATÉRSKY A ZLE ZAHRANÝ. Radšej si pozrite podobný "Surviving Evil", nie je to bohviečo, ale je to určite lepšie. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy z hodnocením jako má tento jsou pro mě vždycky výzvou a dost často se podivuji nad tím, že je zdejší (j)elita hodnotí tak nízko. Ovšem v tomto případě se nepodivuji. Tohle je opravdu gigantická sračka, ale tak dobře přesto nebo právě proto budu shovívavější než je místní průměr a udílím tomuto výtvoru 5% ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vacsiu hlupost som asi ani nevidel, ako je tento film, ak sa to da tak nazvat. Velmi nudny film, ktory nema konca. Dej filmu je postaveny na ludoch, ktori havarovali lietadlom na nejakom opustenom mieste, kde ich pozoruju nejaki cudaci s kozusinou na sebe. Stroskotanci su vystraseni na smrt, pretoze ich chceju zabit, ale mna nevystrasili, len som sa zamyslel, preco takyto odpad vypustili do sveta. ()

Reklama

Reklama