Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Hogan (Charlie) se vrací na plátna kin v této australské road movie, ale už nikoli jako Krokodýl Dundie. Zdá se, že po smrti své ženy a v sedmdesáti letech nenajde v životě více radosti. To se rozhodne změnit jeden z jeho synů Boots (Shane Jacobson), který naloží otce do svého čtyřdveřového Kingswoodu a vydají se na cestu za dobrodružstvím k nejsevernějšímu cípu Austrálie. Možná během ní najdou novou chuť a energii do života. (predators)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, sice v tom hraje Paul Hogan a v jedné scéně je to jako takový reminiscenční návrat ke krokodýlovi Dundeemu (kloboukem, oblečením), takže to je jako jakési rozloučení s postavou na prahu stáří. Ale jinak je to spíše jakýsi obrázkový katalog cestovní kanceláře, kam hrdinové přijedou na nějaké cool místo, něco tam zažijí (tu pomáhají holce ukrást zpět kytaru, jindy si zalétají v letadle, tuhle je zase festival a jakési rodeo...) a zas jedou dál. Dialogy mi taky nepřišly moc vtipné, takové průměrné, a obrazové fórky nic moc (má být třeba vtipné ochomítání se kolem pánských záchodků, když jako dělám stráž?). Ale jinak je pravda, že je to pohodové, možná až moc, protože se to líně vleče bez větší akce, a ta moudra a odhalení zase nejsou nijak světoborná. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Zprvu to veľmi nevyzeralo. "Dudee" v depresii - HRÚZA.To vážne nedám. Našťastie sa to len a len zlepšovalo. Popri ťažkej rodinnej psychologii sa s "Dundeem" a "Austrálskym Nickom Frostom" vezie aj kopec humoru. Road movie jak sa patrí. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je Charlie pořádný mrzout, stále je to TEN Paul Hogan, kterého známe. Jeho výraz tváře napovídá, že kyselý obličej nebude nosit natrvalo a po několika zážitcích se z něj stane ten vysmátý "krokodýlí" týpek. Pohodová jízda country městečkama austrálie tedy nemůže skončit špatně. 75% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama