Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Life-stylový magazín, ve kterém se autoři snaží zaměřit spíše na méně známé pamětihodnosti a ukázat netradiční místa navštěvovaných měst po celé Evropě. Průvodci pořadem jsou známé české osobnosti z oblasti showbyznysu nebo sportu. Celebrity jsou v každém dílu jiné. Obvykle se objevuje někdo se speciálním vztahem k danému místu. (Socrates)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele

Ještě předsoukupovský cestovní magazín nebo dokumentární cestopis, prostě je vidět, že rozpočet byl omezen, a ti rádoby známí a slavní ukazují, kam třeba rádi jezdí a proč, co tam běžný návštěvník uvidí. Tak proč ne? Třeba o víkendu u snídaně se na to dá koukat. Akorát ten Sv.Mořic s Machálkovou a Žídkovou tam jakoby koncepčně nezapadá, ale taky dobrý. Já ty cestopisné magazíny v tom roce 2020 prostě jedu nějak víc. 5/10 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemně udělaný informačně prázdný pořad působí, jakoby ho psali novináři Blesku. Za díly o Vídni a Benátkách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak hrozně zas neviděl. Jasně rádoby celebritky se trošku zviditelnily, sem tam řekly nějaká svá moudra, špulily ksicht na kameru a před fotografy i se svými rodinnými příslušníky – když jim to někdo zaplatil... Já se na to díval spíš kvůli zvoleným lokalitám, navštíveným místům a kochal se krásnou přírodou. Jen za to dávám ty dvě hvězdy. Ty „Stars“ mi byly naprosto u prdele, leč bohužel dost často před kamerou zavazely… ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama