Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Life-stylový magazín, ve kterém se autoři snaží zaměřit spíše na méně známé pamětihodnosti a ukázat netradiční místa navštěvovaných měst po celé Evropě. Průvodci pořadem jsou známé české osobnosti z oblasti showbyznysu nebo sportu. Celebrity jsou v každém dílu jiné. Obvykle se objevuje někdo se speciálním vztahem k danému místu. (Socrates)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak hrozně zas neviděl. Jasně rádoby celebritky se trošku zviditelnily, sem tam řekly nějaká svá moudra, špulily ksicht na kameru a před fotografy i se svými rodinnými příslušníky – když jim to někdo zaplatil... Já se na to díval spíš kvůli zvoleným lokalitám, navštíveným místům a kochal se krásnou přírodou. Jen za to dávám ty dvě hvězdy. Ty „Stars“ mi byly naprosto u prdele, leč bohužel dost často před kamerou zavazely… ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemně udělaný informačně prázdný pořad působí, jakoby ho psali novináři Blesku. Za díly o Vídni a Benátkách. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Ještě předsoukupovský cestovní magazín nebo dokumentární cestopis, prostě je vidět, že rozpočet byl omezen, a ti rádoby známí a slavní ukazují, kam třeba rádi jezdí a proč, co tam běžný návštěvník uvidí. Tak proč ne? Třeba o víkendu u snídaně se na to dá koukat. Akorát ten Sv.Mořic s Machálkovou a Žídkovou tam jakoby koncepčně nezapadá, ale taky dobrý. Já ty cestopisné magazíny v tom roce 2020 prostě jedu nějak víc. 5/10 ()

Reklama

Reklama