Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (194)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezávislá Amerika jednou překvapí, podruhý odpudí, potřetí donutí k spánku a po čtvrtý byste si u ní nejradši podřezali žíly. Ta čtvrtá možnost je sice dost nereálná, protože Američani, když ty svoje nezávisláky točí, tak to většinou natočí s nějakým tím pozitivním závislákem, co ve filmu zvedne náladu, aby měli jistotu, že si toho místní Amerikáni všimnou. Tady Paul Rudd předvádí super výkon a ani Zooey Deschanel se nezapře. Celkově bych řekl, že příběh má štěstí na herce, protože se jich tam vystřídá vcelku slušná várka a u všech mám při sledování takový ten příjemný pocit. I tak je ale film takovou tou pohodovkou, který Vám ukáže životní moudra, o kterých už dávno víme a životní příběhy, o kterých jsme již několikrát slyšeli. Dokáže ale svým způsobem bavit a tím si ho dokážu vážit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film akoby odstrihnutý od reality, ale dobre sa naň pozerá. Ide o takú príjemnú oddychovku, ktorú netreba brať príliš vážne, len sa pobaviť. Tiež je pravda, že Rudd tu podal naozaj slušný výkon, možno najznesiteľnejší za celú jeho kariéru. V skutočnom živote žiaľ však takýto dobrosrdeční "truľkovia" dopadajú veľmi zle, spoločnosť z nich obyčajne vyťaží čo sa dá a potom ich zadupe do zeme. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíš k žánru dramatu, jelikož příběh tohoto hippíka, který má rád jednoduchý život v pravdě, mu přináší nesčetné komplikace, a ty komplikace moc k smíchu nejsou. Lidi kolem něho žijí ve svých bludných kruzích, svázaní iluzemi, touhami a mylnými představami o svých cílech a způsobech, jak jich dosáhnout. Ve jménu těch hodnot a snů jsou schopni měnit své postoje tak statečně, že nakonec zapomenou, kdo skutečně jsou. Náš hippík je zkrátka ten jediný v příběhu, který je bezpečně sám sebou. Ti ostatní se v tom zoufale plácají, ale tak nějak jim to nedochází a jediný náš hippík je jiný a tudíž ON je tu za blázna. Každému je na obtíž a nikdo ho nechce ani doma ani v práci. No a to je zhruba celý příběh. Pak už jen aby všichni došli na tu správnou cestu a všechno může dopadnout dobře, neboť jak známo naděje umírá poslední...70% ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl prostě hrozně sladký (myšleno dobře). Velice mi byla sympatická postava Paula Rudda. Bavila mně dost i role Elizabeth Banks a kupodivu mi tady ani nevadila Zooey, kterou od shlédnutí pár dílu The New Girl opravdu nemusím., není to špatná herečka, ale v tom sitcomu je opravdu směšná a otravná. Steve Coogan mi sympatický nebyl a Emily Mortimer taky moc nemusím. Všichni na Neda nadávali, ale nakonec to bylo on, kdo všechno spravil a uvedl na pravou míru. Mám ráda tyhle komediální rodinná dramata. Mezi jedny z nejlepších, co jsem viděla patří Little Miss Sunshine. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Evgenia Peretz, David Schisgall | Hudba: ? | Produkcia: Anthony Bregman, Peter Saraf, Marc Turtletaub | Distribúcia: The Weinstein Company (US), Entertainment Film Distributors (UK), 20th Century Fox (Worldwide) | Štúdio: Dune Entertainment, Big Beach Films, Likely Story, The Weinstein Company | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: - $ || ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama