Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (194)

togaf 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem dal "jen" tři. Čekala jsem, že Our idiot brother bude trochu extrémější. Že Ned udělá větší hlouposti, než že se bude se synovcem dívat na Růžového pantera. Ale bylo tam pár výborných momentů a osobně mám slabost pro Zooey Deschanel, takže jsem ve výsledku spokojená. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Beznadějný trouba -nebo spíš náš blbej brácha (ty české překlady názvů...) jsem chtěl zkouknout už dříve,ale odrazoval mě zdejší popis ze kterého jsem získal dojem,že to bude plačtivé drama a nebo smutný film o jednom člověku ,kterému nikdo nerozumí,ale dost jsem se spletl a film mi hodně sednul.Příběh o Nelovi,který si žije pohodový život mezi rostlinami s přítelkyní na farmě a jeho věrným psem a zároveň strašně moc na dnešní dobu věří lidem a je k nim hodně upřímný na zavede do jednoho jeho všedního dne kde na trhu prodává svojí vypěstovanou zeleninu a ovoce,ale jaksi uvěří místními policistovi,že si jen tak přišel kvůli ulevení koupit od něho trávu...Nel mu uvěří,ale policajt ho zavře a tím se roztáčí spirála ,která nám ukáže jak si Neda přehazují matka (u které nechce bydlet sám Nel) a všechny jeho sestry.Nel kvůli svým vlastnostem přinese sestrám nejednu nelehkou situaci :-))).Tak trochu se ve svém životě cítím jak Nel a tím pádem mě film bavil a až to,že některé scény mohly být absurdnější jiné zase vtipnější či dojemnější tak za mě celkově dávám 80 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si za týden budete nejspíš vybavovat jen s obtížemi a za měsíc se vám dokonale vytratí z paměti. Na druhou stranu, jeho sledování vám nejspíš vylepší náladu. Pozitivně vyznívající americký nezávislák o nenapravitelně naivním mladíkovi a jeho rodině. Hrdina snímku má jeden významný nedostatek - jeho bezelstná povaha se řídí heslem co na srdci, to na jazyku. Jenže upřímnost může někdy pořádně zkomplikovat život a vztahy ve vašem okolí, Kdybych měl najít k filmu vhodné přídavné jméno, řekl bych, že je milý. Dávat si pravidelně něco podobného 3x týdně, depka by se pro mnohé stala neznámým pojmem. Celkový dojem: 60 %. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film akoby odstrihnutý od reality, ale dobre sa naň pozerá. Ide o takú príjemnú oddychovku, ktorú netreba brať príliš vážne, len sa pobaviť. Tiež je pravda, že Rudd tu podal naozaj slušný výkon, možno najznesiteľnejší za celú jeho kariéru. V skutočnom živote žiaľ však takýto dobrosrdeční "truľkovia" dopadajú veľmi zle, spoločnosť z nich obyčajne vyťaží čo sa dá a potom ich zadupe do zeme. Lepší priemer. 65/100 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Biografie penera. Ocení lidé, kteří na většinu otázek odpovídají "nevím" nebo "je mi to jedno". Pod název není moc co napsat. Jedině tak, že nebýt hereckého osazenstva, jednalo by se o silný průměr. Takhle si člověk úživá herce a více herečky. -"Nothing like two dudes and a dog making candles." -"Such a cliche." ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama